Симеонов бил циничен, но Борисов повече и от него!

Нинова скочи на премиера: Избра парите и властта пред състраданието
279
Симеонов бил циничен, но Борисов повече и от него!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова скочи на премиера Бойко Борисов заради коментара му за поисканата от Волен Сидеров оставка на вицето Валери Симеонов.

Още по темата
"Думите на Борисов са по-цинични и от думите на Симеонов. Днес той заяви, че няма да поиска оставката му, защото ще падне правителството", е казала председателят на БСП Корнелия Нинова в Стара Загора, цитирана от пресцентъра на партията.

"Между състраданието към болни деца и съпричастието към мъката на майките, от една страна, и властта и парите - от друга, той избра властта и парите", е добавила тя.

По думите й по този начин той подкрепя казаното от вицепремиера.

"Всъщност казаното от Симеонов изкара на показ истинското лице на Борисов. За тези хора няма нищо свято - нито майчинството, нито болката на дете. За тях е важно само да са на власт и да си разпределят постове и поръчки", смята Нинова.

Лидерът на левицата е заявила, че премиерът отново погазва всякакви етични и конституционни правила, твърдейки, че ако не управлява той, ако президентът Радев направи служебен кабинет, ще последва хаос.

"Това е ред, установен от Конституцията и законите на страната, това е част от правовата държава. По-голям хаос от това, което сега прави Борисов, няма как да има", е коментирала Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
5
 
13
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
Гадна, лицемерна женица. Цинична си ти, като използваш тези майки и нещастните им деца, за да драпаш за властта.
108
8
 
16
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 5 години
Тъппа червена крава, не ти ли е ясно, че и да има предсрочни избори пак ще сте втори и няма да се докопате до властта.
107
3
 
0
 
! Отговори
Господ е Пастир мой преди 5 години
нали комунизма е от миналото,требва да измислите ,,друга идеология,, пипалата на комунизма,плода им е безбожие,атеизъм,свободия,главата е сатана,греха,пивече грях,безбожие,нали,затова с Глава Исус Христос Тялото на Исус Христос е в безопасност,разбирате ли,ние,които вярваме в Исус Христос,Всевишният Бог е Главата/Властта над нашия живот,нас/,а ние сме Тялото на Христос от Библията не е ли чудесно и сме закриляни от Бог
106
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До анонимен Алчни майки излязоха на припек -ГЕРБ .2018 г Я не се прави на ущипана мома !
105
4
 
12
 
! Отговори
Мария преди 5 години
ДЕВОЙЧЕ,НЕ СЕ НАПИНЯИ/ПРЕСТАРАВАИ ПАНАБУТВАИ-РОДОПСКИ ДИАЛЕКТ/ПОСМЪРТНО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ.ВСЕКИ ОТГОВАРЯ САМО ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ СЛОВА.И РЕЧНИКА ТИ "КАТО МЪЖ"НЕ Е ОСОБЕНО ИЗТЪНЧЕН.А ЗА СИМЕОНОВ.ОТ НИЩО НОВО,НИЩО С КОЕТО ДА НИ ИЗНЕНАДА,НО КАТО ТАКЪВ ИМА И СВОИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ КОИТО СА ЧАСТ ОТ НАРОДА НИ .ДОРИ И УСПЯЛА ДИРЕКТИВАТА С ОСТАВКАТА НИЩО НЕ БИ ПРОМЕНИЛА ИМА МЕ ДОБРА ПОГОВОРКА ЗА КЕРВАНА ДЕТО ВЪРВИ........
104
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 115 Значи демокрацията ,свободата на словото ,правото на свободно мислене и изказване е шменти капели . Демогогия и популизъм ,пред който комунизма бледнее . УЖАС!
103
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никакно чудене .Той ,,сирака ,от Банкя,, си е природно ***.
102
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато фашизмът влезе в управлението на една държава, предстои жесток крах и разгром на държавата.
101
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Алчни старци изпълзяха на припек - СДС, 1991 г., Алчни майки изпълзяха на припек - Симеонов, 2018 г.
100
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 112Работил си в тази сфера, бе дол.ен, платен атакист?Постът ти е откровена лъжа.От 10 год. социалната сфера е забатачена. А откакто ОП са във властта започнаха репресиите срещу хората в неравностойно положение.Фашисти!
99
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До в завет с ВсевишниятВ америка да правят каквото си искат.И ти прави каквото искаш с твоя бог.Но не го натрапвай на другите.
98
4
 
3
 
! Отговори
в завет с Всевишният преди 5 години
в Америка много семейства се молят на Бог преди ядене не е смешно,животоспасяване от химия,вреди,Биг е Верен на Словото Си,когато ние правим,каквото Бог казва,Бог да ни предпази чрез вяра,живот на вяра,чудесно е
97
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Лично мнениеЛична глоба за какво бе тъпизъм?Човекът казва истината, вие социдииотите искате глоба.Глоба и наказание за казване на истина ли?
96
12
 
11
 
! Отговори
Лично мнение преди 5 години
Не харесвам Нинова, но в случая е права. Тоя Симеонов каквото и да си мисли, няма право да го казва на глас. Още по-малко да обижда когото и да било. Да ги извади сега от собствения си джоб парите, ако иска да остане министър. Така да му каже Бойко. Иначе излиза, че безнаказано може да обижда наред и за в бъдеще. Да плати една тлъста глоба тоя Симеонов и друг път да мълчи.
95
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов избра властта каза другарката седесарокомунистка Корнела която ....драпа за властта,о чудо на чудесата!Досега Борисов е единственият за съжаление обаче който уйдисва на ума на всякакви врекала по улиците.Фандъчкова е същия *** и не си изпълнява обещанията за ремонти.
94
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен110Да ти вярваме на честната социалистическа честна дума ли?Ми не ти вярвам.Даже отктито ти казвам - ЛЪЖЕШ като селски социалист-педофил.По време на БСП-ДПС се строяха джамии.
93
4
 
1
 
! Отговори
фалшиви авторитети преди 5 години
Бог е казал да благодарим за всичко на Бога в Библията,както благодари Исус за хляба и разчупи и даде на учениците си ядат и пият вино,не е срамно преди ядене,миене,пиене на вода,да благодариш на Бога и храната ,водата,химията се осветява,Бог ни предпазва,това е живот на вяра/Божието Слово казва и ние се покоряваме/ и Бог спазва Словото Си от Библията,казвам от загриженост,защото ме интересува,Библията дава отговори,лесни,простички
92
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 107Тоя, който е поставил минуси на пост 107, нека се мотивира!Лесно се цъкат минуси, когато не си работил в сферата, но си патриотарски *** или от ония ИТ, които влизат във форума само да цъкат минуси, без капака разум в главата.
91
2
 
3
 
! Отговори
фалшиви авторитети преди 5 години
не е чудно за някои съставки в храни,напитки,кремове,сапуни,пасти,вода за уста за какво ги слагате там като знаете,маргина бил полезен реклама след реклама преди години,казват сега,че е вреден,химия,пишете съставките на всичко без да спестявате истината,хората да избират като знаят какво купуват не отрови,поне да знаят и изберат по малкото зло
90
17
 
10
 
! Отговори
Живите мъртви в БГ преди 5 години
Може и да ми харесва, но Нинова е права. Борисов никога не е бил съпричастен с пробелмите на хората, той просто умело ги маниполира, за да краде и да дава възможност да го правят и неговите закрилници. Симеонов е просто една пионка на Борисов. Жалко е, че няма алтернатива на ГЕРБ, БСП, ДПС и ОП. Все еднакви партии