Западните Балкани в Давос: Добре, че е Борисов!

Павлова търси съда заради публикации за скъпи тоалети
28 яну 2018 11:14,
282
Западните Балкани в Давос: Добре, че е Борисов!
Снимка: архив "Булфото"

Добре, че е Бойко Борисов! Така държави от Западните Балкани оценили българския премиер Бойко Борисов по време на форума в Давос, обясни министърът по българското европредседателство Лиляна Павлова.

"Тази година в Давос основната тема беше Европа, имаше и специален панел за Западните Балкани. Държави като Македония, държавите от Западните Балкани казаха: Добре, че е Бойко Борисов.  Това, което се случва, е исторически момент за Балканите. Това  беше тяхната оценка, споделена на този международен форум с всички лидери. Това дава тласък", каза Павлова пред bTV.

Тя припомни, че 13 г. страната ни не е била представена на форума.

"След Симеон Сакскобургготски България не е канена и не е имала този достъп. Това е уникална възможност. Това е и оценка за държавата", каза министърът.

Тя разказа, че тротоарите в Давос не били изчистени.

"Снегът беше изключително много, тротоарите не бяха изчистени.  Раздаваха ни "котки" за обувки и казаха това е: Внимавайте, хлъзгаво е, не е изчистено. Най-често можеше да се види делегат с костюм и апрески, а който нямаше апрески и не беше подготвен, беше с обувки с "котки", разказа тя.

Павлова коментира протеста на Северозапада, където хората настояват за магистрален път от Видин до София. Тя беше категорична, че пътят не е забравен.

"Той е много скъп като инвестиция, която трябва да се направи поетапно. На този етап Мездра – Ботевград е част от проектите, които ще стартират. Няма да стане бързо, не може с магическа пръчица, когато говорим за проект за над 1 милиард", обясни министърът.

Павлова се зарече да си търси правата си по съдебен ред след публикации, че носи изключително скъпи тоалети. "Виждам масово увеличение на фалшивите новини, които стават все по-грозни и по-арогантни", коментира тя.

"Опитите за внушения и дискредитиране на една личност с долнопробни лъжи, с внушения, че едва ли не политиците разполагат с някакви космически доходи, неизвестно какви, и си купуват скъпи дрехи, са категорично неверни по отношение на мен, но създават нагнетяване, една омраза към политицит", допълни министърът.

"Живея с доходите от моята заплата и заплатата на моя съпруг, като едно нормално семейство. Заплатата ми е като на всеки министър", каза Павлова. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
5
 
21
 
! Отговори
Линч преди 6 години
Скоро лично ще благодарим на Величеството! Сега събираме катран и перушина.
30
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мошеници! Ще се радвам и двамата един ден да ги видя в затвора!
29
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не бяхте жалки, щяхте да сте смешни, гербави лапачи!
28
6
 
12
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 31 Че кой гъка? *** ли?Впрочем що народа не гъква? Волен ви виновен че не гъкал, а вие що го търпите тоя плондер? Що не сте на площада?
27
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време е тая отвратителна Мутра да изчезне в небитието!
26
5
 
40
 
! Отговори
Свинетка Павлова преди 6 години
Даже казаха, че ще издигнат гигантска ледена статуя на господин Борисов в центъра на Давос и това щяла да бъде основната туристическа атракция за милионите стичащи се туристи да видят наживо господин Борисов. Сърбия дори ни предложи да ни върне западните покрайнини, а Македония сама пожела да стане част от България, но господин Борисов великодушно отклони предложенията.Точно така както ви го описвам се случи.
25
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кютук на тия 30000 не им беше предоставен микрофон а той говори няма значение какво но говори някои може би там разбраха че има такава дьржава Бьлгария.
24
3
 
37
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Свинетка Павлова- олицетворението на уродливия ни преход! Това същество е съчетало в себе си и наглярство и отблъскваща външност и некомпетентност!
23
4
 
39
 
! Отговори
Петров преди 6 години
Девизът на Борисов и модерните българи - гербаджии - горе главата, нищо че е празна.
22
4
 
21
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
снимка как го гали Тръмп не видех бе................да не съм пропуснал нещо....
21
6
 
27
 
! Отговори
радев преди 6 години
с това его ще падне от високо
20
3
 
34
 
! Отговори
Петров преди 6 години
За западните Балкани не знам ама за Павлова - вернно добре че е Борисов, охраниха се и двамата иначе щеще да е провинциална кипра някъде в Толбухинско.
19
3
 
28
 
! Отговори
Шел преди 6 години
Продадоха ли ни на Шел, ей така, без да се пита народът?Франция, Норвегия, Ирландия, Германия забраняват технологията на дупчене.После като станат земетресения, по 2-3 на месец, слаби да не се чудим.Има ли в БГ в момента слаби трусове и зачестяване.Каква е причината за мръсния въздух в С-я, и то събота и неделя, ТЕЦ 1 и 3, хем им плащаме глобите, хем ни тровят. Горим ли отпад.ъци на Европа.БГ васална територия ли е, или д-ва.Знаем ли изобщо какво се случва в БГ?Какво продадоха още от БГ
18
31
 
6
 
! Отговори
Либералист преди 6 години
Тошо тиквата освен да излагаше България и да се чуди как да ни допродаде на кремълските фашисти друго не правеше! Комунизмът е най-голямото падение в човешката еволюция! Добре, че младите само като чуят Русия, СССР и комунисти - започват да се смеят и подиграват! Добре, че са "умните и красивите" младежи - България има бъдеще! Дерзай Борисов! Дерзайте Г-н Премиер - на свободна и независима от азиатците ЕС и НАТО-вска БЪЛГАРИЯ!
17
3
 
31
 
! Отговори
Явор преди 6 години
За нас този е най-страшната напаст! Пази Боже!
16
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лила-дебелото открадна много кинти.Скъпите чанти и тоалети са само върхът на айсберга.
15
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз като гледам снимките от протестите в Давос срещу Тръмп, улиците и тротоарите им са почистени до асфалт. Дори не можеш да разбереш, че е зима там. Лиляна с какви котки е ходила, не е ясно.
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха ха ха ха!!!
13
5
 
32
 
! Отговори
Дядо ви преди 6 години
Някой от големите дали е разбрал, че Борисов присъствува там? От медиите разбрах, че са присъствували около 30 000 души. Борисов е един от тях.
12
41
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другари, факта , че Борисов е поканен на такъв форум е достатъчно доказателство за неговия авторитет и уважение в Европа . Това , че ви е яд си е ваш проблем. Др. Нинова и Радев никой не иска нито да ги види нито да ги чуе . Тепърва Борисов ще прави голяма политика в полза на България и нормалните Българи .