От "Възраждане" искат тестове за дрога и алкохол преди НС

Идеята им идва след изказване на Ицо Хазарта, че са "фашисти"
14 яну 2022 16:00, Нели Христова
168
От "Възраждане" искат тестове за дрога и алкохол преди НС
Снимка: БГНЕС

Преди да влязат в парламента за работа всеки депутат да си прави тест за наркотици и да духа в дрегер за алкохол. Това предлагат от "Възраждане", като вече са внесли предложение за това в НС.

Идеята им идва след като вчера депутатът от ПП Христо Петров - Ицо Хазарта ги нарече "фашисти", коментирайки протеста на "Възраждане" от сряда.

"Председателят на НС поощри това отношение. Не го коригира. Не го спря", каза зам. председателят от "Възраждане" Цончо Ганев.

Дори и след теста да се окаже, че някой депутат е злоупотребил с алкохол или наркотици, той няма да бъде спиран да влиза в НС, обясниха от партията. Идеята била просто да е ясно дали депутат, който се изказва от трибуната е под въздействието на някакви упойващи вещества.

От "Възраждане" обаче продължават да са категорично против допускането на депутатите срещу зелен сертификат от 24 януари в парламента. Тези, които са ваксинирани няма да ползват сертификатите си, посочи още Ганев.

Относно протеста на 12 януари те отричат да са подтиквали симпатизантите си към насилие и посочиха, че той е бил организиран от общо 10 организации, а разрешение за провеждането му са получили 3.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
5
 
8
 
! Отговори
Куку Копейкин преди 2 години
Шайката ГЕРБ, олигарсите на ДПС и продажниците на *** са един отбор.
55
8
 
8
 
! Отговори
дo 50 преди 2 години
Хора, кото нямат уважение към човешкия живот са фашисти. Хора, които са против Конституцията в частта, че държавата е длъжна да пази здравето и живота на хората са фашисти. Хора, които говорят с истерични крясъци са фашисти. Възраждани са фашисти.
54
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От възраждане и от други секрети могат да си искат тестове. Те са безгласна буква. Тотално безгласна! На никой не му пука за тях, а както се вижда и никой не се съобразява с тях.
53
5
 
6
 
! Отговори
Shark преди 2 години
И ако чисто хипотетично именно депутати от Възраждане се окажат с положителни тестове за алкохол и наркотици???? Ко праЙм тогава?
52
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека някой журналист попита Ицо Хазарта какво означава думата фашист, за да се посмеем малко. Обзалагам се, че не знае... :)
51
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тази дума 'фашист' съвсем свободно и не на място я използват все повече и повече журналисти и депутати. между другото, съвсем случайно в ютюб ми излезе някакво интервю с този александър сиди от вмро, дето не го знаех какъв е и кой е. и едната водеща журналистка му вика - 'фашист, нацист'. а оня каза: баба и дядо бяха товарени на влак за депортация, български евреин съм, това патриот и фашист са различни неща :)))та, кой какво и кога използва, понякога е смешно и жалко
50
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В този ред на мисли се сещам за едни други тестове, които няма да е лошо да им правят. Единият е за интелигентност, а другият е с детектор на лъжата. Един от въпросите трябва да е "присвоявали ли сте си някога обществени средства". Ако кажат "не" и детекторът отчита, че лъжат, главният прокурор се самосезира и започва разследване.
49
1
 
9
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 2 години
Ицо Хазарта не може да влезе ,бе!
48
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че той рашков нама да помирише парламент
47
2
 
7
 
! Отговори
аз преди 2 години
Че то ...... кой тогава ще бъде допуснат в парламента? Може би чистачката и ел. поддръжката - дядо Георги
46
4
 
3
 
! Отговори
иванчо преди 2 години
тоз *** да каже за къщата как я е купил и защо не прави бунт за скъпият ток и за газа а за сертификата
45
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До космос - Грешка е, че още не си си бил 4-тата доза. Действай. Ползите за обществото ще са повече от вредите.
44
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всъщност чудесна идея. а 100% сред тези 240 има шмъркащи и подпийващи, дето после ходят на работа. управляващите държава не трябва да са алкохолици и наркомани.
43
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да наричаш фашисти хора, които протестират против фашистки ограничения говори само за умствени ограничения...
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До космос - и на теб ли кривата ракета ти пречи. Че влез и ти по погрешка. И после давай кинти за митинги да те избираме пак. И без тва народа от тая пасмина само такива пари вижда.
41
12
 
4
 
! Отговори
космос преди 2 години
Тези Възраждане влезоха по по грешка в парламента и се сипят глупости.Ненормалници и крадци дпс и герб седат в шарламента и вземат по 10 000 заплати.
40
2
 
1
 
! Отговори
МитингуваЩ преди 2 години
До прошляка дето ще дава по 80лв. На24.... Коп, ле брой ме трипати. Моля.
39
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези от "Възраждане" са пълне мал, оумници и ***, оти
38
2
 
0
 
! Отговори
t666 преди 2 години
До Анонимени не само....komentari/2021/03/blog-post_30.html
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички сертифицирани - със зелени лещи. Всички наркоманчета с бели лещи. Ицето ще е с раирани. Затруднявам се от цвета на лещите за алкохолиците.