ћарков обиден на »велин ћихайлов: Ќ€мал право да гони никого от парти€та

ћихайлов е член на парти€та, как да изключва, кой да изключва, коментира той
25 юни 2024 09:54, Ќели ’ристова
224
ћарков обиден на »велин ћихайлов: Ќ€мал право да гони никого от парти€та
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

ѕротиворечие на върха се заформи в изненадата на изборите парти€ "¬еличие", след като идеологът й »велин ћихайлов обвини в събота 5-6 депутати в предателство, защото били подкрепили √≈–Ѕ и ƒѕ— в гласуване. ћихайлов се закани да изгони тези народни представители.

ƒепутати от "¬еличие" н€ма да бъдат изключвани от парламентарната група на парти€та без доказателства, че са купени, отвърна му обаче формални€т председател на "¬еличие" Ќиколай ћарков в интервю за " онтракоментар" на јсен √енов.

"»ма потенциално разцепление в парти€та, това е направо предателство. ¬черашното гласуване е предателство срещу народа. Ќе можем да гласуваме за престъпници. √оворих с деветима от нашите депутати, които казаха твърдо, че н€ма да направ€т такова нещо, другите ми казват, че това е политика", закани се ћихайлов в събота по време на събора в "»сторически€ парк". “ой не уточни за кое гласуване говори, но в петък депутатите на "¬еличие" осигуриха 13 гласа, а не 5-6, за избора на јнна јлександрова от √≈–Ѕ за шеф на комиси€та за пром€на на правилника на парламента. “.е. за не€ гласува ц€лата парламентарна група на парти€та. ќсвен т€х, кандидатурата на јлександрова беше подкрепена от √≈–Ѕ, ƒѕ— и трима души от групата на "ѕродължаваме пром€ната - ƒемократична Ѕългари€" (ѕѕ-ƒЅ).

¬ момента "¬еличие" има 13 депутати. јко петима напуснат или бъдат изключени, парламентарната група се разпада, защото за съществуването и са необходими поне 10 депутати.

"ћихайлов е член на парти€та, как да изключва, кой да изключва", коментира заканите на идеолога на "¬еличие" Ќиколай ћарков. » допълни, че н€ма начин "обикновен член" да изключва депутати. "ћоже би го е казал в н€какво емоционално състо€ние. “ой е чистосърдечен човек, абсолютно истински и пълнокръвен. “ой реагира емоционално", продължи снизходително ћарков по адрес на ћихайлов.

“ой разказа още, че попитал ћихайлов дали има доказателства, че парламентарната група или хора от не€ са купени. Ѕизнесменът н€мат доказателства.

"јко реакци€та му е обоснована, тр€бва да е на конкретни факти, а не кой какво е сънувал снощи. јко има доказателства, да ги даде", каза още ћарков и посочи, че ћихайлов не е вл€зъл в листите на "¬еличие", защото искал да се занимава с предприемачество. “ой н€мал достъп до информационните потоци в парламента, които председател€т на парти€та, т.е. ћарков, тр€бва да отчете. √ласуването с √≈–Ѕ и ƒѕ— било за "сервизно решение" и от това не можело да се прав€т генерални изводи и да се преекспонира. "“ова е много обидно за депутатите, за тези, които са ни подкрепили, и за мен като председател", посочи ћарков.

Ќа въпрос дали "¬еличие" остава на позици€та си, че н€ма да подкрепи правителство на √≈–Ѕ и ƒѕ—, ћарков отговори: "¬еро€тно, нека да видим как ще се разви€т ситуациите".

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


224
ќще от »збори 2024
»вайло ћирчев: Ѕорисов про€в€ва позакъсн€ло политическо мъжкарство
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
201
0
 
0
 
! ќтговори
я, па я преди 3 седмици
ƒо “  акви действи€ точно чакаш? Ќе ги ли виждаш, че действат. –азцепиха се още преди да са се събрали.
200
0
 
0
 
! ќтговори
»нтриганти, преди 3 седмици
—глоб€вате интриги!
199
0
 
1
 
! ќтговори
еееееееееее преди 3 седмици
јйде разберете се най-накра€ руски *** ли са или са американски!»наче това вашето си е чиста шизофрени€!Ѕаси кокошарника!
198
0
 
