Борисов скръцна на "нехранимайко" Папазов, иска оставка

"Шофьорите 15 км спят по кабините, той отишъл в Сингапур"
Обновена: 15 фев 2014 14:38 | 14 фев 2014 21:45,
242
Борисов скръцна на "нехранимайко" Папазов, иска оставка
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че заради кризата с ТИР-аджиите, които престояха повече от четири денонощия по границата ни с Турция, министърът на транспорта Данаил Папазов заслужава да си отиде.

"Това е нахалство от негова страна. Километрични опашки, ето тук наблизо, на границата, които в най-добрия случай до неделя-понеделник, няма да се изтеглят. Шофьорите 15 км спят по кабините, този нехранимайко отишъл в Сингапур да договаря... Какво ще договорим със Сингапур? ЕК му е тук на три часа път", посъветва го бившият премиер.

На въпрос за това, че шофьорите, блокирали границата, са го очаквали да се срещне с тях, Борисов коментира: "Не искам да изнервям ситуацията. Те нас ни свалиха с метеж, с умишлени действия. Аз по никакъв начин не искам да възпалявам допълнително обществото. Тези хора, които са стояли 3-4-5 дни на тази опашка, са много лесни, да отидеш и да им посочиш виновен, и да ги насъскваш срещу него. И действително, този министър, си заслужава да си отиде заради това. Какво прави в Сингапур? Знаете ли къде е Сингапур? Вярно, най-красивата държава, може би. И аз не съм ходил в Сингапур, но пак ми се ходи, където викаше един", каза Бойко Борисов.

Още по темата
Пред журналистите в Любимец, където лидерът на ГЕРБ дойде за да открие забавачка, призова пишещите братя да не обръщат внимание на социологическите агенции.

"Това си им е бизнесът на тях. Аз знам, че като сме пуснали две детски градини и една ясла с 320 деца, толкова семейства в Любимец ще кажат: "Браво на кмета!" От кои е кметът? От ГЕРБ. Който мине по "Тракия", ще каже: Браво на Бойко, браво на тези, които са го направили. Това знам", аргументира той призива си и посъветва журналистите да направят един мониторинг на социологическите агенции.

"Ако ми върнете всички изказвания в месеците и годините назад, съм казвал, че от всички социологически агенции, най-много ни е познавала "Алфа Рисърч"... Щом вече почват, особено най-червените – "Галъп", "Сова", "Медиана" - да говорят за изравнени възможности, това значи, че 3-4% водим. Това означава! И понеже аз ще им го напомня след изборите, сега вече почват... Виждате ли как се гърчи това момче младо (Първан Симеонов – бел. ред.), него са го пуснали вече Кънчо и Андрей да говори от името на "Галъп". Как се гърчи, че всъщност те водели малко БСП, ама това било в статистическата грешка. Значи по същата статистическа грешка можеше да напишат, че ГЕРБ водят, нали? Така де", коментира Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
5
 
7
 
! Отговори
до 191 преди 10 години
КАТО ЧЕТА КАКЪВ *** СИ ТИ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ НА МЕСТОТО НА БОЙКО. ПРЕМИЕР АБСУРД.ДА КОПАЕШ ГРАДИНАТА НА СЕЛО.
174
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Относно и Ердоган и Боко, пак нещо не са рабзбрали феновете на герб.Ами проблемът с разрешителните за ТИР овете е от години, не от 2 месеца.Имам пред вид, че доколкото си споням ББ беше на официално посещение в Турция преди две години и телевизиите се скъсаха да го снимат и дават заедно с Ердоган.Та какво постигна това посещение питам, какъв проблем на България реши та сега злорадства зз ТИР овете. И за границата с Турция и бежанците е същото.Какво направи Борисов тогава, за да няма проблеми
173
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как да спориш с прости и необразовани хора и да им обясниш, че интегрирането на малицинствата е пътя за разбирателство и просперитет.Ако турците се капсулират в регионите си , ако са гонени от всякъде, колко му е да се отделят в една автономна област и после да се присъединят към Турция.Тогава ни Боко ни Раданчо ни Мигленчето могат да направят нещо.Пример - Кипърска турска република.Политиката на БСП е по-мъдра макар че за простолюдието е трудно да схване за какво става дума
172
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пълна мобилизация на гербо-троловете във форума. Я сложете малко минуси да ви преброя колко точно сте.
171
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каквото и да дрънкат герберугите, истината е една - НЯМА ВРЪЩАНЕ ЗА ТИКВАТА КАТО ПРЕМИЕР! НЯМА! ТОЧКА!
170
2
 
