От "Възраждане" искат тестове за дрога и алкохол преди НС

Идеята им идва след изказване на Ицо Хазарта, че са "фашисти"
14 яну 2022 16:00, Нели Христова
168
От "Възраждане" искат тестове за дрога и алкохол преди НС
Снимка: БГНЕС

Преди да влязат в парламента за работа всеки депутат да си прави тест за наркотици и да духа в дрегер за алкохол. Това предлагат от "Възраждане", като вече са внесли предложение за това в НС.

Идеята им идва след като вчера депутатът от ПП Христо Петров - Ицо Хазарта ги нарече "фашисти", коментирайки протеста на "Възраждане" от сряда.

"Председателят на НС поощри това отношение. Не го коригира. Не го спря", каза зам. председателят от "Възраждане" Цончо Ганев.

Дори и след теста да се окаже, че някой депутат е злоупотребил с алкохол или наркотици, той няма да бъде спиран да влиза в НС, обясниха от партията. Идеята била просто да е ясно дали депутат, който се изказва от трибуната е под въздействието на някакви упойващи вещества.

От "Възраждане" обаче продължават да са категорично против допускането на депутатите срещу зелен сертификат от 24 януари в парламента. Тези, които са ваксинирани няма да ползват сертификатите си, посочи още Ганев.

Относно протеста на 12 януари те отричат да са подтиквали симпатизантите си към насилие и посочиха, че той е бил организиран от общо 10 организации, а разрешение за провеждането му са получили 3.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много е лесно да лепнеш етикета "фашист" на някой, но е много по-трудно да се бориш срещу фашистките мерки свързани с Ковид 19. Дискриминацията и фашизмът вървят ръка за ръка. Факт е, че от близо 2 години здравната дискриминация започва да се издига на пиедестал от властимащите почти по целия свят. Друг факт е, че Възраждане се опитват да се борят с тази дискриминация в България. Дали го правят, за да печелят гласове или по други причини е друг въпрос, но го правят. Кой е фашиста тогава? Кирето?
115
0
 
6
 
! Отговори
втори фефруари преди 2 години
добре че Волен не хвана тия времена, че нямаше и ден да прекара в парлямена
114
3
 
5
 
! Отговори
В. преди 2 години
И за СПИН. Особено за набодените.
113
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ха сега - Бате Бойко повече никога няма да управлява България. Нито народа го иска, нито ЕС, нито американците, нито руснаците. Ти може и да си го харесваш, но това са си твои лични симпатии.
112
5
 
2
 
! Отговори
Ха сега преди 2 години
Бате Бойко идва. Да видим кон боб яде ли.
111
0
 
5
 
! Отговори
до 124 от 119 преди 2 години
И колко ми изброи? 5 човека, от които не всички са лекари. Аз да ти изброя ли колко лекари "про-ваксърски" настроени дават по телевизията? Ако сметнем процента от времето, в което се е говорело про и анти ваксината по ТВ-то ще излезе 99% срещу 1%, а процента на ваксинираните специалисти (лекари и всякакви медицински експерти) не е 99%, което означава, че по телевизията не се представя научното мнение на двете, а в 99% само на едната страна т.е. си говорим за умишлена ПРОПАГАНДА. Не схващаш ли?
110
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Направихте парламента на Гангстерския рай. Кульо Хазарта, *** Шамара и Киро Спринцовката. Тези ги нема във целата схема, с такива лидери не се прави държава, а рапърско гето.
109
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ицо Хазарта няма влизане в парламента ако вкарат това правило :D Както и поне половината от ГЕРБ!
108
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова време след началото на парламента и Възраждане се занимават само с глупости като щурм на парламента и скандали, всеки ден. Нищо друго не са направили. Никакъв принос по истинските закони за съдебната власт, икономиката, здравеопазването и образованието. Наистина ли мислите, че тези са станали депутати за да създадат нещо градивно?
107
0
 
2
 
! Отговори
ss преди 2 години
a психо?
106
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тия всичките в нормална държава щяха да са в затвора
105
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хазарта го цаниха за министър на културата, но, той от срам не прие.
104
3
 
1
 
! Отговори
119 преди 2 години
Мангъров, Чорбанов, Първанова, Ботев, Тошко, разни политически недомислици като Гунчева и една разгонена даскалица, която месец изникваше във всяка тв програма и т.н. Ама ти не гледаш ТВ, не слушаш радио, нали? Всеки прави избор за себе си. Когато направиш грешния избор - поемаш отговорност за грешките си. Рано или късно.
103
5
 
0
 
! Отговори
Вълчан преди 2 години
Това а алкохола батко му Путин му го е подшушнал.
102
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашисти са хората налагащи Ковид-мерките. Всеки, който се бори против тези мерки се бори против фашизма т.е. Възраждане се борят против фашистки мерки. Какви са по сърце и душа си знаят само те, но "не по думите, а по действията ще ги познаете".
101
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз бих гласувал за Възраждане, ако публично се ваксинират и ако поемат отговорност за 32000 починали, които можеха да бъдат живи - поне повечето. Защото ако не бяха те, досега щяхме да имаме 90% ваксинирани и изобщо нямаше да затваряме нищо. На нас акълът ни идва винаги ОТПОСЛЕ.
100
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наистина е като друсан кебаб Ицето.
99
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 108 от 103 - Не, явно ти не живееш в тази държава. Освен на Мангъров, трибуна на други лекари с подобни на неговото мнение не се дава с една единствена цел - да излезе така, все едно Мангъров е някакъв "вълк единак". Защо огромна част от лекарите не са ваксинирани? Еми защото са наясно каква отрова е тази "ваксина". Относно Възраждане, трибуна им дадоха откакто влязоха в парламента. Преди това много рядко се случваше, но сега нямат избор.За цялата власт не се притеснявай,няма да им я дадат.
98
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте му физиономията и езика на тялото докато говори, Хазарта е на тежка дрога.
97
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещастнияя фашист Хазарта карантиниран ли е? Теменужка Петкова вчера е била в НС, а днес е в болница с ковид.