Бойко Борисов за министър Кунева: Това беше голяма грешка...

"Фандъкова и Милена Дамянова ми се сърдиха три месеца", призна лидерът на ГЕРБ
12 фев 2017 07:30,
296
Бойко Борисов за министър Кунева: Това беше голяма грешка...
Снимка: архив "Булфото"

Бившият премиер Бойко Борисов призна назначаването на Меглена Кунева за министър на образованието за една от големите грешки на ГЕРБ, пише "Труд". Той допълни, че това е станало причина и двама от изявените специалисти на партията в сферата на образованието, Йорданка Фандъкова и Милена Дамянова, да не му говорят дълго заради това.

"Голяма грешка беше, когато при изключително сложни условия правехме коалиция, ние дадохме на нашите коалиционни партньори образованието. И тогава Фандъкова, Милена Дамянова и други учители не ми говореха с месеци", каза лидерът на ГЕРБ, цитиран от "Труд".

Когато по настояване на Кунева освободил и заместника й, сегашният просветен министър Николай Денков, Фандъкова и Дамянова не му говорили още три месеца.

Той обясни, че се наложило да освободи Денков, защото Кунева заявила, че не може да работи с този зам.-министър.

"Един да махнеш, пада цялата конструкция. Толкова беше крехка коалицията. Така че една от големите ни грешки беше тази", каза Борисов.

Борисов коментира и очакванията за трудни коалиции и след сегашните избори. Според него, ако не се състави правителство след няколко месеца, би било "безумие".

Лидерът на ГЕРБ коментира и намалелият бежански натиск по границата ни и обяви, че партията му се е справила с този проблем.

"След като минаха изборите, изведнъж тази тема изчезна. В момента имаме нулева миграция, нула натиск. Освен това България е единствената държава, която е получила целево 320 милиона лева за укрепване на границата", каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В челната десятка на най големите грешки на "българския преход" е Бате Боко .Хитър и лицемерен екземпляр ,умеещ да оцелява и адаптира ,дори и когато ситуацията е безнадеждна . Едва ли ще се разбере някога какви ги е *..к..а..л , но със сигурност България не е имала по некадърен премиер
112
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Габонската крадла Пръмова е за линч. А банкянския изгерберастял комунист е толкова зле,че освен да си гледа унучето, за друго не става.
111
2
 
30
 
! Отговори
до 120 преди 7 години
От сърце ти желая, щом толкова си възхитен от Борисов, твоите деца да имат неговият ИНТЕЛЕКТ!
110
1
 
26
 
! Отговори
булгар преди 7 години
Крадеца пак иска да краде!
109
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък съм доволен от Борисов,колкото по-често се показва толкова по-сигурно загробва собствената си партия!
108
2
 
21
 
! Отговори
ОЛЕ! преди 7 години
ТАКА Е - КОЙТО ЛЪЖЕ, ТОЙ И КРАДЕ. ТОЯ ТАКА ЛЪЖЕ, ЧЕ НА ОТКРАДНАТОТО НЕ МОЖЕШ МУ ХВАНА КРАЯ. ОТ ОБЕЩАНИТЕ 160 МЛН. ЛВ, НЕ ЕВРО, БЪЛГАРИЯ ПОЛУЧИ ОКОЛО 100 МЛН.ЛВ И СТАРИ ДЖИПОВЕ ОТ ОНГЛИЯ. КАК ТАКА СТАНАХА НА 320 МЛН. САМО "МАТЕМАТИКЪТ" ОТ БАНКЯ МОЖЕ ДА СТЪКМИ.
107
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ББ е идеалният пример как човек без интелект качества и потенциал, а само с наглост и безочие може да стигне най-високите етажи на властта. И разбира се очакваният резултат... "от голяма по-голяма грешки" - Кунева, Цачева, Кристалина Георгиева
106
5
 
