Борисов скръцна на "нехранимайко" Папазов, иска оставка

"Шофьорите 15 км спят по кабините, той отишъл в Сингапур"
Обновена: 15 фев 2014 14:38 | 14 фев 2014 21:45,
242
Борисов скръцна на "нехранимайко" Папазов, иска оставка
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че заради кризата с ТИР-аджиите, които престояха повече от четири денонощия по границата ни с Турция, министърът на транспорта Данаил Папазов заслужава да си отиде.

"Това е нахалство от негова страна. Километрични опашки, ето тук наблизо, на границата, които в най-добрия случай до неделя-понеделник, няма да се изтеглят. Шофьорите 15 км спят по кабините, този нехранимайко отишъл в Сингапур да договаря... Какво ще договорим със Сингапур? ЕК му е тук на три часа път", посъветва го бившият премиер.

На въпрос за това, че шофьорите, блокирали границата, са го очаквали да се срещне с тях, Борисов коментира: "Не искам да изнервям ситуацията. Те нас ни свалиха с метеж, с умишлени действия. Аз по никакъв начин не искам да възпалявам допълнително обществото. Тези хора, които са стояли 3-4-5 дни на тази опашка, са много лесни, да отидеш и да им посочиш виновен, и да ги насъскваш срещу него. И действително, този министър, си заслужава да си отиде заради това. Какво прави в Сингапур? Знаете ли къде е Сингапур? Вярно, най-красивата държава, може би. И аз не съм ходил в Сингапур, но пак ми се ходи, където викаше един", каза Бойко Борисов.

Още по темата
Пред журналистите в Любимец, където лидерът на ГЕРБ дойде за да открие забавачка, призова пишещите братя да не обръщат внимание на социологическите агенции.

"Това си им е бизнесът на тях. Аз знам, че като сме пуснали две детски градини и една ясла с 320 деца, толкова семейства в Любимец ще кажат: "Браво на кмета!" От кои е кметът? От ГЕРБ. Който мине по "Тракия", ще каже: Браво на Бойко, браво на тези, които са го направили. Това знам", аргументира той призива си и посъветва журналистите да направят един мониторинг на социологическите агенции.

"Ако ми върнете всички изказвания в месеците и годините назад, съм казвал, че от всички социологически агенции, най-много ни е познавала "Алфа Рисърч"... Щом вече почват, особено най-червените – "Галъп", "Сова", "Медиана" - да говорят за изравнени възможности, това значи, че 3-4% водим. Това означава! И понеже аз ще им го напомня след изборите, сега вече почват... Виждате ли как се гърчи това момче младо (Първан Симеонов – бел. ред.), него са го пуснали вече Кънчо и Андрей да говори от името на "Галъп". Как се гърчи, че всъщност те водели малко БСП, ама това било в статистическата грешка. Значи по същата статистическа грешка можеше да напишат, че ГЕРБ водят, нали? Така де", коментира Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
18
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това дето Бойко построй за 3 години, комунята и за 100 няма да могат да разрушат, *** мръсни...
94
2
 
16
 
! Отговори
сънчо преди 10 години
Не *** ли д си легате бе ***.И утре е ден.Ще се назлобеете.
93
2
 
11
 
! Отговори
xxx преди 10 години
i papazov kato siderov e po rabota , kak moje da se samnqvate v tezi chestni dushi, ta te biha stignali i do bora bora zaradi nas. :)
92
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ZZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZZIA...
91
2
 
5
 
! Отговори
до 112 преди 10 години
Мария не я мисли...рукавишников=))))))))...на теб дупе да ти е яко!!!
90
2
 
10
 
! Отговори
дарител преди 10 години
Днес.бг искам да ви даря автобус ,във който ще се качите целия екип на сайта ,ще отидете някъде на много ,много отдалечено място и да не се връщате,ще даря и консерви,пастети,брашно олио и продукти от първа нужда ,да ви стигнат до края на живота и повече никога да не се занимавате с тази дейност.*** такива!!!!!!!
89
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
zashto mi trqbvashe da cheta kletvata na MAria sega shte sauvam koshmari, mnogo nehristiansko e da kalnesh taka, uskaiki smart za nqkogo shte stradash samo ti.
88
17
 
12
 
! Отговори
Николов преди 10 години
Това найстина ли го е казал?Ама какво е някакъв си Сингапур.Бойко,като мълчиш е по добре.*** СКАПАН.
87
15
 
16
 
! Отговори
Цецо преди 10 години
И тая кратуна беше премиер...Бог да пази нашата мила родина ,БЪЛГАРИЯ!
86
1
 
4
 
! Отговори
Taki преди 10 години
Krast sianka da ti pazi Boiko
85
4
 
6
 
! Отговори
do 103 преди 10 години
Мария, имаш в излишък простотия и злоба. Нездравословно много...
84
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тикво, когато дойде на власт преди години, получи на тепсия държава с бюджетен излишък, който скоро няма да се постигне. Изпоразсипа и сребърен фонд и здравна каса и све живо....***!!!
83
16
 
22
 
! Отговори
Hayvanko преди 10 години
Боко наистина е уникално ***, Сингапур е най- големия порт в света през който преминават 45% от товарите - той го праща в бедната Европа
82
25
 
15
 
! Отговори
Мария преди 10 години
Тиквоооо, свещ съм запалила и се моля рака да те прибере по-бързо. Да виеш като куче като та хване рак на гърлото или дебелото черво. Сестра му да му сменя памперсите ,да му затвори очите и да му сложи филията със свеща на корема. Кучета,Цветанов и пияният Вежди да му препикават гроба.
81
9
 
17
 
! Отговори
коооооооооои преди 10 години
Един триумф на жадното за диктатор общество. Един апотеоз на френетичната омраза към интелекта. Шедьовърът на олигархията! Който толкова се обича, та чак се ревнува. Негово е циничното откровение - в своето време Хитлер и Сталин също са номер едно.
80
12
 
24
 
! Отговори
Тиквун преди 10 години
Предводителят на омразата, главният интригант на републиката, властелинът на двуличието, мутроидът, обгърнат в престъпния чар на мафията, всенародният прелъстител, медийният съблазнител. Един арогантен и невежествен тип, подут от самолюбие, егоцентризъм, похотлива жестокост и сладострастна отмъстителност.
79
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Страхливецо, защо избяга от властта. Уплаши ли си от народната любов ?
78
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей, тоя Мутрата един ден не може да изкара без да си покаже простотията. Толкова ли не разбра, че писна на всички нормални хора. Заблудените му фенове не ги слагам в това число.
77
16
 
10
 
! Отговори
memberls преди 10 години
Човека си е прав,когато беше на власт се заемаше с проблемите когато възникнат а не като сегашните управляващи,чакат проблемите сами да се разрешат и хората да забравят-*** и комунистите винаги са правили така и затова толкова много българи избягаха в чужбина.
76
13
 
10
 
! Отговори
евтини сте преди 10 години
Аман от платени драскачи-***!!!