Лена Бориславова пусна "Радеви уроци как да спънеш редовното правителство"

Бившият депутат с нов интересен пост в социалните мрежи
12 юни 2023 18:57, Красимир Ангелов
307
Лена Бориславова пусна "Радеви уроци как да спънеш редовното правителство"
Снимка: БГНЕС

Бившият депутат от "Продължаваме промяната" Лена Бориславова отново отправи критики към президента Румен Радев.

Тя публикува в профила си във Facebook пост: "Радеви уроци по държавническо поведение - как да спънеш редовното правителство в 3 стъпки.

Още по темата
Ето какво гласи и постът:

1. Правиш всичко възможно да не се състави - организираш записи, пускаш стихове, държиш речи как на държавата не ѝ трябва редовен кабинет; непременно си против смяна на сменените от теб ръководства на службите.

2. Освобождаваш незабавно всички зам.-министри (да не би случайно да успеят да предадат работата на редовно и демократично избраните министри);

3. Инструктираш всички назначени от теб областни управители из цялата страна да подадат оставка. Преди да има избрани заместници.

"Ей така … да им е гадно на редовния кабинет", коментира Бориславова.

Както е известно, от правителството съобщиха този следобед, че всички областни управители от цялата страна са подали оставка.

Акцията е безпрецедентна и поставя на изпитание изпълнението на законовите задължения на изпълнителната власт, посочиха от правителствената пресслужба.

От там обаче уточниха, че дори и с оставки, областните управители трябва да изпълняват своите правомощия до назначението на нови титуляри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
4
 
31
 
! Отговори
Lena преди 10 месеца
Ленчето е млада и хубава , но няма мозък за политика и е готова да предаде България като другите от ПП................но по парапетите и секса е голяма специалистка!!!
163
16
 
9
 
! Отговори
revolution преди 10 месеца
Бог да пази България и българи като Радев, Костадинов и Сидеров!!!В София и България Майданът няма да успее.........тука не е Украйна!!!НЕ на команди и директиви от чужди посолства................на САЩ, Англия, Германия и Франция!!!
162
2
 
18
 
! Отговори
revolution преди 10 месеца
Мястото на предателите е в затвора, а не в министерските кресла..............на това правителство му давам около 3 месеца живот!!!
161
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Най много на инсливица или инхемероидно забременяване всекакукумИвка мое да опитва колкото си ще дорде получи от папуаските шамани ордена "НаЧовекоядката" а от манафскитеобласти ордена "наИзсралаПредиДагиЗдъфка". В предния парламент и правителство имаше едно работливо, предано и радуващо за свободата на словото и демокрацията младо момиче. Елена, казваха че била съпруга на КикиПетката
160
6
 
16
 
! Отговори
Спас преди 10 месеца
Радев БЕШЕ отрицателен герой до преди няколко години. Сега ми се струва единственият адекватен политик... А кака Лена не е ли по-добре да си гледа семейството? Предстои й раждане, да е живо и здраво детето! Това е много по-важно от политическите интриги
159
6
 
24
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 10 месеца
Лена, да знаеш че след секс скандал не можеш никога да продължиш в политиката, трябва да си доста простовата, за да продължаваш да опитваш. Напъните да направите Радев отрицателен герой са страшно смешни и жалки.
158
4
 
6
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 10 месеца
Дебела е
157
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тоест няма проблем, че на записите ясно се чува НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕСТВО, на същите тябва да им разрешим да ни управляват. Президентът е виновен, нали си нямаме Путин... Пак президентът е накарал областните управители, които той НЕ НАЗНАЧАВА, да си подадат оставките. Освободил е зам.-министирте, които няма право да освободи... Абе Ленчето знае ли, че в Парламентата се правят закони? И знае ли какво е това закон? Или и тя като Асен Василев си съчинява каквото й е удобно и твърди, че е закон
156
18
 
2
 
! Отговори
Ахахах преди 10 месеца
Абе, коментиращите, какво ви е виновно хубавоте Ленче, че сте пропадняци залухани?!? Със и без Ленчето на власт, вие ще сте си все същите тъъъпи, мързеливи, прости ту лу пи.
155
3
 
19
 
! Отговори
Moме преди 10 месеца
Гледай си бременността и не се занимавай с това, което доказва, че не те бива. Не виждаш по-далеч от носа си. Не можеш да мислиш няколко хода напред. Ти и цялата ти кохорта се занимавате с клюкарство, сплетни и интриги във ваша изгода. Записът доказа, че сте родоотстъпници и нищо родно не ви е мило и скъпо. За това народът ви показа червен картон, но толкова сте нагли и безпардонни, че пак яхнахте властта, но я взехте за 1-2м. По-добре си отидете преди да сте унищожили напълно държавата
154
3
 
24
 
! Отговори
Ха ха преди 10 месеца
Радев го остави, не е лъжица за твоята уста, макар и доста голяма. Кажи Киро или Миро е бащата?
153
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То пък едно правителство...Франкрнщайн с министър на войната,министър на кражбите записан в книгата на редкордите с "9 милиарда за 9 дни" и министър на ЛГБТ.Вместо да си губи времето по медиите по-добре Ленчето да звънне на новата министърка Иванка Шарлатанова да я пита бебето как да я нарича...мама или тате?Или направо хиена?
152
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тази е на всяка манджа-мюродия. Веща по всяка тема. Егати наглото същество.
151
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само дето Радев е генерал-майор. И се е заклел в знамето ни. А каква е тая? Може ли поне да се подпише? "Продължаваме промяната? Е колко тая промяна ще продължава? Скапани мутри и мутреси. Ей така живота ми си замина да ви гледам цирковете.
150
3
 
10
 
! Отговори
Катеричка Рунтавелка преди 10 месеца
Киро хралупата разпори , а Бойко устата ми отвори и млякото им се стече, а Лена мляска а Киро е Пляска
149
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И Ленчету Общатъ ли почнъ да нъ учи как да живейм????? Ей, народе, как можахте да гласувате за подобни с.ливи?
148
4
 
21
 
! Отговори
не ви вЕрваме преди 10 месеца
пак си намерихте дъвка за дъвчене. Сега като се гушкате с ББ ,Радев ви е виновен,
147
2
 
10
 
! Отговори
+- преди 10 месеца
На мен ми е любопитно дали е ваксинирана и с колко бустера е. Защото някои хора искат да изкарат, че ваксините са ги направили бездетни. Даже ми се струва, че нарочно бързаха да се ваксинират.
146
5
 
22
 
! Отговори
Крети преди 10 месеца
Покажи малко парапетна Техника , катеричке рунтавелке!
145
2
 
21
 
! Отговори
ъцз преди 10 месеца
ленче какво стана приказките ви че вие никога няма да направите коалиция с герб?