Борисов скръцна на "нехранимайко" Папазов, иска оставка

"Шофьорите 15 км спят по кабините, той отишъл в Сингапур"
Обновена: 15 фев 2014 14:38 | 14 фев 2014 21:45,
242
Борисов скръцна на "нехранимайко" Папазов, иска оставка
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че заради кризата с ТИР-аджиите, които престояха повече от четири денонощия по границата ни с Турция, министърът на транспорта Данаил Папазов заслужава да си отиде.

"Това е нахалство от негова страна. Километрични опашки, ето тук наблизо, на границата, които в най-добрия случай до неделя-понеделник, няма да се изтеглят. Шофьорите 15 км спят по кабините, този нехранимайко отишъл в Сингапур да договаря... Какво ще договорим със Сингапур? ЕК му е тук на три часа път", посъветва го бившият премиер.

На въпрос за това, че шофьорите, блокирали границата, са го очаквали да се срещне с тях, Борисов коментира: "Не искам да изнервям ситуацията. Те нас ни свалиха с метеж, с умишлени действия. Аз по никакъв начин не искам да възпалявам допълнително обществото. Тези хора, които са стояли 3-4-5 дни на тази опашка, са много лесни, да отидеш и да им посочиш виновен, и да ги насъскваш срещу него. И действително, този министър, си заслужава да си отиде заради това. Какво прави в Сингапур? Знаете ли къде е Сингапур? Вярно, най-красивата държава, може би. И аз не съм ходил в Сингапур, но пак ми се ходи, където викаше един", каза Бойко Борисов.

Още по темата
Пред журналистите в Любимец, където лидерът на ГЕРБ дойде за да открие забавачка, призова пишещите братя да не обръщат внимание на социологическите агенции.

"Това си им е бизнесът на тях. Аз знам, че като сме пуснали две детски градини и една ясла с 320 деца, толкова семейства в Любимец ще кажат: "Браво на кмета!" От кои е кметът? От ГЕРБ. Който мине по "Тракия", ще каже: Браво на Бойко, браво на тези, които са го направили. Това знам", аргументира той призива си и посъветва журналистите да направят един мониторинг на социологическите агенции.

"Ако ми върнете всички изказвания в месеците и годините назад, съм казвал, че от всички социологически агенции, най-много ни е познавала "Алфа Рисърч"... Щом вече почват, особено най-червените – "Галъп", "Сова", "Медиана" - да говорят за изравнени възможности, това значи, че 3-4% водим. Това означава! И понеже аз ще им го напомня след изборите, сега вече почват... Виждате ли как се гърчи това момче младо (Първан Симеонов – бел. ред.), него са го пуснали вече Кънчо и Андрей да говори от името на "Галъп". Как се гърчи, че всъщност те водели малко БСП, ама това било в статистическата грешка. Значи по същата статистическа грешка можеше да напишат, че ГЕРБ водят, нали? Така де", коментира Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
24
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко-средна мутра с червен билет и селско излъчване...Скрий се бе , *** !
134
6
 
7
 
! Отговори
ИВАН-СОФИЯ преди 10 години
ДО "***" НЯМА НУЖДА ДА ТИ ОТГОВАРЯМ! ТИ САМ СИ СЕ ОПРЕДЕЛИЛ "***"!
133
10
 
10
 
! Отговори
Слава БОКО преди 10 години
До ИдиотЕдин триумф на жадното за диктатор общество. Един апотеоз на френетичната омраза към интелекта. Шедьовърът на олигархията! Който толкова се обича, та чак се ревнува. Негово е циничното откровение - в своето време Хитлер и Сталин също са номер едно.
132
12
 
11
 
! Отговори
Слава БОКО преди 10 години
До ИлиевПредводителят на омразата, главният интригант на републиката, властелинът на двуличието, мутроидът, обгърнат в престъпния чар на мафията, всенародният прелъстител, медийният съблазнител. Един арогантен и невежествен тип, подут от самолюбие, егоцентризъм, похотлива жестокост и сладострастна отмъстителност.
131
22
 
20
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Дебел тиквообразен *** изчезни! Оди да риташ топка!
130
13
 
