Борисов: Ако нещата около скандала с МВР са истина, ще работим без знаковите лица на ПП

В служебния кабинет доминирал съставът на правителството "Денков"
Обновена: 9 апр 2024 09:52 | 9 апр 2024 09:52, Камелия Цветанова
178
Борисов: Ако нещата около скандала с МВР са истина, ще работим без знаковите лица на ПП
Снимка: БГНЕС

Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в служебното правителство, което днес положи клетва, доминира старият кабинет, особено със знакови министри като Георги Гвоздейков, който остава министър на транспорта и Кирил Вътев, който и в кабинета "Главчев" ще е министър на земеделието.

Освен това имало и заместник-министри, които са назначени от ПП.

Още по темата
"Има три-четири нови имена и се връщам на темата, защото виждам и да се обърна към избирателите на ПП-ДБ, защото виждам как техните лидери се опитват да вменяват вина, че някой друг ни е виновен, искам да каже, че през двете седмици преговори никой от ДПС не се е намесвал освен, в трето римско Кирил Петков и Пеевски за нуждите 160 гласа за регулаторите, които трябва да се сменят. В петък бяхме аз и Асен Василев и можехме да направим съвсем различно нещо, с външен министър Мария Габриел това правителство щеше да изглежда по съвсем различен начин. Ако Асен Василев се беше върнал и казал, че приемат този компромис, нямаше да имаме служебно правителство, но те държаха твърдо за МВР министъра и шефа на ДАНС", каза Борисов.
Още по темата
"От това, което виждам в последните няколко дни, те са имали някакви други мисли и се надявам разследващите да доведат нещата докрай и да знаем истината за контрабандите канали“, коментира той относно скандалите в последните дни.

Борисов каза, че той е назначил настоящия главен секретар на МВР Живко Коцев в полицията във Велико Търново през 2013 г.

"И заради това сме го подкрепяли и съм изненадан от това, което се чува в последните дни и е много важно тези снимки, които излизат, тези хора, които са казвали, че ям хора, които са правили компромати в кабинетите на министрите, аз не мога да си го представя", коментира той снимките, чиято автентичност не е потвърдена, на пачки евро с Коцев и куче, което пък се появява и на други фотоси, за които се твърди, че са от дома на единия от арестуваните заедно с шефката на митниците Петя Банкова – Стефан Димитров.

"Надявам се Главчев да успее да управлява министрите тези два месеца, да се проведат изборите, много важно е хората да знаят, че ако това се окаже истина, бихме работили с ПП-ДБ, но без техните знакови лица", посочи Борисов.

По думите му последният му разговор с Главчев преди години не е бил приятелски, защото му е поискал оставката. Тогава Главчев бил нагрубил лидера на БСП Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ха-хаСТИГА ПИСА ГЛУПОСТИ НЯМА СМИСЪЛ.. ПП ЩЕ УПРАВЛЯВА. ГАНЬОВИТЕ ГЛУПОСТИ ВЕЧЕ ГИ РЕЗНАХА
141
2
 
5
 
! Отговори
ха-ха преди 1 месец
Ха-ха , Буда Бабуинов се чуди как да благодари на ПП , че го изпраха и сега е чикт като сълза , заедно с мистър Пиги . Праосто прелива от благодарност ...
140
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
15 години лъга хората и се провали във всичко което барна
139
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вечер в Банкя баба Бойкя шие гоблени "Българска собачка". За да го подари на Путин.
138
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Европейския държавник се оказа обикновен комунистически психопат.
137
6
 
2
 
! Отговори
Рошко преди 1 месец
Покрай историята с нежното лице Живко Коцев, неговите пудели и снимки по халати на обслужващ някого човек, неговите защитници от "Продължаваме промяната" трябва да се преименоват на "ПУДЕЛИТЕ НА ПОСОЛСТВОТО". Те всички там- Кирил, Асен и сие са ПУДЕЛИ в ръцете на някого. С какви пари се учи в чужбина и се живее там. С ПП-то се върнаха на власт деца и внуци на Държавна сигурност, какъвто е Живко Коцев. Ние не можем да се оправим с тях, но природата си знае работа и май са с обратна резба.
136
1
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 месец
Лидерът на лошия матрял изглежда уморен от толкова лъжи.
135
1
 
5
 
! Отговори
akudдфгх преди 1 месец
бойко, бойко ДПС те погълнах зайно с крадев................
134
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борисов няма връзка с реалността хич
133
2
 
10
 
! Отговори
sdd преди 1 месец
Сретене, къде си? Нали беше обещал да ни оттървеш от една тиква?
132
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПП-дб дойдоха на власт с лъжа и през целите 9 месеца са лъгали. Борисов и ГЕРБ не са без вина. Ако не беше Борисов Кирил и Асен нямаше да управляват. Един лъжец и един мошенник разсипаха държавата с участието на Христо Иванов, Атанас Атанасов и БОРИСОВ!
131
0
 
8
 
! Отговори
Парапсихология преди 1 месец
Краденето на парите на държавате е най-голям грях, поемате греховете на хиляди бедни , болни, катастрофи ,ученици -всичко се влива в родовата карма.
130
5
 
1
 
! Отговори
Раммка преди 1 месец
Иам нов гоблен за активистите на ПП: "Кученцето с парите"
129
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тиквата ще работи ли с Дебелян, нас това ни интересува. Иначе помним пачките, кюлчетата,и пистолета на нощното шкафче. Снимки всеки има. Осъдени няма по снимки. И каскета помним
128
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Свидетели сме на овладяването на управлението на двете най-силни (с най-многочислен електорат) партии от твърде ограничен брой хора. В ПП това са тримата канадци, в ДБ -Хр.Иванов и Ат.Атанасов. В ГЕРБ ситуацията е още по-сериозна: ББ безпрекословно командва и според ситуацията заменя един кръг приближени (Биков,Добрев,Т.Дончев) с друг (Т.Петкова,Сачева,Назарян).Малко мръдване настрана от правата линия и тежката десница се стоварва върху провинилия се.Това вече леко понамирисва на диктатура
127
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е нали уж кабинетът не е на ГЕРБ, защо Тиквата казва ЩЕ РаботиМ ?!?
126
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи снимките с кюлчетата и пачки, къщата в Барселона, не са доказателство, ама с пудела с пачки, да. Тези ни правят на много прости.
125
0
 
9
 
! Отговори
Бай Гъ преди 1 месец
Келепир има в политиката.Хоратя пари натрупаха....
124
2
 
13
 
! Отговори
нищяк преди 1 месец
Съвременната мафия в Бг е отроче на ББ и компания. Има ли някой, който да не знае това?! Всички тези структури са се родили и отгледали по негово време. Имам контакти тук-таме и в момента масово "възкръсват" имена от преди 5-8г. които бяха позабравени, а днес тихомълком се връщат на много по-високи позиции от тогава. Новите ще са старите ;) И продължаваме да ровим в калта. После от къде някъв др-щльо може да катастрофира две поршета едно след друго и тати му купува трето и т.н. ...
123
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ако прокуратурата не беше бокоратура, държавата ни щеше да процъфтява, а не мафиотите