Радев: Никакви прегрупирания не могат да спасят кабинета

Президентът коментира в Пловдив случващото се в страната
Обновена: 16 юли 2020 18:09 | 16 юли 2020 18:00, Петя Славова
376
Радев: Никакви прегрупирания не могат да спасят кабинета
Снимка: БГНЕС

Има народи без правителства, но няма правителства без народи. Младите хора осъзнават своята мисията – на тяхното поколение, заяви в Пловдив президентът Румен Радев, предаде БГНЕС.

Българите вече са на улицата. Никакви прегрупирания в кабинета не могат да спасят държавността, заяви държавният глава.

Още по темата

Главният прокурор имаше множество възможности и то с железни улики да разкрие огромните злоупотреби на властта. Естественият изход е оставка, никакви прегрупирания не могат да спасят кабинета. Хората няма да се приберат преди да видят оставката на правителството и на главния прокурор.

Аз нито познавам този "Шиши", нито Доган, нито Божков. Друг е давал, в случая премиерът, огромни обществени поръчки – за милиарди, на "Шиши", друг е раздавал банки. Така че който е имал вземане даване с целия този кръг, сега ще трябва да си носи последствията, коментира още Радев по повод казаното сутринта от премиера Борисов.

За сега не коментирам, отвърна Радев на въпроса дали е готов със служебен кабинет и добави: "Аз съм готов с всичко".

Президентът днес е в Пловдив, където се срещна със студенти от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство "Проф. Асен Диамандиев". В града под тепетата Радев бе чакан както от привърженици, така и от недоволни, скандиращи "оставка" срещу него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дълг и отговорност към народа ще ги(го) спаси. Само доброто, което се прави(не само на ориказки) остава и само чрез това Борисов струва нещо.
35
4
 
13
 
! Отговори
лукоил преди 3 години
изгонихте решетката и се офлайн ще ви назначи с дпс и бсп правителство са ви издои хууууууубаво през тръби и петрол ....... държавните бензиностанции не се харесха на лукоилиото
34
5
 
10
 
! Отговори
ЧЕРЕПЪ преди 3 години
ХАЙ ТЪЛПА ПИША ВИ НОВА КОНСТИТУЦИЯ, ОРЯЗВАМ ПРАВОМОЩИЯТА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ГО ПРАВЯ КАТО ПРЕЗИДЕНТЪ ФИГУРАНТ!
33
3
 
18
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Радев също трябва да напусне политиката! Просто е много неадекватен и безморален!
32
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На радеФ шефа му го описа най-добреФИГУРАНТ
31
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички на площадите,да покажем на дебелият крадец и придворните му лакеи,че времето им изтече!
30
5
 
3
 
! Отговори
Президента преди 3 години
май трябва да целува ръка на Бойко, щото САЩ му бяха вдигнали мерника и щеше да стане голям международен скандал - да обявят президент за персона нон грата. Та отклониха вниманието към съдията, обаче сигурно е имало условия. Затова Бойко каза на депутатите си - мълчете и не влизайте в дебат с Радев, обаче тия въобще не стоплиха и се разлаяха като палета. То затова нещата изглеждат толкова абсурдни и нереални в настоящата ситуация - хванали са се двама гиганти на наша територия да се борят...
29
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Редеф във момента си гледа свойте интереси да свали правителството и после той да управлява! И той краде не дейте си мисете че е честен всички са един дол дренки и постоянно се плюят и винаги обещават преди избори че ще се направят много неща!
28
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
радеф е ПО3ОР!!!
27
2
 
6
 
! Отговори
Ауууу преди 3 години
Чудно ми е Божков вярва ли си на тези дето ги дърдораше от телефония запис или само се прави щял да "съветва" служебното правителство да прави прокурора "фигурант" без да променя конституцията. Хехе силни думички ама само толкова!
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Помниш ли как от гърди, надути от най-благородните и човеколюбиви идеи, достойни да направят щастлив един цял мир, с език задебелял от напъна на неизразимите и възвишени мисли, които вълнуваха мозъка му, помниш ли го как декламираше за свобода и народни права, че като му извика един по-стар гражданин, който излязваше от кафенето, свободата и народните права се закачиха на гърлото му, както се закачиха и нейде в благородната душа на неговия морален съпартизанин и шеф?
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая случка със следните думи му припомни в едно писмо един негов приятел: Законност, ред, свобода, сполуката наша Помниш ли, помниш ли? Джумбуш! Помниш ли нашествието на хуните в кафенето вечерта пред изборите. Помниш ли онзи български гражданин с руската шапка на тила, с голите гърди, бос, със скъсани колене? Ами оногози с червените очи, по риза, гологлав, с голямата чомага в ръка? Ами влаха вън пред вратата, който в доблестното упоение от патриотизъм, в дълбокото съзнание на своите свободни граждански права и длъжности, зрял, тоест узрял вече в политическа мъдрост, едвам стоеше на кр
24
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам оставката на президента РадеФ оставката оставката
23
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-честният президент който сме имали.А хунтата газ п... от злоба и завист.И от страх.
22
3
 
5
 
! Отговори
минчо преди 3 години
2 мил за радев 1,5 за цецка което също е позор
21
3
 
15
 
! Отговори
ЮМРУЧЕ ГОРЕ преди 3 години
АЗ СЪМ ФИГУРАНТЪ НА ТЪЛПАТА- МУТРИ ВЪН- ЧЕРЕП НЕ ГОВОРЯ ЗА ТЕБ- ТИ РЕДИ НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ...
20
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка румене
19
5
 
20
 
! Отговори
CCCP преди 3 години
И големият въпрос все пак е: кой да дойде на тяхно място? Кой? ...
18
6
 
8
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Ами вече не им е нужен.Използваха го и го захвърлиха.
17
20
 
10
 
! Отговори
българин преди 3 години
Ще го проумеят г-н президент.Надъхват се пак водени от мисълта,че пуснат ли кокала няма връщане.И са прави. Мутрите вън от политиката.Оставка.