Лена Бориславова пусна "Радеви уроци как да спънеш редовното правителство"

Бившият депутат с нов интересен пост в социалните мрежи
12 юни 2023 18:57, Красимир Ангелов
307
Лена Бориславова пусна "Радеви уроци как да спънеш редовното правителство"
Снимка: БГНЕС

Бившият депутат от "Продължаваме промяната" Лена Бориславова отново отправи критики към президента Румен Радев.

Тя публикува в профила си във Facebook пост: "Радеви уроци по държавническо поведение - как да спънеш редовното правителство в 3 стъпки.

Още по темата
Ето какво гласи и постът:

1. Правиш всичко възможно да не се състави - организираш записи, пускаш стихове, държиш речи как на държавата не ѝ трябва редовен кабинет; непременно си против смяна на сменените от теб ръководства на службите.

2. Освобождаваш незабавно всички зам.-министри (да не би случайно да успеят да предадат работата на редовно и демократично избраните министри);

3. Инструктираш всички назначени от теб областни управители из цялата страна да подадат оставка. Преди да има избрани заместници.

"Ей така … да им е гадно на редовния кабинет", коментира Бориславова.

Както е известно, от правителството съобщиха този следобед, че всички областни управители от цялата страна са подали оставка.

Акцията е безпрецедентна и поставя на изпитание изпълнението на законовите задължения на изпълнителната власт, посочиха от правителствената пресслужба.

От там обаче уточниха, че дори и с оставки, областните управители трябва да изпълняват своите правомощия до назначението на нови титуляри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
6
 
2
 
! Отговори
Г557дт преди 10 месеца
До 189 Интересно ... А думата "***", който клевети по поръчки, има ли я?!
183
6
 
20
 
! Отговори
Лено ма! преди 10 месеца
По добре дай свястно обяснение за солунската ви секс-вечеря с КИРО TЪПOTO и как за нея похарчихте пари от Бюджета, сиреч от нашите данъци! Какви ги вършихте на следващия ден, та Правителственият самолет е излетял с два часа закъснение?След като ви издържаме, имаме право да знаем!
182
11
 
24
 
! Отговори
Боже опази! преди 10 месеца
"Баш Обшата", "Държавната Метреса" започна да дават акъл!
181
9
 
26
 
! Отговори
Интересно... преди 10 месеца
Лена доста думи е изброила, само думата "парапет" я няма.....
180
16
 
5
 
! Отговори
Радеффф преди 10 месеца
Ако е пилот, по добре да няма авиация
179
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е те нали и без това бяха за изчегъркване всичките, защо се оплаквате? Просто ви спестиха удоволствието вие да ги уволните и да ги гаврите междувременно. Някак си не разбирам къде е драмата с областните.
178
7
 
10
 
! Отговори
Точен преди 10 месеца
Ленчето разбира от полотика, колкото *** от авиация.
177
7
 
5
 
! Отговори
МАЖОРЕТНО преди 10 месеца
МАЖОРАНТНО ЛЕНЧЕТО ЗАПЯЛА Ний сме бъдещите войници. Всички, които са противнас, ще паднат от нашите юмруци. Водачо, ний ти принадлежим. И ЗАУДРЯЛА БАРАБАНЧЕТО - ТРАМ-ТА-РА-РАМ-ТА, ТРАМ-ТА-РА-РАМ, ТРАМ-ТА-РА-РАМ-ТА ТРАМ-ТА-РАМ, ТРАМ-ТА-РАМ, ТРАМ-ТА-РАМ!!...
176
4
 
9
 
! Отговори
Докато преди 10 месеца
малцината гласували се чудеха на кой точно да повярват, онези седнаха да се черпят на софрата. Те и червените не бяха толкова нагли.
175
7
 
26
 
! Отговори
.... преди 10 месеца
Супер нагла кака.След парапета трябваше да е по-ниска от стъпалата.
174
2
 
15
 
! Отговори
сексуален изверг преди 10 месеца
Tая мома,да спре да се прави на велик политик,да седне и да почете за майчинството,че и предстои,че и то ако е като политиканстването и.......
173
5
 
20
 
! Отговори
Ленчето преди 10 месеца
какво се пени. Тя пък кога стана голям политик? Какво ти редовно правителство? 30 % гласували и съм убеден, че никой от тях не е гласувал за подобен измекярски съюз. Радев не го харесвам, ама в случая е прав да се възмути.
172
3
 
30
 
! Отговори
Бонго от Конго преди 10 месеца
Лено,мари Ленче,*** на тази алчна *** пасмина, която бе излъчена от безпринципната и непорядъчна сбирщина от харвардски мошеници и местни балкански *** с мрачно минало в охранителния бизнес... Ти на това законно и редовно правителство,ли казваш?
171
5
 
27
 
! Отговори
Областни браво преди 10 месеца
В тази страна стана ерес да имаш мнение което се различава от политкоректното. Всички са изумени когато се осмелиш да се изкажеш срещу програмираните за власт от Брюксел и Вашингтон. И нали в записите се казва как всички ще бъдат изметени? Ето, не всеки иска да прави коппромиси, напуснаха си предварително. Поздравления за напусналите.
170
3
 
22
 
! Отговори
Жертвички преди 10 месеца
Браво на тезе които се отеглиха вчера! Не всеки се е зашил за властта завинаги. не всеки е Мария Габриел, която се чуди как да натрупа два, ако може три поста наведнъж, и ги брани със всички жили на врата и сълзи на очи! И какво да чакат тези хора, да дойде Асен и да ги обиди и изрита?
169
2
 
20
 
! Отговори
Клюкарка преди 10 месеца
Лена, махленска клюкарка. Президента не назначава областните управители.
168
4
 
18
 
! Отговори
ХАХАХА преди 10 месеца
СРАМУВАМ СЕ ОТ ТАКИВА ДРИСЛИ КОИТО СЕ МЪЧАТ ДА ПРАВЯТ ПОЛИТИКА ТЯ СЕ ИЗЛОЖИ ТОЛКОВА МНОГО БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ЗАСРАМИ МАЛКО ГОРКИЯТ И "ГОДЕНИК" АКО ВСЕ ОЩЕ Е КОЯ СИ ТИ ЧЕ СЕ ЗАНИМАВАШ С ПРЗИДЕНТА ?????? 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ ГО ХАРЕСВАТ И ПАК ТОЛКОВА НЕ ХАРЕСВАТ ЛЕНА
167
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Стига си вря мустака, като онази работа на Киро
166
34
 
5
 
! Отговори
В случаят преди 10 месеца
Лена Бориславова е абсолютно права!!!Поздравления!!!Подкрепям!!!
165
4
 
17
 
! Отговори
Денков преди 10 месеца
Академикът Денков ........................на Запад няма такава титла..................само в БАН .........това е комунистическа титла..............да я върне...............изобщо не е от най-големите учени, видях му биографията, един посредствен учен в колоидната химия!!На ниво доцент за мен, дори не е за професор!!!