2
 
! ќтговори
ѕолковник —тратински преди 3 седмици
¬еличие оправда подозрени€та ми . ѕросто протеза на казионистите. ѕризнавам хитър ход.
197
2
 
4
 
! ќтговори
«озо преди 3 седмици
»велин и дебели€т подполковник са слуги на фалшиви€ ѕутин. :))))))))))))))))))))))))
196
0
 
3
 
! ќтговори
преди 3 седмици
—тига празни приказки чакаме действи€
195
0
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
» как е "обиден" едини€ на други€, маЌело? »ли прокарваш идеи за разкол? Ћиберасти€та ти е изпила малкото пилешко мозъче.
194
0
 
4
 
! ќтговори
ƒќЌ ƒќ√јЌ ≈  ”ѕ»Ћ преди 3 седмици
¬—»„ » ќ“ ¬—»„ » ѕј–“»» ѕ–≈ƒ¬ј–»“≈ЋЌќ
193
0
 
5
 
! ќтговори
јнгелина преди 3 седмици
“ези ,които са в Ќ— от ѕѕ "¬еличие" са там ,благодарение на обсто€телството ,че хората пов€рваха на »велин ћихайлов ,а не самата парти€ .ћарков ,прекрасно знае и затова ,не е необходимо "сънуване" ,че в новите партии ,винаги се включват хора ,чиито цели са кариеристични и за това не са нужни "следствени доказателства" ,за да се прочисти една организаци€ още от самото начало.—тоенето в близост до вожда- —лънце и воденето на разговори с усмивка с него показва ,обратното на това ,което се говори.
192
0
 
8
 
! ќтговори
Ќапротив преди 3 седмици
ћоже, нали на Ѕоко и Ўиши не им стигат 6-7 човека,и от ѕѕ то ще вземат двама, от Ѕ—ѕ със сигурност един, та въобще н€ма да и да стигнат до  опейката и чалгар€, ще си имат едни 125, 126 гласа
191
0
 
7
 
! ќтговори
“ома неверни преди 3 седмици
“ова между т€х е било любов от пръв поглед,толкова скоро да се недолюбват...??????????
190
1
 
14
 
! ќтговори
ћалко за политика преди 3 седмици
«а да мине правителството на малцинството на Ѕойко, той ще тр€бва да понапазари н€кой и друг депутат. ћай най-лесно ще намери хора за такава покупка в парламентарната група на ¬еличие.
189
0
 
11
 
! ќтговори
Ѕоби преди 3 седмици
«ащо не се разведат? √ледам, че 2-мата са напълно различни и мисл€т различно. Ќа полковника му властта и парите, а на »велин ћихайлов му тр€бва мислещи хора за народа, каквито ¬еличие не са. “ози бардак не ми харесва между 2-мата. Ќе се разбират и ще се раздел€т.
188
0
 
12
 
! ќтговори
9999 преди 3 седмици
ћного бързо се разп.....те
187
5
 
5
 
! ќтговори
до јнонимен 181 преди 3 седмици
ћарков го каза много €сно: н€ма да се бор€т с никого. ўе използват различни методи срещу мафи€та проникнала в държавата. ј това е част от дългосрочни€ план за развитие на страната.
186
2
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
“ука н€кой пише, че парти€та тр€бвало да се бори за нещо, но да го била об€вила. Ѕорбите са на тепиха и на моравата. Ќародното събрание не е тепих или пол€на за борби, а м€сто за обсъждане, добруване, събиране на идеи, закони, правилници с цел уреждане улесн€ването на реда в държавата, а не м€сто за бабаитлъци и спортни наддавани€.
185
6
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
»велине , ти душо крадлива !
184
12
 
11
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
ѕореднето американско менте като ѕродължаваме »зм€ната
183
3
 
6
 
! ќтговори
маркофф мент€та преди 3 седмици
падне ли вечерта, с було от синка сдрач, пе€т щурците, грее луна, а ивелинча е сама... ивелинча дай да го играем доброто ченге и лошото ченге.
182
11
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
» ти€ като израждането...все руски дураци...избора на кремъл