Борисов: Проблемът с мигрантите у нас – решен. Най-малко били!

Едно мъчи лидера на ГЕРБ – не знае от кого загубил на вота, кой издигнал Радев
Обновена: 5 фев 2017 18:11 | 5 фев 2017 14:45,
330
Борисов: Проблемът с мигрантите у нас – решен. Най-малко били!
Снимка: БТА

Проблемът с мигрантите е решен изцяло. В България има най-малко мигранти от целия Европейски съюз.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Пловдив, за да представи управленската програма на партията пред местната структура в града.

"Вижте в Гърция какво става, в Унгария при Виктор Орбан, моят другар, има 30 000. При нас армията, полицията – 320 млн.", посочи Борисов, цитиран от "Фокус". "Дойдох, победих и в Братислава беше ключовото заседание", допълни бившият премиер.

По думите му вече и Европа е узряла, че само през КПП-та има право да влиза чужденец.

"Винаги съм казвал, че с патриотите работихме съвместно и заедно и тяхната подкрепа действително вършеше работа", коментира Борисов. По думите му там, където са сгрешили, ГЕРБ си поема отговорността.

Борисов коментира и критиките към работата на правителството му. "Целево се бие по ГЕРБ, за да се осигури максимално медийната подкрепа. От 1000 санирани блокове намериха един, че е прокапал, ама покажете какъв беше скапан тоя блок и какъв е сега", посочи той.

"След изборите, ще си говорим пак", заяви Борисов.

"Сега Нинова ще ни прави ревизия.Каква беше АМ "Тракия" и каква е сега? Какви бяха мостовете, че се изтрепа народът по тях?", попита Борисов.

Лидерът на ГЕРБ потвърди, че в управленската програма на партията е заложено двойно увеличение на учителските заплати, тъй като бюджетът позволява това да се случи. "Най-важното, ако погледнем и нашите възрожденци, се оказва образованието", обясни той.

Борисов коментира и президентските избори. Той сподели, че не знае от кого е изгубил. Вотът не бил спечелен от БСП." Това ми е един от проблемите – не знам от кой ги загубихме. Още не се знае кой предложи Радев", призна той.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ние сме виновни за нашето дередже, нямаме общество. Гърците се бунтуват срещу ЕС, румънци се бунтуват срещу корупцията, в Турция превра - хората излязоха срещу танковете. Къде сме ние? мълчим! Бойко прави безобразия!цената на билетчето за метрото се покачва, качеството на услугата и цените на заплатите ни - не! защо не не протестирахме?
239
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Воля - една мутра, патерица на Герб.
238
0
 
5
 
! Отговори
Stiga de преди 7 години
На мен ми станаха антипатични едни и същи физиономии по форуми, телевизии, интервюта, вестници, публикации, фотоси, плакати ит.н.Почнах да гася телевизора като гледам вечните физиономии на т.н. политици и анализатори. Преди да ги питат знам какво ще отговорят. Както рекламите за простатата и тото шанса,хранителните добавки. Та си мисля май узрява нещо като във Румъния преди да се покаже какво ще роди старото болно политическо дърво, напръскано с всякакви пестициди, инсектециди, фунгициди и т....
237
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблема е решен .Много ясно ,в България е толкова зле че те не искат да останат тук.
236
0
 
9
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Що не го направи бе БОЙКО нали на два пъти властта ти я давахме.Все казваше че няма пари.Сега от къде ги намери ИЗВЕДНЪЖ.Или като видя ДЕБЕЛИЯ КРАЙ се сети, че имало и народ, а не само МАФИЯ
235
4
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Ама че въпрос!От Партията червена родна гнусна.
234
0
 
7
 
! Отговори
власт влааааст преди 7 години
На българина му дай власт,и му гледай сеира!Това самовлюбено герберско лeкe беше избрано да въведе най-после някакъв ред,той се разчекна да краде!После-кой ми с*a в гащите!?
233
0
 
12
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
НА МАГИСТРАЛА ХЕМУС ИМА ЗАГИНАЛА ЖЕНА,КОЙ Е МАЙСТОРА НА МАГИСТРАЛИТЕ,КОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ,ИМАЛИ ЕДИН ВЪПРОС, ПО КОЙТО ГЕРБ ЩЕ ОТГОВАРЯ,ИЛИ САМО ЩЕ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ *** ПАРИ,Т.С НАШИТЕ ПАРИ.,ХИТРИНО И ДР.ЗАЩО СЕ НАТИСКАТЕ,КАТО ВИ Е СЛАБО СИВОТО ВЕЩЕСТВО.
232
0
 