21
 
! Отговори
Идиот преди 10 години
До ИВАН-СОФИЯИване, прави си, Бойко щеше да цъка мачле, но поне щеше да накара някой, да свърши нещо по проблема, тия *** днешните се скъсаха да словоблудстават, и да си правят екскурзии, на мой и на твой гръб Иване. И Иване, свали червените очила....света е окрасен и в други цветове.
129
12
 
23
 
! Отговори
Илиев преди 10 години
Много мразят Борисов, наричайко го как ли не, на той се оказа по-човечен, по придвидлив от всеки друг. И яростта на купените Дудуци, бивши полицайчета, няма да помогне на гнойната коалиция.( Първанов я нарича тайната коалиция, но то е все същото). Към този хор се присъединява кьораво и кьопаво -купено, продажно, уродливо( украйнско- българско изчадие, турско-български калеври,турски агенти ит.н и т.н.) и сега им сърбаме попарата.Българино, осъзнай се! Гласувай масово!
128
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ВасилевВасилев, последните 6 месеца, да не се бунтуват пак срещу Бойко, ти *** ли си, или си ***. Аман от такива като теб, слепи, невежи и с промити мозъци.
127
18
 
10
 
! Отговори
Платена реклама преди 10 години
Когато пишете нещо за пожарникаря, сложете заглавие Платена реклама!
126
5
 
9
 
! Отговори
Идиот преди 10 години
До АнонименА ти не виждаш ли какво е сега.....или си сложил червените очила....аман от промити мозъци и ***.....
125
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това дето Бойко построи за 3 години, комунята и за 100 няма да могат да разрушат, *** мръсни...
124
5
 
8
 
! Отговори
... преди 10 години
Срещу кои монополи сте стачкували 132? Срещу най-големия - Лукойл стачкувахте ли? Или срещу Газпром, заради безбожните цени на парното? Май не. Иначе за тока - да. Там са западните империалисти и колонизатори. Метеж имаше и това потвърди съдът тези дни. Оказва се - няма опит за манипулация на изборите чрез костинбродските бюлетини. Имало недостатъчен контрол, от който можело да произтече материална облага за печатницата!? Но и това обвинение се спихна.
123
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази МУТРА не помни ли по негово време какво беше ?????
122
20
 
10
 
! Отговори
ИВАН-СОФИЯ преди 10 години
ТОЙ Е В СИНГАПУР ДА СВЪРШИ НЕЩО ЗА ДЪРЖАВАТА!А ТИ НА НЕГОВО МЯСТО ЩЕШЕ ДА ИГРАЕШ МАЧ ИЛИ ТЕНИС *** ТАКЪВ!
121
4
 
4
 
! Отговори
До Leadway преди 10 години
Само малко да ти повдигна завесата. За кинти ни бих писал, каквото и да е и за коя да е партия в България ! ( особено за червените хмери )Изразявам изцяло собственото си мнение ! Какво грешно има в коментара ми че не схванах ? Може да го приемеш, като позитивна ( градивна ) критика. Хубав уикенд.
120
2
 
8
 
! Отговори
Leadway преди 10 години
До ДобрУтроХайде, едно левче за коментара! Браво, продължавай!
119
11
 
16
 
! Отговори
ДобрУтро преди 10 години
" Те нас ни свалиха с метеж ... " - започвам да си обяснявам, какво се дефинира от лекарите, като шизофрения. Не знам защо, но аз лично си спомням, че Бойко си подаде оставката САМ, а не че някакъв метеж е имало. И още нещо, което няма как да не ме дразни. За да търсиш на някой сметка трябва самия ти да си бил пример и перфектен в нея, но логиката е едно, а делата "друга бира" може и мишовата ...
118
11
 
14
 
! Отговори
любо преди 10 години
ей няма отърваване от този. ако поне един ден не му публикувате тъпите изказвания ще направя дарение за сайта.
117
17
 
17
 
! Отговори
ха ха ха преди 10 години
Какво търси тази червена и куха Тиква сред карпузите в Любимец?
116
16
 
15
 
! Отговори
Leadway преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Браво, изпълни норматива за днес! Заповядай в офиса на агенцията да си получаиш 5-те лева и парчето пица! Ако всички другари бяха като теб, сега щяхме да сме с пълно мнозинство. Останалите - трябва повече да се стараете!!!