Гечев за управляващите: В самолета "България" първият и вторият пилот се боричкат в кабината

Сглобката няма да пусне властта, смята депутатът от БСП
Обновена: 7 мар 2024 09:55 | 7 мар 2024 08:43, Елка Василева
100
Гечев за управляващите: В самолета "България" първият и вторият пилот се боричкат в кабината
Снимка: архив, БГНЕС

Сглобката няма да пусне властта. Ще намерят начин да се разберат. Това заяви пред БНР проф. Румен Гечев, депутат от БСП.

"Ще намерят начин да разиграват сценарии на "Многострадална Геновева" и ще се съберат", каза той.

Като добави "външния фактор", Гечев допълни, че няма как да знаем "какво ще нареди посолството". По думите му обаче "няма да пламне любов" между управляващите.

Още по темата
"В тази т.нар. сглобка те не се понасят едни други, не се търпят едни други“, каза Гечев.

Случващото се в България не може да се преведе на никакъв език. Всяка прогноза не почива на надеждни основи, посочи Гечев.

"Не съм сигурен, че вървим към избори. Това правителство трябваше да си отиде и да не се прави ново от същите играчи. И двете страни измамиха своите избиратели по изключително циничен начин", коментира Румен Гечев.

Той оприличи управлението със самолет, в който първият и вторият пилот се боричкат и се търкалят в кабината – "този самолет е България".

"Това мъчение трябва да се прекрати. Тази борба на двамата пилоти в кабината и третия помощник", каза депутатът.

"Дебнат се на завоя", смята Гечев. "Има дебнене, което е недостойно, опасно за държавата, неприемливо."

"Този политически Квазимодо не е само в правителството, той е и в парламента. Резултатът е трагичен", изрази мнение Румен Гечев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя вместо да е в затвора, стана професор и депутат, няма такъв смях.Но в държава, където Бойко е кмет на София, 3 пъти премиер и депутат, Деса - конституционен съдия, цялата трупа на Славчо, начело с Тошко - депутати, Бат Сали и той беше депутат, Мариянчето Николова на какво ли не беше министър - сигурно това си е в реда на нещата
58
2
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Гечев,теб те видяхме какъв пилот си.Разби самолета през 1997 год.Айде,да не коментираш.
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този още ли не е въдворен?
56
2
 
7
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 месеца
След "нотариуса"---може да бъде последван от "СУПЕР-ИКОНОМИСТА" --който обра парите и спестяванията на българите...ха,ха,хаааааааааа.....НАРОДА ПОМНИ ВСИЧКО!
55
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Алоооо, майсторите по фалит на държави по добре да не се обаждат. Вместо да лежи 100 години в затвора, той още ръси мозък.
54
3
 
11
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 месеца
Те тоя е за убиване......!
53
4
 
2
 
! Отговори
ааааааа преди 2 месеца
мн про***Ст народец има у БГ !
52
7
 
4
 
! Отговори
BG СМЕШКИ 2 преди 2 месеца
в интерес на истината когато Гечев дойде на власт банките бяха вече източени в периода 91ва - 95та .отделно имаше и въшна намеса тогава и то сериозна в това което случи но народа така и не разбра какво и защо се случи тогава !
51
3
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Е, Гечев, ако и вие изпълнявахте заповедите на посолството през 1995-1997 години, САЩ нямаше да ви свали от власт предизвиквайки огромна инфлация с финансовите санкции, които наложи на България.
50
2
 
4
 
! Отговори
Бай Ганя преди 2 месеца
Гечо, ама самолетът е на стоянка...приземен...нека се джафкат:))ТОЛУП Винету изнудва Харвардските ***-
49
2
 
5
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 2 месеца
Дали ще я пусне (властта) или не, вас - Цоциалистите - гумене речев, няма да ви огрее. И така ще е и занапред. Стрината ви закла.
48
1
 
9
 
! Отговори
Помнещ преди 2 месеца
Мародерите винаги са били на почит на Позитано! Точно тоя беше министър на икономиката по времето на Жан Виденов! Лъжеше до последно ,че нямало да има инфлация, след което треснаха българите с 3000 лева за долар,фалираха банките и обраха спестяванията на хората! Случайно ли беше, че обраха парите на българите точно преди масовата приватизация ? Така изкупиха цялата икономика за жълти стотинки ,заграбиха земята и обезлюдиха селата! Обикновени комунисти, Сър!
47
2
 
0
 
! Отговори
Що бе? преди 2 месеца
До Анонимен 41 На Кирчо кой му търси отговорност? А на Боко? Но на теб, бъди сигурен, лесно ще ти се потърси. Та не се хвърляй много да защитаваш, защото плачеш на чужд гроб -не познаваш обекта.
46
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Когато войната свърши и Русия бъде победена, Борисоф ще влезе в затвора Толкова станаха неговите компрометиращи доказателства Еднакво служещ на руските интереси И интересите на бившата ни Държавна сигурност.За сега го държат стерилен Сглобката е нужен заради заплахата от руската хибридна война Борисоф не направи нищо за да я ограничи Пропущаше свободно руски агенти да шетат по българска земя.Единствено неговите ,,пачки " и власт бяха най важни..Доведе ни до тоя жалък хал.
45
0
 
5
 
! Отговори
Първо, преди 2 месеца
нямаше нужда от тази констатация - не сме слепи и виждаме. Второ, Гечев да не говори все едно би се пуснал от властта на тяхно място.
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сега е напрегната обстановката с тази война до нас, но всичко ще завърши добре накрая, бъдете сигурни и ще има промяна.
43
1
 
2
 
! Отговори
Че кой те кара преди 2 месеца
До Анонимен 19 От къф смяташ заплатата в долари? Да си я беше смятал в рубли. Щом ти се яде долар, яж си го. Той и без това вече не е валута.
42
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Османците когато да дошли на Балканите из начало ,са тъпкали българите.После са им дали превилегии.Същото сториха руснаците след 1944 г. Тъпкаха ни...После ни дадоха превилегии.Този е продукт на тези привилегии.Охрянен от руските превилегии, тоз храненик на комунизма ни учи за добро и зло А той , който целуваше ръката на господаря, той знае ли приятелство Той ли ще ни съставлява правителство Който е расъл като роб
41
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Докато такива като Гечев дават акъл вместо да са в затвора , няма оправия . Поне малко срам да имаше и да се скрие след всичко което причини на този народ през 1997 , ама не - пак ламти за власт . Като казвам ,че трябва да е в затвора , това е от хуманност . Ако трябва да има справедливост , трябва да го обесят на площада - иначе няма спасение от такива пиявици. За съжаление действителността е друга -другарят Гечев е депутат за 10 мандат и никой не му търси отговорност
40
2
 
1
 
! Отговори
Обяснимо преди 2 месеца
До Анонимен 34 И той се беше доверил на посолството. Ама , макар и късно, поумня.