„Възраждане“: Правителството ни въвлича във военен конфликт

От години САЩ назначавали кабинетите у нас
210
„Възраждане“: Правителството ни въвлича във военен конфликт
Снимка: архив, БГНЕС

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов обвини правителството, че не е способно да прозре, че съюзниците ни правят всичко необходимо, за да ни водят към военен конфликт, в който ние нямаме роля и може да ни превърнат във фронтова линия.

Още по темата
Повод за декларацията му стана планираното посещение у нас на министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин.

Според Костадинов правителството се води само от това как да обслужва чужди интереси.

„Назначените от САЩ български правителства от години управляват страната ни и представят българските блага в полза на чужд интерес“, скочи той.

„Вчера премиерът Кирил Петков заяви - единият вариант е се скрием в тревата и да кажем дано тази буря мине покрай нас, ние сме малка държава, другият вариант е да кажем, че България има глас, хубавото е, че сме в НАТО и ЕС. Излиза, че според премиера независимостта е израз на страхливост и въпросът е с какво точно това посещение на Остин съдейства да запазим българския национален интерес“, посочи Костадинов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
9
 
9
 
! Отговори
Бай Дрън преди 2 години
На следващите избори 20%...ако не ги забранят :)
96
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даже официозните социолози дават нарастване на рейтимга на "Възраждане". Написаното над 7% да се чете над 10% поне. С поведението си, страхливо и папгалско, меко казано, управляващите - Радев и правителството - са далеч от държавническо поведение. Ако бяхме свободна държава, най-малко нямаше информацията, която ни се сервира, да е едностранчива.
95
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На следващите избори Възраждане ще съберат поне 51 %.Българите обичат Русия, въпреки ежедневната дезинформация на Правителството.
94
4
 
6
 
! Отговори
К. ПЕТКОВ=РУСОФИЛ преди 2 години
КОЙТО МНОГО ПЛЮЕ СРЕЩУ РУСИЯ, ГО ПРАВИ, ЗАЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ ПУТИН ЩЕ ГО ПАЗИ, КАТО СВОЙ АГЕНТ И ТРОЯНСКИ КОН В НАТО/ЕС............. НАЙ-ГОЛЕМИТЕ АГЕНТИ НА РУСИЯ=НАЙ-МНОГО ПЛЮЯТ СРЕЩУ НЕЯ......РЕАЛНО.... :К.ПЕТКОВ=К.НИНОВА=РАДЕВ..
93
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейка, кой ше се бие с мизерна България бре? Имаш ли ъкъл
92
6
 
11
 
! Отговори
Нео преди 2 години
Копейкин трябва да си заработи следващият транш в руското посолство.
91
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Партия която има 6% в парламента, не може да казва какво да се случва. Ами да си заминават за Москва.
90
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До До 22а аз ти казвам че не е имало - израснал съм край военни поделения , ама че лъжец
89
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ковчег за Русия
88
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За един айфон и бутилка уиски сте способни да се откажете и от ракия и от разходка в парка. Мислете неутрално за геополитиката и ще видите че и едните и другите имат право.
87
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкаджии в българския парламент?
86
8
 
7
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
До 55 ! Не злоупотребявай с името ми! За всеки коментираш е пределно ясно,че моите коментари не са насочени срещу Руската Федерация. Абсолютна низост и жалка злоба е опитът ти да се представиш за мен. Веселин Радославов Димитрова ЕГН 7112136860,роден в град София от Иванка Стоилова Писова и Радослав Митов Димитров. ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!
85
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До КопейкаджииМисля си, че един министър не следва да ползва недипломатичен език.
84
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костадине, ти поне си историк по професия. Много хубаво ни ча от Русия, или сме имали до сега, като изключим възрожденския период, но от тогава поколенията не са със същите разбирания и политиката на управляващите там е тоталитаризъм и комунистически фашизъм. Срам и позор за теб уж си добруджанец, дано поне имената Фурладан, Кочмар и Карапелит и пролятата кръв там ти озари съзнанието, срам за историята ни си Костадине!!!!
83
10
 
10
 
! Отговори
Bob преди 2 години
Този не иска да ни въвлича в конфликт иска Путин да го назначи за премиер, защото гласове никога няма да събере... Едно време теа които са се радвали на Руснаците са получавали народни пенсии, а тези дето не са в лагерите.. За това се бори Копейкин
82
10
 
2
 
! Отговори
:-) преди 2 години
Преки или косвени доказателства, че САЩ назначават кабинети в България няма. За Украйна записа на лейди Виктория е нещо налично и за майната на ЕС и тн... понеже скоро се е върнал от Украйна и е в грешка с държавата в която се намира...па и по-добре американци да ни назначат някое правителство отколокото турци и руснаци.
81
8
 
9
 
! Отговори
Копейкаджии преди 2 години
Копейкаджии - така министър Николай Събев описа безродниците с татуировки на Левски и Ботев по тубмаци и кълки, веещи руски знамена по българските национални празници
80
9
 
7
 
! Отговори
ВЪЗРАЖДАНЕ на СССР преди 2 години
НЯМА ДА ИМА..!!............. РУСКИТЕ ТРОЯНСКИ КОНЕ - ДА СИ ГО НАБИЯТ(КЪДЕТО ИСКАТ)
79
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя още рибата в реката, а тук вписващите вече се чудят как да я сготвят. Завалят ли бомби, тези ербаб момчета дето вписват желанието си да са войници ще получат по един автомат който ще гледат като невиждали и ще се чудят какво да го правят. Лесно се говори като не си ходил в казарма, няма кой да ви повика, защото сте некомпетентни. Да наливаш страна с оръжие, означава, че искаш тази страна да го използва. Това не е по различно от това да подкрепяш войната
78
9
 
6
 
! Отговори
Стефан преди 2 години
Не знам дали ДПС трябва да бъде забранена, но Възраждане трябва!С нетърпение очаквам проекта на Янев/ Америка/ да спихне продажните путинистки Възраждане и БСП. ;)