След замяна на Гергьовденския парад с гей парад, какво?

Eвродепутатът Джамбазки: Да се възстанови наборната служба!
Обновена: 8 май 2015 16:16 | 8 май 2015 16:15, Анисия Иванова
96
След замяна на Гергьовденския парад с гей парад, какво?
Ангел Джамбазки. Снимка: архив Булфото

След 25 години системно разграждане на основни институции в държавата не можем да чакаме висок процент на българи, които са готови да защитават родината си, коментира евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки в отговор на вчерашното международно изследване на "Галъп", според което само една четвърт от българите (25%) заявяват, че биха грабнали оръжие, за да се сражават за родината си. Допитването е проведено в 64 страни от целия свят.

Още по темата

"Като замените Гергьовденския парад с гей парад, какво очаквате да се случи?", риторично попита той.

Той добави, че в държавата ни са поразени трите основни стълба – училище, армия и църква. Като пример за разрухата в тези институции Джамбазки напомни за видеата, показващи "кючеците по чиновете", гаврата с портрети на революционери и липсата на уважение към учителите.

Националистът посочи пред bTV, че падането на задължителната наборна военна служба също е фактор – готовността за защита на отечеството в много страни с казарма била по-висока.

"Може ли да мобилизирате посетителите на гей парада да се бият за кауза", допълни евродепутатът.

По думите му България е застрашена от "Ислямска държава", а има и страна, която може да прояви агресия към териториалната ни цялост – Турция, под чиито знамена са готови да застанат 73% от жителите й.

Според Джамбазки е нужно спешно да се възстанови наборната военна служба и да се въведе патриотично образование в училище.

"След такава масирана атака срещу националната идентичност, все пак да има 25%, които биха защитили отечеството си, е една добра новина", коментира в заключение евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
до 84 преди 9 години
Всичко се плаща в този живот!Когато човек повярва на сладките приказки на околните,значи здраво е загазил!Дали си мормон или най-обикновен ***.ьо няма значение!Когато живота ти представи сметката,ще я платиш с лихвите,искаш или не искаш!Дано сметката ти не е голяма!Лек ден!
50
0
 
2
 
! Отговори
Нека имаЗадължително преди 9 години
военно обучение, за което не е необходимо непременно да с влиза в такава казарма, каквато беше навремето. Може да се обмисли дали е нужно да е цяла година или само 6 месеца, но едно да е ясно - всеки здрав мъж трябва да може да борави с оръжие, да знае как да действа в случай на тежки природни бедствия, а също и как да помага на полицията при залавяне на опасен престъпник и издирване на изчезнал човек.Трябва да имаме Гражданска гвардия с формирования по местоживеене,годни бързо да се задействат
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бих приел мнението на всеки българин , който е служил в казармата и знае за какво сава дума. Ама на ...... не .
48
1
 
5
 
! Отговори
Прав ли съм или не? преди 9 години
*** сте!!! Да си знаете!!! Държава бе армия и пълна с мутри, безработни и ония цветните не е държава... пък както щете... Как търпим не знам... От кой ви е страх??? Да знам има какво да губим!!! Но защо трябва да търпим тази простотия??? Децата ни ще плащат нашата простотия...
47
3
 
3
 
! Отговори
Ей преди 9 години
Само 1 година задължителна военна служба и 2 години задължителна трудова повинност / както беше при Тато/, но този път и за жените, както е в Израел, ще спаси България. НИЩО ДРУГО. Магията на това предложение е, че само седмица след приемане на закона, 90 % от *** ще напуснат страната.
46
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъж който не е ходил в казармата,не е мъж.
45
0
 
7
 
! Отговори
провокатор-служил 2г преди 9 години
Джамбазки дай ти пример. Като гоооолем патриот хайде да служиш в БА без да ти се плаща 2г и да не излизаш от там както преди ние бяхме бойци.Тогава сподели впечатления. Не на чужд гръб да правиш политика....
44
4
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
До 72: Мисълта ми не е сложна. Много от тези, които са воювали за България през хилядолетната и история за оставили костите си за нея, докато предателите в повечето случаи са си умирали по естествени причини. На кого дължим това, че България е най-старата държава в Европа, която е запазила името си и българския народ се е запазил като народ? Да защитаваш с оръжие родината си не значи да воюваш за рушветчиите и предателите в нея, те ще си отидат, а България ще остане, и може да върви напред.
43
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Там където има най-много и най-дълго окупационна армия на САЩ в Япония и Германия- германци и японци само по 11% искат да се бият за родината.. Т.е. хората много добре осъзнават , че ще се бият за интересите на САЩ и затова са с най-ниския процент.
42
3
 
