Радев вкарвал БСП през задния вход на властта

Пускал мостове към евентуални партньори за президентския вот
61
Радев вкарвал БСП през задния вход на властта
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Чрез служебния кабинет президентът Румен Радев „си пуска мостове към потенциални свои коалиционни партньори за президентските избори”, смята Даниел Митов от ГЕРБ.

Още по темата

„Очаквано, вкарва БСП през задния ход на властта. Те очевидно по друг начин до момента не могат да реализират тази своя амбиция. Очевидно е, че се опитва да даде сигнали на други групи хора”, добави той пред Нова телевизия.

„Служебните кабинети не могат да служат за алтернатива на каквото и да е било. Тях никой не ги е избирал, назначава ги президентът - временно, в случая за два месеца, предимно, за да направят избори”, коментира още Митов.

Относно състава на служебното правителство той заяви: „Събрал някакви хора. Сред тях има такива от кабинета на Орешарски, има хора от БСП. Събрал хора и решил, че това са тези, които могат да избутат тези два месеца до изборите”, смята Митов.

Той коментира и думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов от вторник, който каза: „Предстоят ни два тежки месеца срещу много пари, които са изправени срещу нас. Парите на олигархията”.

„Кого точно е имал предвид под олигархията премиерът ще трябва да задълбочи. Не го е направил сега, но ще го направи за в бъдеще, аз съм убеден. При всички положения в България, откакто сме започнали прехода към демокрация, има кръгове, които постепенно си се утвърдиха и по един или друг начин влияят върху властовите решения”, поясни Митов.

„При всички положения, в България е ясно, че от години, от началото на Прехода, има хора с много пари, които влияеха негативно на българския политически живот. В момента тази възможност им е отнета и те си връщат”, добави още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къдравата Сю пак се изказа неподготвена!
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Служебния кабинет не е от военниСлужебния кабинет е от добре проверени наши ругари, предимно с възки в ДС.Ама за това ние не говорим.Щото пак да кажа - НИЕ СМЕ НАЙ-НАЙ-НАЙ.Ние такива гениални си се раждаме.
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо през заднияВкарва си БСП през ПРЕДНИЯ ВХОД.И трябва да си ненормален да не го видиш.А БСП крие главата в пясъка като щраус и врещи - ми ней така. Ние не сме вкарани, ние сме най-кадърните нищо, че провалихме България поне 3 пъти.НИЙ СМЕ НАЙ НАЙ НАЙ
34
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не смятам, че ген.Радев гори от желание да вкара БСП през задния вход,още повече че Жан Виденов се готви да формира лява партия.Ако това е истина, поне половината социалисти ще се прехвърлят при него.Нинова ще остане с ИБ и НС да се замеря с папките кой крив и кой прав. И не вярвайте на троловете на ГЕРБ за служебен кабинет от военни.Военен е само премиерът. Този премиер няма да командва еднолично като Пожарникар Боце от Банкя, а ще работи в екип.Все още не са се пръкнали наследници на Д.В и К.Г
33
1
 
6
 
! Отговори
от предния вход преди 2 години
верно ?! а стига бе . фигуранта нали се обяви за надпартиен . тоя ше остане в историята като фигурант ветов нищоправеца срещу 10 000 лв. заплата
32
2
 
2
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Еми Радев е предложен от бсп-то, няма да слага герПаджии в служебното правителство , я !!!
31
6
 
6
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Радев отказал посланическо място на този ***,днес това лъскаво недоразумение,само когато спи,не бълва идиотщини по адрес на президента.Ти *** ли си,българин ли си,кьорав ли си глух ли си,днес Р.Радев е най уважаваният българин в държавата си.Имах те за умен индивид,с очила и костюм,но вътре в целофана положението е тъжно.Спри да лаеш като улично куче,за да се харесаш на пожарникаря.
30
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Събрал бил някакви хора. Щото Бибитко не ги събираше от кръстовищата.
29
8
 
9
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Радев е комунист, сталинист. От твърдолинейните. Много му се иска да бъде диктатор, ама няма качества за това. Добър би бил за политик през 1955 или 1965 година, но не и сега. Изборът му беше грешка. Надявам се избирателите да я поправят наесен.
28
3
 
10
 
! Отговори
Вейхайвей преди 2 години
Че кога бесепето са влизали във властта през парадния вход?
27
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Даниелчето е добре да се синхронизира с бащицата, който се изказа ласкаво за състава на служебния кабинет.
26
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Задният вход - запазена марка на гербавите функционери!
25
2
 
2
 
! Отговори
hhh преди 2 години
До Анонимен 23Т(о или а)зи МОМ (а или ъ)к ги разбира нещата за "задния вход"?!?!?!?
24
4
 
7
 
! Отговори
СТРАННО: преди 2 години
1.ЗАЩО Доган е "забравен?Като че Никога не е казвал, че ТОЙ "раздава порциите", верен негов човек се застреля в сарая му и член на ДПС официално опита да убие ДОГАН?И е "почетен"?ЗАЩО Радев не се тревожи за тази АНОМАЛИЯ в РБ?Като че ДПС и ДОГАН не са в ЕС, а в азиатска страна. С бълг. паспорти.
23
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важното е да се започне един път с арестите на гербави престъпници!
22
4
 
6
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Шумкари....сър!
21
0
 
9
 
! Отговори
манипулативно преди 2 години
И защо така манипулативно се пробутва това "ло" в заглавието? Защо не пишете и другите си заглавия така - например "ИмаЛО предпоставки за успешен кабинет, според Костадин Паскалев" или "Тежко оставаЛО състоянието на Каролев". Медиите съучастват за всички злини, които се изсипаха върху българите през тези 30 години.
20
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мутрите пак размахват плашилото "комунисти". Няма да им се получи.
19
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мутрите пак размахват плашилото "комунисти". Няма да им се получи.
18
9
 
11
 
! Отговори
ну опят Белене преди 2 години
Партията на милионерите БСП държи икономическата власт в страната затова сме на последно място по доходи. а другаря КРадев иска да я вкара във политическата власт.Втасахме я -дори Жан Виденов се реанимира иска да става партизанин .Българино внимавай лошо ти се пише!