31
 
! Отговори
Пимпирев преди 7 години
По сутрешно предаване на кабеларката "Нова" показаха едно "двукрако без пера" попаднало на Антарктика. Това "двукрако без пера" попаднало на Южния полюс развяваше плакат на ГЕРБ. Тази експедиция се финансира от всички българи чрез техните данъци и такси. Това е кражба на ГЕРБ. Не само Кунева е грешка, грешка е всичко от ГЕРБ. Това чудо е създадено за обслужване на интереси против България.
105
4
 
20
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 7 години
До АнонименТочно Боко я дофалира.
104
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този пак почна да се оправдава като ученик а не търси грешки в себе си!!ю
103
41
 
8
 
! Отговори
До Ss преди 7 години
Преди три години не ни управлянаше Борисов, а фалира най- голямата банка, без малко да фалира още една, спряха Ю.поток, спряха ни еврофинансирането и т.н.Тогава бяхме сто пъти по-зле. Да не споменавам и протестите и как Орешарски научи всички задни входове на държавните институции.
102
42
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такъв добър Държавник като Борисов никога не сме имали. Просто късмет , че управлява няколко години та България се оправи. Реват бившите мързеливци като партийните секретари , профсъюзните , комсомолските активисти на БКП-БСП . Те никога няма да са доволни , защото са прости и неграмотни .
101
32
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Протестите в Румъния не спират: Хиляди пак на улицата.Нагледен пример какво се случва, когато комунистите се върнат на власт.
100
2
 
28
 
! Отговори
АХА преди 7 години
ТОВА ДА НЕ ТИ Е "ЛЕГО". ПАДАЛА КОНСТРУКЦИЯТА. АМИ КАТО ТИ ТРЕПЕРЯТ РЪЦЕТЕ ОТ БЕЛО ЛИ, ОТ ДЕБЕЛО ЛИ, ОТ ЛИПСА НА МИСЪЛ ЛИ, НЕ СЕ ЗАХВАЩАЙ. КАТЕГОРИЧНО ДОКАЗА, ЧЕ НЕ СТАВАШ ЗА ТАЗИ РАБОТА, ЗАЩОТО МРЪНКАШ И СЕ ОПЛАКВАШ. АМИ КАТО НЕ МОЖЕШ, КЪДЕ ПАК СЕ ТИКАШ. ИЛИ ИСКАШ ВЛАСТТА ЗА ДВЕ ГОДИНИ, ДОКАТО СЕ НАКРАДЕШ И ДА НЕ НАПРАВИШ НИКАКВА "РЕФОРМА" И ДА СЕ ОПРАВДАЕШ, ЧЕ РЕФОРМИТЕ НЕ СТАВАТ ЗА ДВЕ ГОДИНИ. ЗА ДВЕ ГОДИНИ МОЖЕ САМО ДА СЕ КРАДЕ.
99
2
 
42
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Хе-хе, аз пък смятам че това беше най-малката ви грешка. Почти нямаше министър който да знае какво прави, начело с Р.Бъчв.
98
32
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представям си каква мъка щеше да е ако Орешарски беше останал на власт след фалита на КТБ - навярно още нямаше да мога да си изтегля заплатите от там.
97
44
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунистите при Орешарски фалираха КТБ, а там ми превеждаха заплатата. Дойде Борисов и успях да си върна всичките пари без никакво протакане.
96
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
108, муахахахах..какъв комунист е алкохолика Кирчо Йорданов, бе? То по -голяма фурнаджийска лопата има ли от тоя се чудя. После не стана ли кмет като гербаджия? Муахаахаха...
95
46
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За вас не знам, но моята заплата по Борисово време почти се удвои, а при Орешарски не знаехме дали ще получим заплати в болницата за ноември и декември. Майната им на комунистите!
94
7
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко Борисов за министър Кунева: Това беше голяма грешка...-----------------------------------------------------------------------------Не сме забравили и другите ти по-големи грешки - Кристалина Георгиева, Цецка Цачева, КТБ, Южен поток, Белене. Абе просто си имаш потенциал на тиква.