Вежди Рашидов се оправда: Думите ми са извадени от контекста

Това, което казах, касае американски журналист, твърди той
7 авг 2023 22:35, Нели Христова
230
Вежди Рашидов се оправда: Думите ми са извадени от контекста
Снимка: БГНЕС

Казаното от мен е извадено от контекста - то касае американски журналист. Това обясни депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов относно коментара му в пленарна зала при включени микрофони и последвалия скандал.

"Става дума за частен разговор с мой колега, но се оказа, че микрофоните са включени. Да поясня – това, което казах, касае американски журналист. Ставаше дума, че американски актриси признаха след 15 години, че са били насилвани от богат човек", обясни Рашидов.

Според него всички са се хванали "за една атрактивна дума" и никой не е чул нищо за самия закон. "Аз ще се извиня на хората, ако някой се е разпознал. Аз не визирах никого. Но винаги мога да се извиня на българските майки и деца", поясни още той.

Вежди Рашидов подчерта, че ние имаме закон, който обаче не се прилага. "Не съм позволил аз това момче да избяга, нито аз съм го пропуснал, да не бъде арестуван", поясни още той.

Според него определени думи са извадени от контекста и услужливо са използвани срещу наго от определени хора. "Аз съм горд човек – днес съм казал, че ще си подам оставката и ще го направя. Не ми е първа мечта да съм председател на комисията. Аз съм вече възрастен човек – имал съм всичко, честно и достойно съм си вършил работата", каза още той пред bTV.

Припомняме, че по време на една от почивките Вежди Рашидов каза на колега: "Има и сега закони. Кво чешеме езици?! Всички к**ви се събудиха и се сетиха след 15 години, че са изнасилвани“. последва остра реакция от страна на ПП и извънредно заседание на парламентарната група на ГЕРБ.    

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още по темата: Вежди РашидовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
2
 
14
 
! Отговори
НАРОДА преди 8 месеца
Вежди е поредният човек, предаден от борисов
149
6
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 8 месеца
Обясниха ти мисля в този форум причината защо толкова късно - защото доскоро никой за нищо не е смятал жените - щом е мъж, е правият и точка по въпроса, не че кой знае колко са се променили нещата, но може би поне малко. Работила съм с много мъже и всички без изключение са ми казвали колко са доволни, че не са се родили жени и че причината да се сърдят, че не са им се родили момчета е, че жените са прецаканите в нашия свят, цитирам ви дословно.
148
3
 
6
 
! Отговори
Ек преди 8 месеца
Да бе, извадени от контекста! Има запис, всичко се чу
147
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Шъ обижда Ленчето и прителките на жената на Кирето. Оставка! Е, не е ли истина, че след 15-30 години жени със спорна репутация се"сещат", че са били таковани насила. Оная, първата, след 22 часа му отива в апартамента да "обсъждат сценария". Айдееее! То бива, ама бивол за мезе не бива. Онази, със селфито на заголения си ддирник по жартиери най-обидена? Нейната организация на"жените"първа му поиска оставката.
146
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Димите му са точни и ясни. Сигурно 98% от мъжете са съгласни с него, но за пред камера говорят друго.
145
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ВЕЖДИ РАШИДОВ КОГА ЩЕ ПРИЗНАЕ ЧЕ Е БИЛ НАСИЛВАН ОТ БОРДА НА МУЛТИГРУП
144
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Подобията на Рашидов създадоха престъпната среда в ,която циркулират днешните насилници,наркодилъри,убийци.Щом е толкова възмутен защо не излезе открито,честно да защити позицията си.Двуликият Янус.Лицемерите са лешояди.С този умилкващ се глас Вежди може да убеди само наивниците.
143
1
 
2
 
! Отговори
Хахаха преди 8 месеца
Контекстът е свързан с гаден американец и богаташ. Да се чете: ние сме бедни и добри.
142
1
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 месеца
ВЯРНО Е, ТРЯБВАШЕ ЦЕЛИЯ МУ КОНТЕКСТ НА ПУБЛИКУВАТЕ САМО ЕДНА РЕПЛИКА БЕШЕ МАЛКО.
141
3
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 8 месеца
В наше време, не разбрах на кого се възхищаваш, може би на робовладелеца и сводника? Или си от тази ииизмет, или си откровен садист.
140
7
 
8
 
! Отговори
Прост мултак преди 8 месеца
И ***. Срам за парламента. Както са казали вълкът кожата си мени,нрава не.
139
2
 
3
 
! Отговори
До..."анонимна& преди 8 месеца
Чети повече, за да можеш да се изразиш добре! От километър си личи, че си тинейджърка и не четеш!
138
4
 
5
 
! Отговори
златотърсачка преди 8 месеца
Сменихме, и сменяме защото има кого да сменим. Нали жените си го търсели? Ами и вие си го търсите, какво правите точно при златотърсачките? Ама много добре знаем - те са засукани, нагласени, нищо, че понякога със силикон, не за от грозничките и невзрачни момичета, дето си остават стари моми, защото другото ви тегли!? Докато проумеете, че красавиците са едни с пълни джобове, немалко то вас остават сами!
137
1
 
14
 
! Отговори
В наше време, преди 8 месеца
проститутките, които са решили да сменят сводника, биват обезобразявани, до степен- да не си намерят клиенти и тарифата им да падне! През Робовладелският строй, по подобен начин са постъпвали с робите, решили да избягат от господаря си - жигосвали са ги!
136
3
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 8 месеца
До говорим си .... кажи точно с кого изневеряват колежките ти, да не би с извънземни? Кого намират колежките ти, а, някое 13 годишно момченце ли, а, точно такива като тебе! Станахте като не знам как да се изразя по-културно с това постоянно обвиняване на жените какви са! Не се ли усещате какви ги дрънкккате? Големите герои като забършете някоя по-засукана, а жените са еди- какви си?
135
3
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 месеца
В Парламента нямаш право да говориш...пошлости,защото те гледа и...слуша народа. Колкото до Рашидов -наяла се...въшката и излязла на...челото.
134
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тоя не трябва да е депутат!
133
2
 
6
 
! Отговори
говорим си за нещо преди 8 месеца
80% от всичките ми колежки изневеряват на мъжете си, а някой от тях са прекалено агресивни и целенасочени....тъй щото "няма не искам"...и какво да стори мъжот когато лисицата си навири опашката, ми...пусто сърце-железно, вземе че омекне. Тука не става въпрос за физическо насилие и граница требе да има, но ситуацията е принципна, обаче модерни времена, кво да се прави...
132
1
 
9
 
! Отговори
Ей, Златотърсачки! преди 8 месеца
Колко мъже сменихте, та да бъдете осигурени и да станете толкова нагли?
131
3
 
10
 
! Отговори
Факт преди 8 месеца
Той постоянно е пиян,и вчера беше така...