Цветя, целувки и червена радост! Радев даде седмица на НС-то

За няколко месеца властта ще е съсредоточена в ръцете на новия президент
Обновена: 19 яну 2017 11:34 | 19 яну 2017 11:15, Камелия Цветанова
76
Цветя, целувки и червена радост! Радев даде седмица на НС-то
Снимка: БТА

Новият президент Румен Радев и вицето му Илияна Йотова получиха поздравления от всички министри в оставка, както и от депутати от различни парламентарни групи.

Шефката на БСП Корнелия Нинова също получи букет и здраво ръкостискане от министрите.

Още по темата

Най-искрени в поздравленията си естествено бяха червените депутати. Всички от парламентарната група на БСП разцелуваха и топло прегръщаха Радев и Йотова, след като двамата положиха клетва. Целувки получи и лидерката на Столетницата Корнелия Нинова.

Шефката на парламента Цецка Цачева също пожела успех на президентската двойка и коментира, че в настоящата сложна външна и вътрешна обстановка това въобще не е само фраза.

От думите на Радев пък се разбра, че на този парламент му остава още една седмица живот.

В първите дни на мандата си той трябва да разпусне Народното събрание, да насрочи предстоящите избори и да назначи служебно правителство.

"Така за няколко месеца президентската институция ще носи отговорност зя цялата власт. Вие трябва да сте коректив и опора на служебното правителство", обърна се Цачева към Радев.

"Пожелавам ви да съхраните доверието, което получихте през целия си мандат, да сте президент на всички български граждани без значение от техните политически пристрастия, етност и религиозни убеждения", обобщи тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
4
 
9
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Чета как някакви си пишат ,че Генерала не четял гладко и сричал само да ги подсетя нима забравиха тиквата как сричаше отначало ,а за невероятните изрази като "вие сте прости и аз съм *** и за това се разбираме" да не казвам така ,че аре ако обичат разните не харесващи и търсещи под вола теле да си гледат работата.
52
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кои се почувстваха "обидени" от репликата на Радев, че им остават 1 седмица? Реформаторския блок, защото при следващите парламентарни избори социолозите изобщо не ги виждат в парламента. И какво невярно каза Радев? Това е самата истина. Не могат да се примирят, че Борисов подаде оставка и им разруши рахатлъка. Кой нормален ще гласува за т.н. реформатори? През тези 2г. лазеха по нервите на Борисов. Нещо повече "ни се водеха, ни се караха". И сега обидени. Сбогом сбъркани, случайни политици!
51
6
 
18
 
! Отговори
RE преди 7 години
"ДА МУ Е ЧЕСТИТО НА РАДЕВ!...ПОЖЕЛАВАМ МУ ЗАПАДНЯЦИТЕ ДА ГО ПЛЮЯТ,А НАРОДЪТ ДА Е ГОТОВ ДА ВЛЕЗЕ В ОГЪНЯ СЛЕД НЕГО И ИМЕТО МУ ДА БЪДЕ ЗАПИСАНО СЪС ЗЛАТНИ БУКВИ В НАРОДНАТА ПАМЕТ И БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ! ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ!.....И АЗ!
50
6
 
17
 
! Отговори
Mincho преди 7 години
Mnogo vreme im dava.Trqbvashe da gi natiri oshte v ponedelnik.
49
17
 
6
 
! Отговори
марин преди 7 години
Червените много се лъжат , Радев ще ги отбръсне това е едно театро , той е с виждания близки с тези на ББ , който му и помогна да стане президент.
48
3
 
4
 
! Отговори
Чичо Пич преди 7 години
До 38 -мия анонимник. Как разбра че е ас, а има ли катапулт? Да бяга от големия.....
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kisses and red joy!
46
14
 
19
 
! Отговори
обективно преди 7 години
Съжалявам за президента Радев, но най-добре сам да си пише речите, щото по големи клишета и глуповати анализ от неговия днес в парламента не бях чувал. Оказа се че евроатлантическите глупотевини на Плевнелиев спокойто могат да бъдат заместени от някакви народнячески премъдрости. Днес стана за резил, но има шанс да се вземе в ръце.
45
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ъъъъъ, червена радост? Какво общо имат червените? Нали бил президент на всички, що само червените му се радват?
44
4
 
12
 
! Отговори
звезда на пагона преди 7 години
Сега е моментът да дойдат военните на власт!
43
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ц.Ц. я изкараха от стола на НС за да я опозорят и направят за смях, размятаха я по села и паланки, по предавания и дебати, само и само за да угоди на егото и мегаломанския *** на токвоча Борисов! След което я върнаха пак на стола, за да е в услуга на човекът от който изгуби! Срам и позор! Недоразумението ГЕРБ трябва да се заврат в *** г*з и никога повече да не излизат от там!!
42
0
 
20
 
! Отговори
Бай Георги преди 7 години
Сега да видим журналистите със тяхната пропаганда като няма кой да ги храни.Ще им трошат кокалите пи-улиците.Да лъжеш офицялно народа си ххахах да си купят каски и бронирани жилетки
41
4
 
32
 
! Отговори
Пазарджик преди 7 години
От днес започва голямото плюене.Един едно казал, не ни харесва. Друг така облечен по негов вкус - не ни харесва. Този срича, онзи не чете гладко.Защо жена му го хванала под ръка и т.н.Ами кого да хване?!.Тя е първа дама и щом това не пречи на протокола защо не?!Видяхме, че Б.Б. също като никога не беше груб и арогантен. Еййййй не наплюли се.Оставете и двамата президенти вече на мира.Ако сте по- кадърни от тях защо не се кандидатирахте Вие!Погледнете вашите кусури.
40
6
 
12
 
! Отговори
Политолог преди 7 години
каза в една от телевизиите,че това-имате още една седмица -не е било в текста и според него е било изпускане на нерви.Беше груба грешка,каза той.
39
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Половината "управляващи" подскочиха като ужилени, че им остава една седмица - толкова много ги е яд, че започнаха газ да пикaят! Какво си мислеха, че ще си останат вечно??? Само Първанов и Каракачанов направиха нормални коментари по същество от речта му. Бил четял??? Пенделиев не срича ли всичко??? Стига глупости, Радев има шанс да направи промяна, КОЙ НЕ ИСКА ПРОМЯНА??? Този, който му изнася СТАТУКВОТО! Замислете се над това! Какъвто и да е Радев, той ни е едничкия шанс в момента!!!
38
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе и една седмица им е много,ама айде от нас да мине.Да си гласуват още 2-3 милиарда за харчлък,надявайки се отново да дойдат на власт.Ноооо,ще бъдат отново изненадани,нищо,че Мишо Константинов им обеща победа.
37
28
 
26
 
! Отговори
Инж. Гонзич преди 7 години
Другарите взеха властта и започнаха с целувки и прегръдки. Колко са жалки горките, никога няма да се върне комунизма в България!
36
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
радвай се български избирателю! е така, неусетно пак си избра комунисти да те яздат! погледни у европата и не се чуди, че си на опашката, като се те тегли към червеното и руссия!
35
7
 
23
 
! Отговори
До 26 преди 7 години
А твоята Цецка говори след Радев само 3 минути и пак чете от листче.Какво да говорим повече.
34
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се плашете ,че е зима щом плевнята в историята замина