27
 
! Отговори
"така нар. трол преди 7 години
Незнам как разумен, грамотен и интелигентен и мислещ човек би гласувал за ГЕРБ. Вижте им само кампанията - обещават, че след 4 години ще стигнем сегашната минимална и средна работна заплата в Румъния, а минималната ни пенсия ще стане около 65% от сегашната им ( вмомента минималната пенсия там е 430 лева, а в Македония е около 400лева), при положение, че преди две години разправяше, че сме били много преди тях. Има нещо патологично в тази ситуация, но не съм специалист. Лек ден
231
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Зигфриди аз ще добавя: точно като БСП не иска съдебна реформа и затова се скараха с Р.Б. ,точно като тях ни внушаваше ,че в Румъния не е по-добра съдебната реформа, точно като БСП мрази пенсионерите и не спря да роптае колко милиона дали за увеличаването на пенсиите от комунистите ,инак за милионите дето дават на НСО мълчи ,защото това са пари за охрана на него ,на Доган на наглеци като него ,не говори за приятеля си Пеевски ,не роптае срещу Цацаров и защо ВСС му става на крака като на цар,т
230
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЗигфридНаивник ! И аз гласувах за Герб , и аз го защитавах преди това от троловете на Илияна Йотова ,но се оказа ,че Бойко си е комунист от най-лошите. Осъзнай се. Кажи ми с какво е по-различен Бойко от комунистите- точно като тях натика пенсионерите в ***, точно като тях накара млади хора с висше образование да работят по за 500-600 лева ,точно като при комунистите младите хора бягат и *** тук е пълна. С какво те накара да го подкрепяш ,може би и ти си се облажил от обществените
229
28
 
4
 
! Отговори
Зигфрид преди 7 години
Браво на Г-н Борисов!Вижте как многобройната плеада на троловете на БСП .Атака и Путьоидиотитеса запретнали ръкави,изплезили езици и с пот на челата пишат ли пишат. Ноздравата ,сериозната и образованата част на БГ нацията е С и за ГЕРБ.На 26.03. ще стане белни.
228
24
 
3
 
! Отговори
Зигфрид преди 7 години
Браво на Г-н Борисов!Вижте как многобройната плеада на троловете на БСП .Атака и Путьоидиотитеса запретнали ръкави,изплезили езици и с пот на челата пишат ли пишат. Ноздравата ,сериозната и образованата част на БГ нацията е С и за ГЕРБ.На 26.03. ще стане белни.
227
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИВАНЗа Бойко съм сагласен че са причина за много беди на народа,но преди тях бяха БСП и ДПС.ТЕЗИ ТРИ ПАРТИИ ЗАТРИХА БЪЛГАРИЯ! Бойко комунист и с всичките си действия показа,че е комунист-алчен,ненаситен,мислещ само за себе си а след него ако ще и потоп.Всички далавери и кражби започнаха от комунистите,защото те не са хора,те са зверове!Научени са да ядат докато се пръснат да ***,пак да ядат....тяхните палати не приличат на обикновените гарсониери на трудещите се ,банковите им сметки ще се
226
17
 
4
 
! Отговори
Зигфрид преди 7 години
Браво , Г-н Борисов! Вижте как троловете на БСП ,Атака и Путьоидиотите са запретнали ръкави ,изплезили езици и чатят ли чатят!Здравата част на BG народът е с и за ГЕРБ.На 26.03. ще се разбере. Но този път задължително трябва да се изметат от всякакви ведомства ,министерства и обл.управи техни членове и симпатизанти.Там където иманещо общо с БСП, винаги мирише на връзкарство,корупция,на гнило."Дайте ми въже,въже за палачите" на България.Цитатът- Ш.Петьофи.
225
1
 
16
 
! Отговори
ИВАН преди 7 години
Ц'И'Г'А'Н'И явно тук е обиден израз и не излиза. Те и тяхната раждаемост скоро ще направи така, че да няма България на българите. А бате Бойко, слушка БХК.
224
4
 
18
 
! Отговори
ИВАН преди 7 години
Точно Бойко, заедно с ония соросчета от РБ, са съучастниците за превръщането на България в територия за Заселване на мигранти. Мигрантите и *** са ми основния проблем и не мисля да го забравя, точно по време на избори.
223
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако стои една година в страни от баницата хептем ще изперка и тогава ще надмине актьорите от Комиците и шоуто на Учиндолеца.Всеки ден говори простотии.Въпреки,че де факто още е на власт,чрез льотчика,Дуфалака и зам министрите си,той осъзнава,че тавата с баница се отдалечава от него.Пък и да не е всеки ден в светлините на прожекторите и *** да го възхваляват за него е равно на смърт.
222
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе Тиквуне ,вместо да се дуеш със санирането ,кажи колко корумпирани другари вкара в кафеза ,КОЛКО -НИКОЛКО ,кажи колко инвестиции докара ,КОЛКО ? ЦИФРАТА Е СМЕШНА ,братята румънци ни удрят в земята .Какво направи за северозапада и Сакара ,щото там загиват ,без работа и младите бягат ,НИЩО НЕ НАПРАВИ .Спря ли потока за запада на летището ? АМИ НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ БЕ ? Млъкни и *** в забвение .
221
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оли-гоф-ренчовци и Чичолинки,какво правихте 27г?Всичко може,но не всеки го може!Единственият реален капитал е човек,който знае,може,опитен е и с доказано чувство за отговорност се труди честно!Той знае,че:1.Днес парите са като стъклените куртаци за индианските вождове 2.Целите и отчетите трябва да се водят по формулата "Стока- пари-стока прим",а не "Пари-стока- пари прим"!Печалбата трябва да е стока, а не куртаци!През гугъла: Лунная афра США. Юрий Мухин. Максимум лжи и глупости