Двама повече от БСП в ЕП - за ГЕРБ ще е голям успех!

Евроотборът на Борисов - "дързост и мъдрост, мъжко упорство и женска интуиция"
Обновена: 17 апр 2014 14:29 | 17 апр 2014 14:14, Камелия Цветанова
69
Двама повече от БСП в ЕП - за ГЕРБ ще е голям успех!
Цветан Цветанов (л) и Томислав Дончев Снимка: БТА

Голям успех за ГЕРБ ще е да има двама евродепутати повече от БСП след предстоящите на 25 май избори, коментира зам.-председателят на партията и председател на предизборния щаб Цветан Цветанов.

Той призова за висока избирателна активност, защото тогава ГЕРБ ще има много по-голяма и убедителна победа и „лидерът на БСП Сергей Станишев ще се замисли за това, което се случва. Освен това ДПС ще има само един представител в ЕП и Делян Пеевски няма да е евродепутат", смята Цветанов.

Още по темата
Относно номинацията на Пеевски, който най-вероятно ще бъде на избираемо място в листата на ДПС, водачът на кандидатите на ГЕРБ Томислав Дончев коментира, че „ДПС очевидно се опитва да демонстрира самочувствие с подобна кандидатура, но интересният въпрос е защо тогава Пеевски не води листата”.

Оказа се, че партията на Бойко Борисов залага на вече утвърдени в Брюксел имена.

След Томислав Дончев се нареждат досегашните евродепутати Андрей Ковачев, Мария Габриел, Владимир Уручев.

След тях е Ева Паунова, която е старши политически съветник на ГЕРБ в ЕП. Шести е настоящият депутат Емил Радев. Седмото място е за квотата на младежката организация на партията и кандидатът е Андрей Новаков, заместник- председател на Европейските демократи студенти в ЕНП, а освен това е експерт „Връзки с обществеността” в Благоевград.

Уволненият директор на училището в Долно Дряново, община Гърмен, Асим Адемов е на осмо място в листата на ГЕРБ.

След него е Стефан Шилев, доц. в Аграрния университет в Пловдив; Ангел Филипов, ревизор в мини „Марица Изток”; Августина Цветкова, която беше зам.-министър на отбраната в кабинета на Бойко Борисов; Гьорг Георгиев от младежката квота; Пламен Русев, бивш депутат; Анести Тимчев; Селиме Кърджалиев, директор на училището в село Вънец, Шуменско; Мария Агиева, общински съветник в община Раковски и Пламен Борисов, зам.- председател на Общинския съвет в Перник.

„Листата представлява всички региони, полове и професии и заради това имаме отбор, който е съчетание между дързост и мъдрост, мъжко упорство и женска интуиция. Най-важното е да имаме отбор, българското присъствие в ЕП е малко, така че само когато има отбор, може да работим”, коментира Дончев, след като Цветанов представи листата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: ГЕРБлистаевроизбори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
чобанската партия ГРОБ
19
7
 
18
 
! Отговори
историк-анализатор преди 10 години
Мили ми прости и неграмотни другари. Никой не иска повече БКП-БСП-ДС на власт. Това е една от причините да се търси непрекъснато някоя нова партия да вземе властта. Въобще не си въобразявайте, че като плюете ГЕРБ и това ще ви помогне. ПРОСТО НАРОДА ВИ МРАЗИ. 70 години тормозите този народ с убийства, кражби на частни имоти, беззакония, отвличане на хора за пари и всякакви престъпления само и само терористите от БКП-БСП да са на власт. Е стига ви толкова.
18
4
 
16
 
! Отговори
Го4о преди 10 години
През следващите около 35 дни БСП така ще се смали (вижте Стара Загора), че дори и СтаниШЕФ може да "престане" като млада булка на Георги Първанов.
17
4
 
