На Орешарски не му се говори за оставка, само за финанси

Премиерът призова медиите "да осмислят цифрите"
Обновена: 10 юни 2014 14:06 | 10 юни 2014 10:39, Веселина Йорданова
173
На Орешарски не му се говори за оставка, само за финанси
Пламен Орешарски Снимка: архив, БТА

Премиерът Пламен Орешарски пожела да коментира единствено финансови въпроси преди и след участието си в Регионалната конференция „Защита на потребителите на финансови услуги и финансова грамотност“.

Орешарски не отговори на въпроси кога ще си подаде оставката и за ситуацията около проекта за газопровод „Южен поток“.

Още по темата
Мислех, че ще ме питате нещо за финансовата грамотност, коментира единствено той.

Впоследствие, след като разясни, че политиката за защита на потребителите, и в частност на тези на финансови услуги, е сред приоритетите на кабинета, премиерът отговори и на журналистически въпрос защо събирането на приходите изостава от заложеното в бюджета.

В коментара си Орешарски призова медиите "да осмислят цифрите".

„Относителният дял на приходите в бюджета спрямо плана е 30,5% към края на април. В последните пет години никога не е бил по-висок. Това са цифри. Осмислете цифрата“, отговори лаконично той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който и да дойде след Орешарски ще бъде хулен, оскърбяван и малтретиран ...От тук нататък няма да има оправяне НИКОГА....Всички българи трябва да се изнасяме от тази страна.....
39
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лошото е че след Орешарски идва предателят на Българите, *** и подлогата на западните поробители Бойко Методиев Борисов, по известен като ТИКВАТА.
38
2
 
6
 
! Отговори
до 56 преди 9 години
ти мутра ли си или разбойник и защо подкрепяш мутри и олигарси щото на теб ли така ти изнася
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другари *** ЮЖЕН ПОТОП това е новото име отива към Белене......
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Orecharski gotov na vsichko samo i samo da ostane na vlast. Mrusnik takuv.
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е защо хвърли оставка като толкова беше кадърен човека слънце
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
I az mislq kato 35
33
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Забравихте ли, че Борисов поиска от семейството на убито момиче да се извини на полицията? Забравихте ли телефонните разговори с Танов за Мишо Бирата? Забравихте ли, че Борисов поиска от студентите да станат овчари? Забравихте ли, че Борисов сравни българите с кучета, които трябва да се държат здраво? Забравихте ли, как арестуван с белезници се самоуби пред очите на полицаи? Забравихте ли, как ви обещаваха че ще излезем от кризата през 2011? Забравихте ли, как ви обещаваха, че влезем в Шенген през 2011? Забравихте ли лъжите за коледни надбавки? Забравихте ли, че в условия на криза държавата
32
2
 
8
 
! Отговори
Бай Гецо преди 9 години
Коментарът ми: ЗАЕМИ, ЗАЕМИ, ЗАЕМИ И ПАК ЗАЕМИ... Ако теглят и онези запланувани близо 4 милиарда може и относителният дял на приходите да стане 130%, НО КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ЗАЕМИТЕ ВИ, ЧЕРВЕНИ КРАДЛИВИ ***???
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И като подаде оставка ще дойде човека слънце и постната пица и какво ще има далаверки за тия където са на яслата на Герб другите ще мизерувате нали го гледахте този филм 4 години
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този човек го обичат всички,, непрекъснато говорят за майка му и другите негови роднини..Води ни Орешаршки към светли бъднини води......ние сме след теб ГЕИОВЕТЕ И РОМИТЕ
29
1
 
3
 
! Отговори
а преди 9 години
До АнонименОгромна подкрепа за бойко? 30% гласували за него от 30% избирателна активност и като махнем купения и корпоративен вот, я има 1 на 10 гласували за него българи, я не. Елементарна математика. Не огромна подкрепа ами огромна глупост каза. Не съм БСП-ар, те пък са още по-зле, реалист съм и казвам това, което виждам.
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То си личи на Олигарски че не му се напуска този пост, той се вживява като най великия финансист
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Министър председател,който не знае имената на своите министри,не взема отношение без позволение от партията,по-добре да сложат куклата на КУКУ поне е смешна.Поне и от двамата не зависи нищо,жалка карикатура и шут.
26
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДОЛУ ГЕРБ И БСП ДА ЖИВЕЙЙ БЪЛГАРИЯ
25
16
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
защо Орешарски да подава оставка може ли някой да посочи някъкъв разумен аргумент а не ДИВАШКИ КРЯСЪЦИ,човека си гледа работата и си изпълнява задълженията,и не следва да обръща внимание на простаците,този който го е назначил на работа,само той може да го освободи,като посочи причините за това.
24
14
 
7
 
! Отговори
emo преди 9 години
*** като бойко
23
18
 
3
 
! Отговори
1 преди 9 години
Точно така,никаква оставка Г-н Премиер,няма да правите кефа на" политици",като тиквата и радка пиратка,те са на светлинни години от вас.През есента на 2017год.давате отчета на правителството,и си тръгвате с гордо вдигната глава.
22
5
 
15
 
! Отговори
1 преди 9 години
Тъжната истина е, че нито БСП, нито ГЕРБ, нито коя да е от по-известните партии стават за нещо. Доказаха го нееднократно. За съжаление си ги въртим едни и същи б*клуци и мафиоти, гонещи единствено собствения си интерес и аз поне светлина не виждам. А има много умни, свестни и способни хора в България, но в българската политика такива още не съм видял. Да се търси "по-малкото" зло в името на ГЕРБ не е решение, кардинални промени са нужни за да се промени нещо в тази държава.
21
2
 
9
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Е какво да го питат като този *** нито от финанси нито от политика разбира?