Вежди Рашидов се оправда: Думите ми са извадени от контекста

Това, което казах, касае американски журналист, твърди той
7 авг 2023 22:35, Нели Христова
230
Вежди Рашидов се оправда: Думите ми са извадени от контекста
Снимка: БГНЕС

Казаното от мен е извадено от контекста - то касае американски журналист. Това обясни депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов относно коментара му в пленарна зала при включени микрофони и последвалия скандал.

"Става дума за частен разговор с мой колега, но се оказа, че микрофоните са включени. Да поясня – това, което казах, касае американски журналист. Ставаше дума, че американски актриси признаха след 15 години, че са били насилвани от богат човек", обясни Рашидов.

Според него всички са се хванали "за една атрактивна дума" и никой не е чул нищо за самия закон. "Аз ще се извиня на хората, ако някой се е разпознал. Аз не визирах никого. Но винаги мога да се извиня на българските майки и деца", поясни още той.

Вежди Рашидов подчерта, че ние имаме закон, който обаче не се прилага. "Не съм позволил аз това момче да избяга, нито аз съм го пропуснал, да не бъде арестуван", поясни още той.

Според него определени думи са извадени от контекста и услужливо са използвани срещу наго от определени хора. "Аз съм горд човек – днес съм казал, че ще си подам оставката и ще го направя. Не ми е първа мечта да съм председател на комисията. Аз съм вече възрастен човек – имал съм всичко, честно и достойно съм си вършил работата", каза още той пред bTV.

Припомняме, че по време на една от почивките Вежди Рашидов каза на колега: "Има и сега закони. Кво чешеме езици?! Всички к**ви се събудиха и се сетиха след 15 години, че са изнасилвани“. последва остра реакция от страна на ПП и извънредно заседание на парламентарната група на ГЕРБ.    

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още по темата: Вежди РашидовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
1
 
5
 
! Отговори
Аз преди 9 месеца
То и ти си изваден от Анадола....
129
2
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
до до 141 развяват си фуфоните с такива като вас, защото нито има толокова мъже - жиголо, не знам мн. число на тази дума, нито пък всички жени могат да си платят. С една дума, намират си разг...нени като тях самите. Така че се спрете с оневиняването на мъжете, защото сте същата *** като к--те, без никаква разлика. А изречението търсила си го е важи и за вас, дето колко много сте били тормозени психически от жените. Търсите си го, нали, ден и нощ си го търсите със свещ това тормозене.....
128
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това нещо в било Министър на Културата и Председател на народно Събрание ?!?:)))((??)))))))
127
3
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
Може и да са извадени, но не всички жени лъжат, както всъщност казва Вежди. Да, има и много дето лъжат. Отвратително е, че много го защитават и откровено смятат, че за едно и също мъжът е пичага, а жената еди-каква си. Отговарям на вечния въпрос защо чак сега били се оплаквали изнасилените - защото преди никой не е бръснел жените за нищо, то и сега не ги бръснат, но поне лицемерничат. Има д-ва за сигнали в Холивуд преди 20 год., дето просто са напълно заметени под килима.
126
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Глей кво нещо сеА - Про С така - шеф на комисията по култура...еднокнижника дет дори български не моИ правилно да говори- шеф на външна ...Магнитски - закони и конституция праи..Резидентна и патрЕотите- представляват и защитават небългарски интереси..пребойдисаните комунисти - са пунта Мара демократи... Гърбавите крадци и схемаджии - са праят на луди и продължават с 200 на вън и вътре да ни го слагат - дУпесарите леко по леко си наместват тяхните за тяхното..А народа глеА "Народното събрание"..
125
0
 
8
 
! Отговори
НЕ преди 9 месеца
се притеснявайте,ТЕ за целия български народ говорят в същата стилистика.Благодарение на микрофоните чухме и бивш мин.на образованието Даниел Вълчев как коментира учителите.А сега е професор ,преподавател по право и е по телевизиите ,за да менторства и да дава съвети. Просто ПОЛИТИЦИТЕ го могат.
124
0
 
1
 
! Отговори
Еее де курво космата преди 9 месеца
Знаем се !
123
1
 
11
 
! Отговори
Истината преди 9 месеца
Мисля,че е време тази истерия да спре! Да изчакаме да излезе цялата ИСТИНА!
122
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Те тва е Мултака на десетилетието -лицемерен, алчен,арогантен и безскрупулен алкохолизиран ***..
121
3
 
10
 
! Отговори
До 141 преди 9 месеца
Те щото жените си седят у дома и не си развяват фуфуните наляво и дясно , когато са женени ай стига глупости
120
4
 
9
 
! Отговори
От кухнята преди 9 месеца
Дъртия пияндурник се е изнервил че заседанието продължава по-дълго и че не може да удари едно уиски и за това се е изнервил...
119
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако така наречените свестни мъже си седяха до майките на децата си и бабите на внуците си няма как някаква така наречена леконравна жена да им развали хубавият животец.
118
1
 
9
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 9 месеца
Наздраве!
117
0
 
2
 
! Отговори
Странно преди 9 месеца
***-капе се цензурира, защо не буци не подаде оставка тогава
116
0
 
0
 
! Отговори
Hah преди 9 месеца
*** се цензурира?
115
6
 
14
 
! Отговори
Мразя ГЕРБ преди 9 месеца
Ама този си каза истината Всички ***** се събудиха да се сетят , че са изнасилени. Са какво да си кривим душата и да се правим на толерантни. Аз съм против всякакво насилие , деца , жени , мъже , животни , но някои прекалява с това раздуване на новини. Като са те били докладваш в полицията веднага , ако нищо не направят вината я носи тя и си търсиш правата съдилища в Хага мага и итн , а не като шантонерките дет били изнасилени от Тръмп преди 15 години в съблекални на магазин.
114
0
 
6
 
! Отговори
Хм преди 9 месеца
Интересна реакция, защо не реагираха за *** на буца?
113
1
 
11
 
! Отговори
ще те емнат сега преди 9 месеца
западните 3-тополовци и ще видиш кво е демокрациия по западно - щете уволнят и ще те вкарат в затвора, защото сега ще се намерят 10-20 еманципирани *** да кажат че си ги изнасилил предо 50 години - сега ще видиш звезди по западному
112
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Веждичката не ми е любимец, но е от малкото , които казват истината, всичко това се прави за по-лесно приемане на стамбулската конвенция
111
3
 
15
 
! Отговори
ПИЯВИЦИ ДОЛНИ преди 9 месеца
Тези от ГЕРБ си правят каквото искат! Ако не е Буци тлъстака,ще е Веждичката мултака! Най долната мутренска *** ни управлява,вместо да са в затвора! За тях няма нищо свято! Българките са к.-рви, а народа спонсор на престъпните им начинания! Алооооу ППиДБ ,щяхте да ги заличавате,какво стана???