Пеевски отговори на ПП за критиките към Денков: Пълен провал, в държавата няма ток

Батковците му Кирил Петков и Асен Василев го пазили
185
Пеевски отговори на ПП за критиките към Денков: Пълен провал, в държавата няма ток
Снимка: БГНЕС

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски отговори на критиките на ПП и отсече, че оценката я дават хората.

От ПП по-рано днес осъдиха „остро безпочвените критики на г-н Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и неговата грешна самопреценка за ролята му в държавата“.

„Не агресивният ПР и имитацията на сила, а поемане на отговорност за управлението извади държавата от порочния цикъл от неуспешни избори, даде и ясна програма и посока за работа, обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости", заявиха от ПП.

Още по темата
Пеевски обаче отново критикува Денков и настоя, че в държавата все още няма ток след тежката зимна обстановка през уикенда.

„Пълен провал“, коментира той.

Пеевски добави, че Денков ще напусне премиерския пост след след три месеца и темата ще е приключена.

„Виждаме, че батковците му от ПП го пазят - Кирил Петков и Асен Василев. Да заемат достойно премиерското място. Защо са пратили това момченце да си играе в този кабинет, което немирно и с играчките не знае какво да прави, той не знае как да управлява“, коментира той.

„Оценката за всеки политик и партията я дават хората. На предходните избори хората дадоха ясна оценка, че ДПС е втора в държавата, а на ПП-ДБ и другите партии дадоха четвърто място. От тук нататък ме интересува само оценката на хората“, настоя Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още по темата: пеевскиПП-ДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
1
 
0
 
! Отговори
кажете му на Грухчо, преди 7 месеца
че и български цигари няма. Не след снеговалежа, а от има-няма десетина години
125
1
 
5
 
! Отговори
до Ани, к.128 преди 7 месеца
А ГЕРБ не се ли провали днес с Боце,който се изръби, че само той може да се кара на ГЕРБ, а на него никой не може да му се кара? ДПС не се ли провали с гафовете на Пеевски с отварянето на Руската църква, таксата за пренос на газ през България, исканата сума 2 млрд.лв от Лукойл и с напъните да стане премиер на кабинета на ПП-ДБ?
124
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Пеевски, бъди мъж: донеси ток на първо време в джобовете на сакото и панталона! Апропо, вземи и Боце - той е от твоята категория и по килограми, и по ум!
123
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
народа е прекалено търпелив с крадливите политици като този. отдавна трябваше да е при илия павлов
122
0
 
6
 
! Отговори
az преди 7 месеца
Пеевски ь стига се пъни, никой няма да те вземе насериозно докато си в нея партия, гледай си работата там и не се меси, изобщо не те харесва народа, па камо ли да управляваш/
121
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До да бе,к.117 Академик, избран от Академичния съвет на БАН.Единственият академик, избран по законен път в близките години. Ботевград се хвали с патрона на гимназията си АКАДЕМИК.проф.д-р Асен Златаров. Първо, той не е от Ботевград, второ, той е починал в 1936 г., а му е присвоено академичното звание някъде в началото на ХХI век, но от кои така и не се разбра Спомням си за балетистката акад.Красимира Колдамова
120
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Този кандидат за слава Пеевски почти сигурно ще изкрейзи, та дори има податки ,че вече е в начален стадий на психично заболяване. Той хули руга премиера на кабинета: това момченце нищо не може, това момченце нищо не прави и стигна до дайте ми един месец (да управлявам) А е догоден само на думи, досега не си спомням нещо конкретно да е свършил. Доган го използва като домашно куче, което непрекъснато лае, но не хапе.
119
0
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 7 месеца
*** ако искаш да използваш някой ползвай мен. Тук тока спира по минимум 5 пъти на седмица, за 8 месеца загубих 3 ТБ информация и един диск от 1 ТБ (200 лв) загина, не може да се ремонтира вече. Обещал съм, че следващия зелен гащиризон дето намеря на улицата няма и да му кажа защо отива в Болница, просто заминава... Не че ти си виновен де батето направи холдингите... Него трябва да го бесят на мусала
118
0
 
8
 
! Отговори
Край преди 7 месеца
Прав си демби. Ток няма. Доган зема ТЕЦ Варна - ти па земи АЕЦ Козлодуй. Като нямат акъл и инстинкт за самосъхранение българчетата стават само за езда.
117
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Егати арогантния, нахален и безочлив тип. Отврат!
116
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ток няма, ама има веро
115
5
 
5
 
! Отговори
Ани преди 7 месеца
ПП и ДБ се провалиха категорично
114
0
 
14
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 7 месеца
Тоя пак се изказва по въпроси дето нищо не разбира! Тези ЕРП умишлено бавят пускането на тока на места за да има напрежение в държавата ! Това съгласувано с герп и дпс. Они/ЕРП/ си искат големите пари ,без да правят нищо!
113
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Какво стана с Магнитски, защо не си го приберат този за да не се налага измислените ни журналисти да ни го навират във физиономиите.
112
0
 
20
 
! Отговори
Олд преди 7 месеца
Господин никой се прави на важен.
111
0
 
21
 
! Отговори
Възмутен преди 7 месеца
Скъпи журналисти, непрекъснато се чудите за голямата активност на Пеевски, че е станал премиер в сянка. Вие го направихте толкова важен с непрекъснато навиране на микрофоните за интервюта. Спрете, подминавайте го с безразличие каквото заслужава като една от най мразените личности в България.
110
4
 
2
 
! Отговори
Край на магнитски преди 7 месеца
Военен трибунал? Сигурно ще го оглави някой от адмиралите ни. От космическия флот. А, и да те открехна - съдебното решение много често е оправдателно. Много филми гледаш, но разсъжденията ти не са нещо, с което да печелиш точки.
109
0
 
15
 
! Отговори
Матнитски до край! преди 7 месеца
Щиши се е отдал на активно критикуване уж в зашита на евро-атлантизма с надеждата да омилостиви Белия дом и Лондон, без да си дава сметка, че техните политици на пасат трева. По-добре да се замисли как ще се спаси от съдебното решение за него тук от Военния трибунал
108
0
 
9
 
! Отговори
Ангелина преди 7 месеца
Ти си толкова зъл ,че сам можеш да произведеш електричество за цялата страна.Така само можеш да бъдеш полезен на обществото от преобладаващи безскрупулни и нагли себеподобни ,на тези ,които преобладават и в НС. Иначе си добър в ликвидирането на всичко ....Може би ,не случайно се "предлагаш" за премиер - отдавна е време да се закрие тази и без това несъществуваща държава ,но преди това явно твоите "донори" смятат да те "инсталират",за да закриеш ДПС ,но няма да стане НИЩО от плановете ти .
107
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Карикатурата Денков ще доведе България до пълен крах и национална катастрофа ако не бъде озаптен навреме.