Борисов скръцна на "нехранимайко" Папазов, иска оставка

"Шофьорите 15 км спят по кабините, той отишъл в Сингапур"
Обновена: 15 фев 2014 14:38 | 14 фев 2014 21:45,
242
Борисов скръцна на "нехранимайко" Папазов, иска оставка
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че заради кризата с ТИР-аджиите, които престояха повече от четири денонощия по границата ни с Турция, министърът на транспорта Данаил Папазов заслужава да си отиде.

"Това е нахалство от негова страна. Километрични опашки, ето тук наблизо, на границата, които в най-добрия случай до неделя-понеделник, няма да се изтеглят. Шофьорите 15 км спят по кабините, този нехранимайко отишъл в Сингапур да договаря... Какво ще договорим със Сингапур? ЕК му е тук на три часа път", посъветва го бившият премиер.

На въпрос за това, че шофьорите, блокирали границата, са го очаквали да се срещне с тях, Борисов коментира: "Не искам да изнервям ситуацията. Те нас ни свалиха с метеж, с умишлени действия. Аз по никакъв начин не искам да възпалявам допълнително обществото. Тези хора, които са стояли 3-4-5 дни на тази опашка, са много лесни, да отидеш и да им посочиш виновен, и да ги насъскваш срещу него. И действително, този министър, си заслужава да си отиде заради това. Какво прави в Сингапур? Знаете ли къде е Сингапур? Вярно, най-красивата държава, може би. И аз не съм ходил в Сингапур, но пак ми се ходи, където викаше един", каза Бойко Борисов.

Още по темата
Пред журналистите в Любимец, където лидерът на ГЕРБ дойде за да открие забавачка, призова пишещите братя да не обръщат внимание на социологическите агенции.

"Това си им е бизнесът на тях. Аз знам, че като сме пуснали две детски градини и една ясла с 320 деца, толкова семейства в Любимец ще кажат: "Браво на кмета!" От кои е кметът? От ГЕРБ. Който мине по "Тракия", ще каже: Браво на Бойко, браво на тези, които са го направили. Това знам", аргументира той призива си и посъветва журналистите да направят един мониторинг на социологическите агенции.

"Ако ми върнете всички изказвания в месеците и годините назад, съм казвал, че от всички социологически агенции, най-много ни е познавала "Алфа Рисърч"... Щом вече почват, особено най-червените – "Галъп", "Сова", "Медиана" - да говорят за изравнени възможности, това значи, че 3-4% водим. Това означава! И понеже аз ще им го напомня след изборите, сега вече почват... Виждате ли как се гърчи това момче младо (Първан Симеонов – бел. ред.), него са го пуснали вече Кънчо и Андрей да говори от името на "Галъп". Как се гърчи, че всъщност те водели малко БСП, ама това било в статистическата грешка. Значи по същата статистическа грешка можеше да напишат, че ГЕРБ водят, нали? Така де", коментира Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Егати тъпака..."Тракия" се строи 40 години и като минавам си викам "Добре ,че се отървахме от шофьора на Тато!" А Тато построи най-големите и сложни етапи от "Тракия".Шофьора му-Боку Тиквата открадна пари за три магистрали и върна комунизма на власт.
114
4
 
16
 
! Отговори
Един човек преди 10 години
Хайдееее, агенция Лидуей пак е пуснала троловете на свобода. Не се наиграхте ей. Струва ли си за 5 лева да си плюете на достойнството бе, лапета малолетни?
113
16
 
17
 
! Отговори
Пич преди 10 години
***, ***, необразован, не знам какво още. Може и така да е, скъпи другари, може и така да е. Обаче този *** винаги говори правилни и точни неща. Не само ги говори, ами направи доста правилни и точни неща докато беше на власт. И сега с тезигопва шофьори пак е точен и коректен. Не се възползва от ситуацията за политически цели, и много правилно му го каза на онзи екскурзиант Папазов. Не ме интересува ако ще и основно образование да няма, свалям му шапка за позицията и политиката. А пък вие цял ден си чешете езиците за по левче на коментар. Кутев кога ви раздава парите, между другото?
112
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много е ***, завалията!
111
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тцъ..тцъ червените *** пак налазили.добро рутро
110
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Махнете простака-мутра ,ще повърна!
109
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
komunisti bokluci bsp , vie prodavate Bulgaria vie ste gotovi da prodadete i maikite si , bsp bulgaroubiici
108
11
 
17
 
! Отговори
5 преди 10 години
точно такива "***" съсипват всичко, до което се докоснатограби България, а за това, което е направил и открил, тепърва много ще се говориза справка - минете по заветната магистралата
107
29
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Тоя ***" ако го подложат на тест за интелигентност ще изкара повече от всеки комунист за който се сещам. Но не интелигентността е важна, за съжаление, за един държавник. Моника Станишева е много интелигентна, но използва интелекта си за да краде и управлява на Станишката далаверите и сметките в чужбина. Бойко според вас е ***, но направи за България повече от който и да е бесепар за 20 години. А, и *** се римува по - добре с комунист ;). Бойко открива само това, което е направил.
106
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен131 АМА ТИ СИ БИЛ ПО *** И ОТ ВИНЕТУ ВЗИМАИ СИ ХАПЧЕТАТА И ДА СЪНУВАШ ЦЕЦКО И ВИНЕТУ .МАРШ В ЛЕГЛОТО
105
20
 
20
 
! Отговори
жалки сме преди 10 години
Жалки сме....дори само от факта,че един ***, като Борисов вече повече от 10г. е новина 1 в новините. Всеки ден се излива помия с негови "мисли"......ГЕРБ има бъдеще САМО АКО ГО НЯМА БОРИСОВ.
104
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя *** ако го подложат на един тест за интелигентност колко ли точки ще вземе?
103
16
 
22
 
! Отговори
rustam преди 10 години
събориха ни с метеж???? ние през февруари стачкувахме срещу монополите срещу мизерията срщу полицейщината която ни наложиха последните години и тоя КАРТУН сам си подаде оставка защото се разболя от страх сега сме били метежници ЛУД ЗА ВЪРЗВАНЕ
102
30
 
25
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
Чета какво е казал ББ и се смайвам - толкова *** и елементарен човек, с такава наглост и жажда за власт... стряскащо!
101
1
 
2
 
! Отговори
тест преди 10 години
test
100
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Bravo na tebe vratoglavo momchense takova !
99
28
 
12
 
! Отговори
аз преди 10 години
и само тези думи показват,че Борисов е продажник - кукла на конци на Запада !!!!вместо да се търсят начини за разширяване на икономическите връзки с Азия, която ства все по - могъща финансово..той пак се е нагъзил на ЕК...послушно кученце, което върти опашка...***
98
20
 
9
 
! Отговори
Ганчо Плявиста преди 10 години
Тоя е е.ати глиста.
97
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой, кой предложи Папазов и другите ***
96
30
 
17
 
! Отговори
хаха преди 10 години
Никой ли няма да попита Борисов в качеството си на какъв още обикаля и открива разни обекти?!Сериозно никой ли не се запитва?!