Борисов: Ако нещата около скандала с МВР са истина, ще работим без знаковите лица на ПП

В служебния кабинет доминирал съставът на правителството "Денков"
Обновена: 9 апр 2024 09:52 | 9 апр 2024 09:52, Камелия Цветанова
178
Борисов: Ако нещата около скандала с МВР са истина, ще работим без знаковите лица на ПП
Снимка: БГНЕС

Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в служебното правителство, което днес положи клетва, доминира старият кабинет, особено със знакови министри като Георги Гвоздейков, който остава министър на транспорта и Кирил Вътев, който и в кабинета "Главчев" ще е министър на земеделието.

Освен това имало и заместник-министри, които са назначени от ПП.

Още по темата
"Има три-четири нови имена и се връщам на темата, защото виждам и да се обърна към избирателите на ПП-ДБ, защото виждам как техните лидери се опитват да вменяват вина, че някой друг ни е виновен, искам да каже, че през двете седмици преговори никой от ДПС не се е намесвал освен, в трето римско Кирил Петков и Пеевски за нуждите 160 гласа за регулаторите, които трябва да се сменят. В петък бяхме аз и Асен Василев и можехме да направим съвсем различно нещо, с външен министър Мария Габриел това правителство щеше да изглежда по съвсем различен начин. Ако Асен Василев се беше върнал и казал, че приемат този компромис, нямаше да имаме служебно правителство, но те държаха твърдо за МВР министъра и шефа на ДАНС", каза Борисов.
Още по темата
"От това, което виждам в последните няколко дни, те са имали някакви други мисли и се надявам разследващите да доведат нещата докрай и да знаем истината за контрабандите канали“, коментира той относно скандалите в последните дни.

Борисов каза, че той е назначил настоящия главен секретар на МВР Живко Коцев в полицията във Велико Търново през 2013 г.

"И заради това сме го подкрепяли и съм изненадан от това, което се чува в последните дни и е много важно тези снимки, които излизат, тези хора, които са казвали, че ям хора, които са правили компромати в кабинетите на министрите, аз не мога да си го представя", коментира той снимките, чиято автентичност не е потвърдена, на пачки евро с Коцев и куче, което пък се появява и на други фотоси, за които се твърди, че са от дома на единия от арестуваните заедно с шефката на митниците Петя Банкова – Стефан Димитров.

"Надявам се Главчев да успее да управлява министрите тези два месеца, да се проведат изборите, много важно е хората да знаят, че ако това се окаже истина, бихме работили с ПП-ДБ, но без техните знакови лица", посочи Борисов.

По думите му последният му разговор с Главчев преди години не е бил приятелски, защото му е поискал оставката. Тогава Главчев бил нагрубил лидера на БСП Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На арената на цирк България излязоха старите нови циркаджии (герб-дпс).
101
3
 
9
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 месец
Бойка калдаръм кадъна и тоя не го познава, като бившият си финансов министър. Абе Бойка калдаръм кадъна понеже е замотана от глава до пети в шалвари, само с цепка отзад за обслужване на бекове, няма как да помни физиономията на никой, но ако се събере ДНК от нея ще излезе, че познава половин Турция, цялото ДПС, Герб, ПП-ДБ и още цяла орда непознати. Кадънска му работа.
100
6
 
22
 
! Отговори
Нагла, гнусна преди 1 месец
долна Мутра! Нагъл, по-нагъл, още по-нагъл, още по-по-по-най-нагъл, Бойко Борисов!
99
4
 
19
 
! Отговори
Неразбиращ преди 1 месец
Не може политически труп да управлява.
98
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Триете ли ,трийте
97
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ти к ва та колко повече го показват и го лъскат по тв- то толко повече хората го мразят а Шиши е проклет и презрян да не се надява че ще получи народната любов Тия двамата на какво се надяват че не ги познаваме че ние не помним Кой Кой е
96
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спор няма - много добре е балансиран кабинет - половината от ГЕРБ, другата половина от ортаците им в краденето ДПС.
95
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ние сме по зле от руснаците те си имат един путин ние си имаме двама ДП и ББ отук нататък ще става по зле ако не спрем това зло
94
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Службите са на Радев МВР на Борисов Съдебната система на Пеевски окупирана държава Безразличието ни да не гласуваме ни доведе до тук и подарихме държавата си на мафията
93
0
 
14
 
! Отговори
КО преди 1 месец
МУТРИ ВЪН /ДОКОГА ЩЕ НИ ВРЪЩАТЕ НАЗАТ
92
1
 
17
 
! Отговори
Идеалист преди 1 месец
Баце, не мисли, че не помним, като си изпран отвън, не мръсен от вътре. Много грехове имаш!
91
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борисов си играе на котка и мишка с търпението на хората но не се ли усеща че търпението свърши
90
3
 
16
 
! Отговори
Пророк преди 1 месец
Всяко нещо си има начало и край Борисов ще гледа като Тодор Живков много скоро а Шиши толкова се е намагнитизирал че ще лепне за железните решетки накрая
89
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Певски и Борисов ли да повярвам??? Това ми звучи като виц две му т ри единия лъже другия маже изпечени мошеници
88
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Боце пак шикалкави. Може и да управлява с тези, може и с онези, важното е да на го турят на топло.не вземе да вземе самольота и да му обещае самольотчика да не го търси и хайде на Тринидат и Тобейго.Там пък може да го намери Сретен.Помните ли Поли Пантев на Аруба...?
87
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кумчо Вълчо към ПП-ДБКумчо Вълчо към ПП-ДБ: Изядох ви и вас!
86
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Боце , да не беше казал че ти си го назначил през 2013, сами щяхме да се досетим че такъв качествен човек само ти можеш да подбереш. Тия евраци дето ги разнася пудела много приличат на тези от чекмеджето
85
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПП мострите да си ходят ,никакви доверие на тая украинска партия
84
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия думи на Борисов, подготвят коалицията ГЕРБ, ДПС, ИТН. Честито!
83
6
 
13
 
! Отговори
Тъпомер преди 1 месец
Даа мутрите се завръщат,цяла сутрин нашти телевизий водеха пропаганда против ПП ДБ.