Сидеров и Чуколов на сгледа при Цачева

Какво са си говорили? Ще си дадат ли имунитетите?
27 окт 2015 16:54,
71
Сидеров и Чуколов на сгледа при Цачева
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров и неговият заместник Десислав Чуколов са на среща с председателя на парламента Цецка Цачева в нейния кабинет, съобщи БНТ.

Подробностите около това за какво са си говорили ще станат ясни по-късно.

Още по темата

Днес изтича срокът, в който националистът и заместникът му могат да се откажат от имунитетите си.

Ако това не се случи, парламентът ще създаде временна анкетна комисия, която ще излезе с решение по искането на главния прокурор за наказателно преследване и задържане на депутатите.

До инициативата на ГЕРБ за конституционни промени, свързани с депутатския имунитет, се стигна след серията скандали с участието на Сидеров и Чуколов в НАТФИЗ и на столичната улица "Раковски".

Според сега действащото законодателство народните представители не могат да бъдат задържани и срещу тях не може да бъде възбуждано наказателно преследване, освен за престъпления от общ характер и то след разрешение на Народното събрание или ако то не заседава – на председателя на парламента.

Днес обаче Волен Сидеров обяви категорично, чи имунитетът си той сам няма да сдаде.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
8
 
! Отговори
Оху преди 8 години
Яаааа- джуджето още било живо! :))
14
12
 
5
 
! Отговори
Хм... преди 8 години
Напълно ли изместихте /и потъна в забвение!/ темата поставена от Волен по ТВ "Алфа", след това в театралната Академия законово нерагламентиран бизнес с наркотиците в БГ !!! Мълчанието по така поставената тема от Сидеров от страна на останалите медии е твърде показателно! Все пак, Нападението /над личноста Волен/ било средство на защита! пп. поне да се коментира "срещу" или "за" легализиране на някакви наркотици!
13
11
 
9
 
! Отговори
ss do 18 преди 8 години
Пич в грешка си! Не руснаците го спонсорират а турците
12
3
 
9
 
! Отговори
Мишон преди 8 години
Нито един привърженик на Герб не би плакал от такъв удар срам за атакларистите.
11
0
 
9
 
! Отговори
18 преди 8 години
горди европейски и родни бобаити..ха.ха
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
18За ГЕРБ какво определение ще дадеш хахаха
9
10
 
10
 
! Отговори
антитерорист преди 8 години
Това не е партия , а организирана престъпна група финансирана от руското посолство! Има разлика.
8
6
 
6
 
! Отговори
до атакистчето преди 8 години
Pisna mi cql den da zashtitavash toz piklio deto se nasra sreshtu parviq deto imoniteta mu ne varvi ! Kaji mi edno znaish li rodoslovieto na toz pumak deto ti e idol. Znaesh li s kvi decki vlajni ochi gledashe dogan da mu dade parichki? Ko se varti kat ku*va mejdu bsp i gerb? Da ea i majkarite deto sa kat nego ! Udariha go vednuj i salzi ochite mu izpalniha...
7
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Артисти, псевдоартисти, студенти, световнонеизвестни или никога нечути, не бяха ли от Третия пол?
6
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен ако си даде сам имунитета, това означава че се признава за виновен. Той да не е луд, макар че му слагате тези етикети. Досега не съм чувал, човек който е ударен с юмрук да се признае за виновен, че е ударен. Хайде стига с тези комикси. От 10 години се опитват да го остранят, то не беше Първанов, Румен Петков, Бойко и Цецо, американския посланик, френския посланик. Волен ли е най-големият проблем на държавата?
5
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да си носи масата.
4
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах и слушах днес няколко световно-неизвистни артисти, мнения, мисли, съвети. Смели хора. Защо не се прежали някой и не застреля Сидера и един-двама съратника. Така враг номер 1 ще бъде ликвидиран и пътя към бъдещето открит. Хайде артисти, напред!!!!
3
5
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
То малко безсмислено да си дава имунитета вече. Толкова им е писнало на всички от тъпотите му, че по добре да поменят закона вместо да му искат имунитет при всяка изцепка. Да не говорим, че повече контрол над народните рпедставители може да е само за добро. :)
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ми се вярва справедливостта да възтържествува.
1
19
 
8
 
! Отговори
Осман преди 8 години
Значи не съм атакист, няма и да бъда но тоя Чуколов ме кефи много. Истински мъжага. Човека не чувства страх. Истински мъж. Не е женчо като повечето българи. Ако беше до Волен оная вечер щеше да има истинско шоу.