Слави скочи срещу назначенията във властта: Чакаме Киро, Миро, леля му...

Всичко става с благословията на този, заради когото няха създадени
Обновена: 13 юни 2023 16:51 | 13 юни 2023 16:48, Александър Попов
223
Слави скочи срещу назначенията във властта: Чакаме Киро, Миро, леля му...
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Слави Трифонов, който поиска оставката на кабинета "Денков-Габриел" още в първите му часове, скочи на решенията за назначаване на постове на близки на управляващите. Лидерът на ИТН използва социалните мрежи и изрази очакване, че скоро ще очакваме "Миро, Киро, баджанак му, леля му, чичо му и цялата им рода да заемат постове във властта".

Да си представим една ситуация. Във Франция излизат записи на Макрон и в тия записи Макрон казва: „Да сложим наши хора начело на службите по честен или нечестен начин. И да сложим наши хора начело на полицията преди изборите“. След което казва, че „предложенията за шефовете на службите са одобрени от посолството“.

Какво би се случило във Франция, ако излезе такъв запис? Колко хора ще излязат по улиците и колко време ще издържи Макрон начело на държавата?

Предполагам, че отговорът ви е ясен. А в България? Наистина има такъв запис. Асен Василев ги каза тия неща. Сега той е финансов министър и прави бюджет. Жената на Лорер е назначена отново, Спецов се върна на бял кон и чакаме Миро, Киро, баджанак му, леля му, чичо му и цялата им рода да заемат постове във властта. И всичко това стана с благословията на този, заради когото бяха създадени. Този, когото арестуваха, плюха, унижаваха, обиждаха, а сега е техен партньор, приятел, съюзник, пазят му имунитета и разчитат на него като на брат - Бойко Борисов.

Да, такава е истината. Не е като във Франция, но пък все още има свобода на словото.

Аз мога свободно да изразявам мнението си и затова още веднъж ще кажа следното: Асен Василев, Киро, Миро и цялата им рода за нищо на света не бива да се докосват до власт. И тези или този, които позволят това да се случи, ще носят цялата отговорност и ще трябва да понесат последствията на това, което предстои.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
6
 
3
 
! Отговори
леля Пена преди 11 месеца
ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ,ЧАЛГО!
180
5
 
6
 
! Отговори
Shark преди 11 месеца
На този мизерен сеLски тарикат защо изобщо му се дава думата? Партията му спечели избори и той се скри най-безотговорно и долно излъга избирателите си. После стана патерица на ГЕРБ и свали работещо правителство. Той и неговата партия от чалгари са виновни за сегашното положение. Долен непрокопсаник!
179
6
 
6
 
! Отговори
Strimbo преди 11 месеца
Как не те е срам? Надявам се скоро да те махнат от рашист-ката хранилка, тогава да те видим!!!? "МЪЖ"
178
2
 
8
 
! Отговори
Ицо преди 11 месеца
Ако иска и брат си близнак да номинира за пост, поне не са гласували за Пеевски да ни прави конституция, както гласуваха ИТН. Срам нямат тези под-човеци.
177
13
 
12
 
! Отговори
Славе, преди 11 месеца
НЕма какво да скачаш! Ако беше истински мъж, когато преди две години спечели изборите, можеше тогава ти да си този, който да назначава леля си, кума си, първия си братовчед и т.н., на определени постове. Сега си никой и ще мълчиш! Ясно ли е?
176
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тоя още не може да преживее,че не му дадоха 4 милиарда уж за строителство,а всъщност да финансира умрелата си кабеларка,чиито състав ежедневно се оплаква от безпаричие.Но поне уреди най-некадърните си сценаристи да се мотаят в парламента като мухи без глави.
175
3
 
9
 
! Отговори
Кунов преди 11 месеца
Прав си Слави във Франция много хора излизат на протести и ефекта както се видя е никакъв.
174
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
чалгар-плешак
173
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До вет.д-р Г.Заров: Добре,че Слави го направи тогава! Спаси ни....нооо временно, и сега тези измамници отново се натресоха с цел да ни доунищожат! Дано стане някакво чудо,за да се махнат Продължаващите Подмяната
172
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ами прав е Слави.
171
13
 
17
 
! Отговори
Ганди преди 11 месеца
Славке , а бе да попитам какво стана със северномакедонския космонафт,литна ли вече
170
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тоз като селянин не знае изобщо какво се случва в държавата, иначе лае :)) Край с тебе вече славчо, остана с преференциите 4%, кервана си върви, кучетата лаят :)))
169
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Чудя се кой им плаща на толкова охранители, които се шлаткат с джипове!
168
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ББ продаде цяла партия с доскоро около 26% подкрепа, за да се спаси от прокурорско разследване. В медиите публикуват сваляне на подкрепата на партията ГЕРБ наполовина - 13%. А младите мълчат! Поискайте от ББ да се оттегли от лидерския пост, докато е време и раздялата може да стане без скандали и по-малка загуба на електорат за ГЕРБ! Утре ще бъде късно и ще бъдете размазани от едни неползващи се с широка публична подкрепа авантюристи! Те все още са в ступор от записа на Радостин Василев.
167
6
 
17
 
! Отговори
sd преди 11 месеца
мумията не е нито част от проблема, нито част от решението, а е само част от пейзажа
166
7
 
18
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 11 месеца
Славчо ,Славчо ти пръв пристана н а Боко и декларира че БЪлгария на всяка цена трябва да има правителство и затова ще подкрепиш тиквата,но той пък по неговият си начин те врътна и сега само с пениш отсрани щото от тебе вече ама съвсем нищо не зависи.Нали знаеш че другият път няма ти прехвърлят гласове?
165
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Виж ся Славчо, то е много лесно да се плюе отстрани, явно ти се отдава това нещо когато товара е смъкнат от тебе :)) Като беше избран от чалгарите за пръв, щото тебе те избраха лично, не за тех, какво напраи Славчо ммм :))Като покани Боко в предаването си, що беше изненадан че дойде и почна да му лижеш подметките, чак беше трудно за гледане това нещо :)))
164
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Най - разумно е да си гледаш песните , а и здравето , че е поразклатено и да спреш да го играеш политически анализатор . Не те бива в това.
163
5
 
13
 
! Отговори
Ппдб преди 11 месеца
Робски народ, това заслужават, а ти плешьо млък, урсула президент, лена вице! Толкоз!
162
4
 
13
 
! Отговори
Б Б преди 11 месеца
Касно е либе за китка.