ДСБ ще се бори за всеки глас в смесените райони!

Кънев: ДПС трябва да бъде извадено от местната власт
7 мар 2015 19:30,
67
ДСБ ще се бори за всеки глас в смесените райони!
Снимка: Архив Булфото

ДСБ ще се бори за всеки глас на изборите за местна власт в смесените райони, каза тази вечер пред журналисти в Хасково председателят на партията Радан Кънев.

"Ние ще се борим за всеки глас - за всеки български гражданин от ромски произход, от турски произход - християнин или мюсюлмани. Ще стигнем до тях - изграждаме структури в районите със смесено население", посочи Кънев, цитиран от БТА.

Той отбеляза, че целта им е на местните избори да започнат процес на изваждането на Движението за права и свободи от позициите на местната власт.

"Имаме множество сигнали, за съжаление, че на местно ниво ръководителите на силовите структури, които бяха инсталирани там от ДПС основно, продължават да изпълняват политически поръчки, като селективно разработват неудобни лица", каза заместник-председателят на ДСБ Атанас Атанасов, който също участва в брифинга.
Той отказа да посочи конкретни примери. Според Атанасов тези структури би следвало да наблюдават цялостния процес и да прилагат закона еднакво спрямо всички.

Ръководителите на ДСБ смятат, че е необходима сериозна промяна в смесените райони, която трябва да включва и местните представители на изпълнителната власт - "особено там, където политизацията на тяхната дейност е била видима в миналото".

Представителите на националното ръководство на ДСБ пристигнаха в Хасково за участие в отчетно събрание на областната структура на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
10
 
! Отговори
Хив преди 9 години
В бг няма толкова гласували колкото са "регистрирани"всичко се прави чрез машинаций,така че кажете-до кога ще ни баламосвате дами и господа?
19
6
 
8
 
! Отговори
Хив преди 9 години
:(Раданчо па оти бе чедо мислш тъй?-вазелина ли ти свърши?...........или нема друго ко да кайш!:>
18
4
 
9
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Повече от ДПС-то ли ще дават за глас?
17
7
 
8
 
! Отговори
! преди 9 години
Има само една истина. И тя е, че ако АБВ, Атака и Цензурата не бяха влезли на късмет с по 4.1 % в парламента, ей този Радан с целия РБ, които са 6 партии със 7 % НИКОГА нямаше да помиришат власт. Б.Б. щеше да има поне 110 депутати щеше сам да управлява. Но нищо де, Б.Б. си ги прави каквото си иска, а те се гънат като червеи пред избирателите си. Ама имат ли шанс, властта е сладка. Това ще им е!
16
4
 
10
 
! Отговори
цент преди 9 години
голям смях наследникът на доцентът по марксическа политикономия иван костов рамадан кунев ще се бори за всеки глас на останалите живи членове на бкп
15
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единственото, което може Раданчо е да прави тутурутки на Бибитко. За друго не става.
14
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радане, как е чичо ти Моше в Йерусалим. Отдавна не съм го виждал. Поздрави го като се чуете.
13
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Депутатите от ДПС, самото ДПС е ИЗЛИШНО.НИЩО конструктивно, градивно, не чухме от тях:1.Само говорят за НЯКАКВА ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА( несъществуваща)2.Постоянно създават инциденти( "горящата джамия във Варна, запалени коли(колко коли се запалват), постоянно искат да се "ШУМИ" около тях.. и ТОЛКОВА.НЕЩО УМНО,градивно да са предложили?Вечно са "оскърбени".3.Добре,че българите сме с НОВ чип в главата;ако започнем и НИЕ да се ЖАЛВАМЕ от 500 г османска власт,да "претопляме манджата".. *** като тях
12
7
 
13
 
! Отговори
da преди 9 години
ДПС не само да бъде извадено от властта, да се саморазпусне!1.Движение за права и свободи на турския етнос( за "парлама' има 2-3 българи, подмамени с постове и ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ!!!!) е АНТАГОНИЗЪМи БЕЗСМИСЛИЦА :няма я БКП, всички европейски граждани имаме ЕДНАКВИ права и СВОБОДИ.КАКВИ права и свободи ОЩЕ искат ДОГАНи МЕСТАН?? Може би си мислят, че са ОЩЕ в СОЦИАЛИЗМА?Възможно е.Като гледам КАК командарят електората си.Електоратът им си мисли , че още сме в социализма.
11
5
 
9
 
! Отговори
Учтиво чавдарче преди 9 години
"ДСБ ще се бори за всеки глас в смесените райони!"----Дреме му на чавдарчето за ДСБ... Обаче, чавдарчето трябва да е учтиво :)
10
6
 
17
 
! Отговори
п преди 9 години
Рамадан Кордоба с чичо гей в Изсраел.
9
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kanev ne prikasvai tapotii boiko i mestan se rasbirat Tova e provokazia Kanev ne e nujna omrasa v Tova Bruno vreme
8
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радан е евреин. Той не е българин. Затова е толкова *** и злобен.
7
10
 
15
 
! Отговори
депесар от смесен ра преди 9 години
На кънев и аз ще му дам глас ако седне на струната ми!
6
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В момента ДПС е с повече кадри във власта от в миналия кабинет на Орешарски
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
EH RAMADAN EH RAZMAZAN,ZA KAKVO TI TRIABVAT PROSTIHORA.ZABRANETE DPC I VAPROSA E RESHEN.
4
11
 
9
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
Има нови политически играчи, които оформиха стабилна коалиция и Правителство.Партии, като БСП, ДПС И Атака, трябва да бъдат , напълно изолирани и забравени.
3
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точно този *** нищо не може!
2
5
 
12
 
! Отговори
Не можеш да ги преди 9 години
пипнеш с пръст местните "бейове"! Виждал съм българи в смесените райони, които са по-правоверни от *** в района, завършени еничари, без да са минавали едновремешното специално обучение. Та напразно се напъваш...
1
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудя се какъв човек трябва да си за да гласуваш за това смешно и жалко фъфлещо човече.Нямам думи.