„Възраждане“: Правителството ни въвлича във военен конфликт

От години САЩ назначавали кабинетите у нас
210
„Възраждане“: Правителството ни въвлича във военен конфликт
Снимка: архив, БГНЕС

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов обвини правителството, че не е способно да прозре, че съюзниците ни правят всичко необходимо, за да ни водят към военен конфликт, в който ние нямаме роля и може да ни превърнат във фронтова линия.

Още по темата
Повод за декларацията му стана планираното посещение у нас на министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин.

Според Костадинов правителството се води само от това как да обслужва чужди интереси.

„Назначените от САЩ български правителства от години управляват страната ни и представят българските блага в полза на чужд интерес“, скочи той.

„Вчера премиерът Кирил Петков заяви - единият вариант е се скрием в тревата и да кажем дано тази буря мине покрай нас, ние сме малка държава, другият вариант е да кажем, че България има глас, хубавото е, че сме в НАТО и ЕС. Излиза, че според премиера независимостта е израз на страхливост и въпросът е с какво точно това посещение на Остин съдейства да запазим българския национален интерес“, посочи Костадинов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коцето,що излъга,че е ходил в Украйна?Няма никакви доказателствс.Виж Сидеров е ходил в Крим и викаше:Крим наш!Има снимков и видео материал.И до нова тв ходи вчера.
136
2
 
2
 
! Отговори
за реферндумите преди 2 години
ЗКПЧ-то ви е било доста по-способно като интелект от вас. Разчитало е обаче, че имате втора сигнална система, т. е. разсъдък, а не сте сединствено говорещ търбух.
135
23
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане са комунистически агенти на Москва - същата е и онази *** безмозъчната Корнелия. Да, те ни плюят а ние мигаме на парцали. Тогава да се приложи "русский стандарт"-лишаване от Бг гражданство и еднопосочен билет за МОСКВА.
134
6
 
9
 
! Отговори
за реферндумите преди 2 години
Да нямало е реферндум и за Варшавския договр и за СИВ. Има обаче съществена разлика. Варшавският договр е следствие на създадения военнен съюз НАТО, СИВ също. Те 1.са били начим на защита;2 Начин за възстановяване на икономиката.Защото след Втората св,война САщ решават да подкупят де що може, вкл. и СССР(но при последните не им се получава),създават се валутни бордове(Герм. в около25 г. във валутен борд, свързан с долара)САЩ предоставят пазари, всякакъв ресур за излизане от разрухата и ги заробв
133
18
 
14
 
! Отговори
Паню Баирски преди 2 години
Възраждане са комунистически агенти на Москва - същата е и онази *** безмозъчната Корнелия.
132
22
 
15
 
! Отговори
Паню Баирски преди 2 години
Възраждане, Костадин Костадинов и Волен Сидеров са комунистически *** - нямат място в България, защото са предатели!
131
13
 
14
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
"Независимостта" според Копейкин, е просто да сме контра на всяка инициатива, засягаща интересите на Просия. Такъв е неговият национализъм. Още повтарям за несведущите - българският национализъм е диаметрално противоположен на руската имперска доктрина, също както и украинският. Затова наричат украинците нацисти, защото не искат да им легнат. Българският национален интерес няма нищо общо с руския такъв,
130
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ха-ха - Ето още един, който халюцинира някакви излъчвания...
129
20
 
19
 
! Отговори
Буржоа преди 2 години
Копейкин пак изпълзя, рублата се срина и няма какво да яде. Сега иска да получава евра, но шефа му го забрани..
128
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане е лъч надежда в тъмнината... Колко кух трябва да си, за да вярваш че единствено с Русия ще стигнеш до светлото бъдеще.
127
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам , слушам и знаете ли ???Решавам , че България в лицето на тия олигарси които си правят партий са решили да заробят народа по населени места .Ако ни дадат статут на бежанци и право на поданство в която и да е европейска държава АЗ и моето семейство веднага напускаме България .Ще ви подаря и имоти и ниви и лозя , дано можете да копате с мотика господа олигарси.
126
6
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
"много омраза" имало към този "човек? Че самият Копейкин освен омраза, друго излъчва ли! Е, все пак е далеч от омразата която пося Радев със вдигнатият юмрук, но този се гласи да върви след него и да жъне дивиденти!
125
12
 
12
 
! Отговори
Майдан преди 2 години
Прав е
124
4
 
9
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Вие защо мислите бяха изцепките на Сидеров в нова телевизия, дрога добре ама по скоро усети , че копейкин(Костя) му дръпна чергата пред Митрофанова.
123
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 140: Не са повечето, просто има няколко латентни комунисти, които не разбират, че са такива, и практикуват безгранично идолопоклонение пред Америка, без да го разбират. Те са това, което Ленин е наричал "полезни ***". Въпросните полезни *** са много кресливи и затова изглеждат като да са мнозинство, но всъщност са малцинство.
122
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане е лъч надежда в тъмнината...
121
18
 
17
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Пуделът на Митрофанова.Да ви е честит новия бащица ***.
120
0
 
1
 
! Отговори
Стефан преди 2 години
До До 123 Няма нужда да обясняваш на кухи глави като 123.
119
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много омраза към този човек, което ме води на мисълта че е правилният човек да ни управлява. Видя се последните години, че не можем за избираме правилните хора. По метода на изключване остава правилните да са тези, които мразим.
118
16
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повечето пишещи тук може би имат друга родина, те защитават небългарски интереси. Гласът на разума в случая е този на Костадинов. Жалкото е, че малко хора имат смелостта да кажат истината като него.