5
 
! Отговори
bai iwan преди 10 години
toia polu4owek e deistvitelno mnogo prost.pitaite se sami kak e dostignal do takova miasto.JALKA BULGARIA
169
7
 
13
 
! Отговори
ТИКВОНИЙ преди 10 години
"Хората спели 15 километра" ??!!!ааахахахахахаха Боже *** *** ,ТА ДРЪНКА муаааайайайайахахахахаха
168
9
 
15
 
! Отговори
селянин преди 10 години
За да го харесваш този *** борисов наистина трябва да си доста *** и заблуден !!!
167
1
 
8
 
! Отговори
Непукист преди 10 години
До 192. А ти Ванко, в какво качество очакваш Боко да се обади на Ердоган? Ей тъй, по приятелски да звънне? Аз към Боко вече очаквания нямам. Въпросът е, тези дето тръбят, че спасяват държавата от него, какво правят. Аз май и към тях очаквания нямам, но те поне са длъжни да носят отговорността на властта, към която така отчаяно се стремят.
166
6
 
12
 
! Отговори
Ванко преди 10 години
Ами големия приятел на Ердоган и неговата партия, с кого се целуваше и прегръщаше на конгреси и купони, защо не му звънна един телефон и да оправиш опашките от изнервени тираджии? Пак ли ти папречиха въпреки ,че толкова много искаше да помогнеш?
165
9
 
13
 
! Отговори
Сноудън преди 10 години
По голяма част от магистрала Тракия е направена от Тодор Живков и други след него. Завършена е не от правителството на Боко, а от това на Орешарски. Парите за магистралата са взети от пенсионерите, а чужденци и баровци за разлика от в Европа пътуват безплатно. Та не пенсионерите ще кажат "браво". Браво ще кажат облагодетелстваните.
164
1
 
3
 
! Отговори
bg преди 10 години
голема работа сме в блога ама никои не излиза да протестира срещо турците когато един *** вкарали го мафиотите в парламента ми дава акъл и се ребчи пред БОЙКО ,СТАНИШЕВ И СИДЕРОВ ,които ако не им беше златното ПРЪСЧЕ,щрше да е златния КУ.........това е пълна подигравка спарламентаризма с съда и целия БЪЛГАРСКИ народ които трябва да се надигне и докато съда не забрани етническата ДПС дружина и вкара в затвора турските мафиоти да блокира цяла БЪЛГАРИЯ както гърците го направиха СРАМ И ПОЗОР БГ
163
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предлагам днес бг да забрани всички коментари (освен на троловете разбира се). Така хем агнето цяло, хем ДПС-то щастливо.
162
10
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
До пацо 186Глупав и *** си като твоя Вожд! В жалките ти "разкрития" липсва логика. Без регистрация имаш право да пуснеш само 3 коментара! Явно и на теб математиката ти куца, досущ като на Винету. Но, какво ли може да се очаква от една Проста, Герберска ОРКА?
161
2
 
9
 
! Отговори
щавен преди 10 години
хаха, ДНЕС БГ - платформа за тролване. нещастни сте колкото и троловете, които пишат тук. защо така, хора? толкова ли нямате достойнство..
160
5
 
11
 
! Отговори
пацо преди 10 години
Червените тролчета не са реални хора с политически възгледи,така че не им се връзвайте.На практика имаме 15-тина трола,които от едно ай пи,регистрират по 20 потребителя и се опитват да си правят *** дискусии и да ни заблудят,че са много.Всъщност те са едни продажни ***,които трябва да бъдат тотално игнорирани,защото колкото повече им се обръща внимание,толкова по-значими се чувстват.Долу БСП.долу ДПС,долу Атака!
159
0
 
1
 
! Отговори
конса преди 10 години
До СтоядиновОт кои хапчета,от твоите ли?
158
10
 
9
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
БОРИСОВ, СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ТЕ СВАЛИХА ОТ ВЛАСТ! НЕ НИЕ СМЕ *** И ПЕТНА, А ТИ СИ ЛЕКЕТО!
157
8
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Първоначално, позите Бойкови изглеждаха само нелепи. После, той стана жалък с отказа да разбере очевадното не само, че не е на власт.И така след време, почти достатъчно за една бременност, Бойко Борисов беше осенен от прозрение ОПОЗИЦИЯ Е!
156
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов непрекъснато се опитваше да представи себе си и ГЕРБ като управленски феномен, който винаги е само на една ръка разстояние от властта. И е въпрос само на МАЛКО време да я сграбчи. Много малко. Обаче месеците в опозиция станаха девет....явно ще станат и повече от 9г.