Театър от премиер и президент. Но моментът... не е удобен!

Трябва да намерят общ език, иначе цирковете ще продължат
19 фев 2018 10:00,
111

"Сега определено не е моментът да се разиграва театър от страна на премиер и президент. Задочният сблъсък, до който двамата стигнаха не ме изненадва изобщо, но България има нужда от стабилно правителство, особено по време на европредседателството", отбеляза бизнесменът проф. Димитър Тадаръков по повод острите обвинения, които Борисов и Радев отправиха един към друг в края на миналата седмица.
Още по темата

 
Припомняме, че повод за това стана интервю на министър-председателя, в което той обвини началника на кабинета на президента Иво Христов, че е основен виновник за напрежението между правителството и президентската институция.

А малко по-късно реагира и президентът и припомни, че Борисов е получил "коледен подарък" с пълната, безрезервна подкрепа от Ахмед Доган.

"Не мога да си обясня как премиерът стигна дотам, че да дискутира действията на началник на кабинета на българския президент и то с непроверена и неточна информация. И от друга страна президентът пък да обсъжда въпроси с невярна информация, свързани с премиера", подчерта Димитър Тадаръков.

Пред Bulgaria ON AIR той отбеляза, че една подобна ситуация несъмнено би могла да отключи провеждането на предсрочни избори в страната. По думите му, ако Борисов и Радев не се приземят и не намерят общ език, на който да се разберат и да работят в името на народа, ситуацията няма да се промени и подобни "циркове" ще продължат и занапред.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Г Е Р Б"Да не говорим, че другите партии са по-скоро разпасани тумби от гуляджии, отколкото сериозни организации." - Това и за вашите партньори в управлението ли се отнася ? Трябва човек да е много нагъл, за да пише такива откровенни простотии , а колкото до Президента Радев ,съм сигурен , че милее повече за родината от всички Вас в ГЕРБ и трябва да е луд ,та да иска да си сътрудничи с Вас.
99
7
 
1
 
! Отговори
Г Е Р Б преди 6 години
Бъдещето на страната ни зависи изцяло от.нашата работа в управлението.Няма по-квалитетни специалисти от нас и това се вижда вече дванадесет години.Да не говорим, че другите партии са по-скоро разпасани тумби от гуляджии, отколкото сериозни организации.Така че Радев ако наистина милее за родината да не се заяжда с нас, а да ни сътрудничи. Само така ще вървим напред.
98
6
 
1
 
! Отговори
izh преди 6 години
Комунист - това е фекалия по презумция. Злобен гаден и крадлив. Картите раздадени. и всеки си знае мястото в хора. Иначе няма как да им върви бизнеса. А че президента периодически излиза по медиите да плюе - това е въпрос на семейно възпитание, интелект и вътрешна обеденост. Майната и на България, важно е нашите хора да си останат добре
97
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този независим президент се оказа и доста умен и разсъдлив.
96
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бивши мутри няма . Просто сапо-прикрити , но както се казвавълкът козината си мени , нраване . Оттук и целият театър койтое вреден и на гърба на народа .
95
0
 
6
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Гербавите завинаги вън от политиката! Възстановяване на държавността, и истинска далномидна политика а не мутренско управление!
94
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко да внимава, че ще му изсъхне магнолията.
93
0
 
4
 
! Отговори
по комунистически преди 6 години
ДО 92ТАКА КАЗВАХА НАВРЕМЕТО И ЗА БКП.ПЪК К`ВО СТАНА?
92
2
 
12
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ТЕАТЪРА В СТИЛ БОКО ГЕРБАДЖИЙСКИ Е НА ФИНАЛА СИ, ЗАЩОТО В КРАЯ НА МАРТ ИЗТИЧА СРОКА ЗА ПРОИЗНАСЯНЕ НА ПРИСЪДАТА ПО ЗАКОНА МАГНИТСКИИ И СЛЕДВА РАЗКОНСПИРИРАНЕ НА ДАЛАВЕРИТЕ НА БОКОВИТЕ ПРИЯТЕЛИ ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИ, КОЕТО ВЕДНАГА ИЗХВЪРЛЯ ПИШМАН ПРЕМИЕРА НИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО !!!
91
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В далечната 2006-та се създадохме от нищото.Силна и дисциплинирана здрава партия без конкурент в най- новата ни история, вече дванадесет години на върха, със здрави традиции вече и със безусловно силен лидер -Бойко Борисов. Театър просто няма.На всички трябва да е ясно, че само ГЕРБ е партията, която може да ръководи страната и го правим успешно вече повече от деситилетие.Ако Радев ни подценява - толкова по-зле за него.Но ние няма да допуснем хаос в страната.
90
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Б.Б. е бивша мутра.
89
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВинетуИ какво се вижда на изборите освен манипулация , че нещо не можах да разбера ? ГЕРБ били подкрепени от народа , дали? За тях са гласували 1,1 млн. от тях почти 770 хил. държавна администрация която гласува под заплаха от загуба на работни места . Та остават едни 330хил. души , това ли е Българския народ ,който уж ги бил подкрепил или просто електората на ГЕРБ ?
88
3
 
6
 
! Отговори
Става дума преди 6 години
дали добре познават всички шефа на презид. кабинет, дали е проевропейски настроен, дали не споделя точно тезата на К.Нинова"Демокрацията ни отне много".От блоговете на президентския сайт лъха тъга по годините преди 1990.Естествено, всеки има право на мнение.Само Президентът трябва да бъде Обединител.
87
1
 
4
 
! Отговори
Байфидан преди 6 години
До 84. И кое е това правителство? Айде дай предложение - партия, личности и т. н. Дай де?
86
21
 
2
 
! Отговори
Винету преди 6 години
До 75 червен анонимник. Какво мислят повечето хора за Борисов се вижда на избори, а не от писанките на няколко десетки озлобени и завистливи драскачи. А на изборите знаем какво се случва и колко гласуват за него.
85
14
 
1
 
! Отговори
РЕШЕНИЕТО : преди 6 години
ШУТ И НА ДВАМАТА!
84
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време е *** да си се прибере на село и да спре да излага България.
83
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"България има нужда от стабилно правителство"ДА, НО НЕ И ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НА БОЙКО.ИМАМЕ НУЖДА ОТ ПРАВИТЕЛСТВО, РАБОТЕЩО ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.
82
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зелените чорапи и Суджука.Никога не ще мелят брашно заедно.
81
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СПОКО! НЯМА ВЕЧНИ НЕЩА. И БОКО ЩЕ СЕ ИЗТЕЧЕ В КАНАЛИЗАЦИЯТА, А ЗАЕДНО С НЕГО И ЦЯЛАТА *** ОТ ГЕРБ