5
 
! Отговори
брей преди 9 години
Тоа па се изцепи, седят , седят и изведнъж гейовете, извънземните и други такива митични същества са им проблемът хахаха УЖАС!
41
2
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
До 69: Всички продажници и национални предатели накрая си отиват по естествени причини. А България ще остане дотогава, докато има хора, които да са готови да воюват за нея. Ако няма такива, никой от нашите западни или източни "приятели" няма и да си мръдне пръста да ни защитава.
40
4
 
10
 
! Отговори
РОСИ преди 9 години
ТАКАВА Е ПОЛИТИКАТА НА ЕС И НАТО.ДА МОЖЕ ДА СЕ ПОДПИСВА И ДА СИ ПИШИ ИМЕТО ПО-ВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ.ДЕЦАТА НИ. ИМАМЕ ЛИ ПАТРИОТИ.АЗ СЪМ ПЪРВИЯТ ЗА РОДИНАТА СИ НЯМА ДА ВЪЮВАМ.ВИЕ ПРОДАДОХТЕ РОДИНАТА НИ ПЛЮХТЕ НА ОСВОБОДИТЕЛЯ СИ А НА ТОЗИ КОИТО ЩЕ ВЪЮВА ЩЕ ГО ИСПИШИТЕ ОТ ИСТОРИЯТА КАКТО НАПРАВИХТЕ СЪС РУСИЯ.А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА АРМИЯ НЯМА ПАРИ ХАЗНАТА -Е ПРАЗНА .ОТКРАДНАХТЕ Я БСП ГЕРБ КОМУНИСТИТЕ.И ТЪЙ НАТАТЪК.ВСИЧКИ СТЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ ИЗМАМНИЦИ КРАДЦИ ПРОДАЖНИЦИ.НАТО ЩЕ ВИ ПАЗИ ОТ САЩ
39
4
 
8
 
! Отговори
процедурно питане преди 9 години
Това момченце с турска фамилия било ли е в Българската армия поне един ден?И той като Волен са дезертирали от БА ама се правят на патриоти.
38
0
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
Когато тези, които воюват за заплата и за звездичка на пагона се изправят лице в лице с тези, които воюват за кауза (дори и като религиозни фанатици с промити мозъци), резултата е предварително известен. Затова накрая САЩ вече се изнасят от Афганистан и от Ирак, и накрая там нещата са по-зле, отколкото бяха, преди да си започнат "освободителната мисия".
37
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бил съм в казрма и нищо хубаво не мога да кажа и не бих го препоръчал. Второ най елитните бойци на Александър македонски са били гейове. Не искам да убивам и да ме убиват за *** политически интриги както е сега в украйна. Оръжие грабвам само за да защитя семейството си.
36
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Армия под командването на Окупатора САЩ.. По добре да няма армия .. Армията е на този на който се подчинява.. Българските офицери до един са *** и шпиони на ЦРУ.. В България ЦРУ определя кариерата на човеците..
35
1
 
15
 
! Отговори
До брей преди 9 години
Бил съм и съм се удивявал на лицемерието, простотията, подлизуршината, некадърността, страхливостта от началниците на офицерите (на първо място) и на сержантите в нашата смотана армия (ако може да се нарече така). А ти явно изобщо не си бил там, за да се убедиш лично в думите ми. Там всички мишоци си мечтаят за скатана длъжност и още една звездичка на пагона (щото ще му дават повече кинти). 90 % са мамини дечица и роднини на някого.
34
0
 
19
 
! Отговори
НРБ преди 9 години
Да се възстанови икономиката и земеделието,за да има армия!!!Да се спре *** за да има България!!!
33
0
 
11
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
До 53: Оръжието не решава всичко, оръжие всяка легална или нелегална организация може да си набави. Ето, уж НАТО, Саудитска Арабия и не знам още кой воюват с Ислямска държава, а те не щат да умират за 15 сек.
32
4
 
16
 
! Отговори
Бивш офицер преди 9 години
Аз съм против задължителната наборна служба по простата причина, че попадайки в лапите на *** и бездарни офицери и сержанти, младежите няма да научат нищо, освен да плевят градинки, скубят тревички по тротоарите и да сервират манджа по време на наряд. Липсата на възпитание в съвременните младежи се дължи на некадърните, прости, безотговорни и бездарни родители, които искат някой друг да поеме отговорността за възпитанието на лигльото, който са създали.