Вельов: Готов съм да стана министър на културата

Чувства се достатъчно подготвен
7 май 2023 21:25, Росен Стойчев
118
Вельов: Готов съм да стана министър на културата
Снимка: БГНЕС

Не съм убеден, че ще бъда кандидат на ГЕРБ за министър на културата, но бих приел, ако ми предложат. Изготвил съм програма за култура, включваща проблемните точки във всеки ресор и съм достатъчно подготвен.

Още по темата
Това каза за Нова бившият депутат от ГЕРБ Калин Вельов.

"Не мисля, че това е обсъждано сериозно, защото ако се състави правителство с подкрепа от различни партии, е нормално те да поемат някои министерства. ГЕРБ ще предложи правителство, изцяло съставено от смесени министри на подкрепящите партии. Логично е всеки да участва с министри или зам.-министри", смята той.  

По думите му срещите между ГЕРБ и ПП не са приключили. "Политиците приеха някои качества от артистите. Има пресилване на емоциите, понякога има искрен гняв, но виждаме как се опитва колко далеч може да се стигне, а после пак има отстъпление. Хубавото е, че се разговаря и се правят стъпки. Понякога е добре да стъпиш настрани или назад и да поспреш, няма нищо лошо, ако посоката е добра. Не мисля, че съществува възможност за правителство от малцинството на ПП-ДБ, защото няма да намерят подкрепа сред останалите партии. Има малък шанс за кабинет с трети мандат, но виждам повече шансове при първия", коментира Вельов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
12
 
! Отговори
Този преди 1 година
***,да си гледа тъпана .
53
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото по неграмотни за министри избирате, толкова по бързо и повече умирате! Затова съм ЗА! За да може по бързо да се изчисти обществото от льохавите и простите! След това си идваме в България, но може и да не се върнем имайки в предвид голямото число на льохави и прости, за което ще трябва време! ГЕРП, ПП, ДБ, БСП, ДПС са съкращенията за които сме извън България! Да защото имаме един живот и не можем да чакаме да им дойде на всички акъла!
52
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този себе си не може да управлява , а е тръгнал да става министър.
51
1
 
18
 
! Отговори
КАК, КАК преди 1 година
Меркантилен си, отдавна ти личи, освен това си компрометиран, поради тази причина. Липсва ти излъчване за министър и то на КУЛТУРАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
50
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъ па на рът е готов да бие тъпана дори в министерството на културата!
49
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми браво Вельов!!!! А Годжи какъв да го правим - министър на чалгията ли? И за Ванката трябва пост - примерно министър на чистотата! За танцьорките предлагам Министерство по хореографията, а за Гъмзата Министество по кръчмите в студенстки град!!!!.Абе ще ви измислиме постове... Лапппаитте по уверено на ДПСс и баце и ше ви уредим вельов .Няма ядове
48
3
 
20
 
! Отговори
българин преди 1 година
Просташката наглост,заедно с невежеството ,са едни от многото характерни черти на герберастката крадлива п.ас.м.ин.а.
47
0
 
7
 
! Отговори
Веждичката преди 1 година
Не ядосвай мултакът на Републиката!
46
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе лигльо
45
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя, с какво е по-различен от ткиро харварда?!
44
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво ревете? Вие си ги избирате!
43
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как няма да е готов, то като се видя, че артист нема да стане
42
0
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Сори,Калине,но си заложил на куц кон.ГЕРБ правителство няма да направят и съответно ти няма да си министър.Гледай да направиш някоя нова песен,че иначе глад.
41
1
 
26
 
! Отговори
Ей така става... преди 1 година
Да, то и всеки тираджия е готов да стане министър на транспорта...
40
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Министърът иска аз непременно да бъда депутат. Ти, Гочоолу, искаш ли? -Е, че иска ми се, бай *** - отговаря Гочоолу. -Че и мен ми се иска - обажда се Дочоолу." А.Константинов, "Бай *** прави избори".Вельов: Готов съм да стана министър. Без коментар.
39
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно време имаше един министър - вицепремиер Ненчо Неев. Та, човека беше казал "Ега ти и държавата, щом аз съм й вицепремиер". Поне имаше доблестта да го каже. А, сега всяко недуразумение се мисли за велик лидер.
38
1
 
11
 
! Отговори
Неук преди 1 година
Помагал съм на младежа да си вземе някои изпити в Академията, ама чак толкова некадърен не е, че да става за Министър на културата. След набедения диригент - бивш тромпетист, който доста поукраси преживяванията си във Виена по време на учене ( свидетел съм ) - Вельов си е направо цвете. Културата на министъра след Рашито вече не е на дневен ред. Ами кой след просто наско да е на топа на устата.
37
1
 
4
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Орисов по простотия ли си избира министрите.
36
0
 
12
 
! Отговори
Пфуй преди 1 година
Този *** тъпанджия и той има мокри сънища да е министър, аман он Калинчовци!
35
0
 
9
 
! Отговори
Министър на културат преди 1 година
Готов си да извадиш перкусите и да свириш пред министерството.