9
 
! Отговори
do 17 преди 10 години
Ми да помолят Манолова да им напечата.
16
16
 
10
 
! Отговори
Крас преди 10 години
То за ГЕРБ ще е голям успех и ако са само с един депутат по-малко от БСП. Ама не ми се вярва и това да постигнат. Все пак без напечатани бюлетини в тяхна печатница няма и достатъчно проценти....
15
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
NIto edin shte e golqm uspeh za Balgariq i naroda mutrite v zatvora
14
12
 
7
 
! Отговори
Яна преди 10 години
Има наистина нещо вярно в думите на ГЕРБ " Имаме воля" аз само бих добавил и здрави нерви, защото не може да обявиш тези компрометирани личности в евролистата си и да не си прекалено болен оптимист, комарджия или луд.
13
14
 
8
 
! Отговори
Тодор преди 10 години
А Цветанов и Бойко вече подготвили ли са си и извиненията, защо не са спечелили изборите или в действителност се надяват да спечелят изборите с тези некомпетентни кандидати?
12
15
 
8
 
! Отговори
Алек преди 10 години
Дори незнам на какво се надяват ГЕРБ на тези избори, като техния вълшебен Цеци вече не е министър на вътрешните работи и няма да може да спомогне за подменянето и нагласяването и на тези избори
11
15
 
9
 
! Отговори
Даниела преди 10 години
Значи вече са ясни имената, които ще олицетворяват провала на ГЕРБ на тези избори
10
16
 
9
 
! Отговори
ПОЛИТИЦИ БГта преди 10 години
КО НА ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЗ ***,ТВА СА СЛУГИТЕ НА СЕЛФИТАТА,ГЛЕДАХТЕ ЛИ ПУТИН ?ПОКАЗА ЛИ ВИ ЩО Е ТО ДЪРЖАВНИК,УУУУУ МИШКИИИ,ТОЛКОВА СТЕ ЖАЛКИ И ПРОТИВНИ
9
13
 
11
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Има една много добра новина и това е, че именно Цветанов ще води щаба на ГЕРБ. Това е много добре, защото некадърния Цеци ще успее да провали (както и всичко друго до което се е докосвал) и тези избори и на България най-сетне ще и бъде даден шанс да се възстанови от некадърното управление на Бойковата партия
8
2
 
16
 
! Отговори
лекар-пенсионер преди 10 години
И като какъв Сатанишев заповяда. Той е никакъв в Държавата. Или това е номера на Дилян Пеевски , прави се на луд и командва Държавата. Единствено съжалявам хората в нашата Родина. Тези *** от БКП-БСП-ДС ни командват 70 години и минималната пенсия е 80 евро. В Западна Европа и Гърция 800 евро. Какво да кажеш-*** народ слаба Държава.
7
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комуниста няма род и родина на него не му пука,че с помощта на БСП, ДПС провежда дебългаризация в Родопите и прави хората зависими и ги превръща в машини за гласуване.Да не забравяме че бащата на Станишев и БКП забраниха на хората в Пиринско да се наричат българи и искаха да ликвидират България и да я включат в СССР.Но вярвам,че има и честни комунисти,които е крайно време да потърсят сметка от крадливата и анти българска върхушка.
6
4
 
17
 
! Отговори
КОЙ преди 10 години
Обичам Пеевски! Няма по-добър от него в *** приключения! ММММ, даа!
5
16
 
8
 
! Отговори
Dedo Ivan преди 10 години
Тия нещо са объркАли съчетанието! При тях то е: мъжка "интуиция"; женска "мъдрост", а масово практикуваният от тях и другата партийна пасмина "гьонсуратлък" очевидно бъркат с дързост. То не,че е останалите тарикати са същата стока, ама тия са си аватар на БКП/БСП на 100%.
4
16
 
13
 
! Отговори
срс преди 10 години
няма ли в европарламента да има и подслушвач и да правицък цвък
3
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На снимката - Двама от МЪДРЕЦИТЕ на ГРАБ! Смяяяяях, мутри и мъдрост!
2
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Надявайте се
1
15
 
18
 
! Отговори
Костинбродски преди 10 години
най добре да пратят ФИДОСОВА тъкмо с НЕЗЕРА... ПЕЕВСКИ ще ги бием по килограми