Група "Остава" се завръща с концерт и нова песен

Последната песен на групата носи загравието "Гений"
25 юни 2020 10:55, Ния Христова
8

 

Група "Остава" се завръща на сцената за първото си участие след карантината заради коронавируса. 

Последната песен на групата носи заглавието "Гений". Малко преди пандемията са започнали записите на парчето, но видеото е заснето по време на извънредното положение. Песента е написана за хората, които си мислят, че целият свят се върти около тях, посочи Георги Георгиев от "Остава" в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
"Последният ни концерт беше на 14 февруари. При силно ограничен капацитет на открито пред НДК ще промотираме новата си песен и ще изпълним няколко любими мелодии на нашата скромна банда. Има още около 20-ина останали билета. Може би ще има и много малко билети на място, но няма да прекрачваме ограниченията. 120 до 150 души е капацитетът", каза още той.
 
Жоро разкри, че в момента групата работи по още две нови песни. Бандата баво започва отново репетира и прави музика.
 
"Ако нещата са добри и качествени, по естествен начин стига до хората, до които трябва да стигнат. Тази пандемия се отрази доста зле на всички артисти и нещата няма много бързо да се върнат по нормалния начин. Положителните страни за мен са, че си бях на село с моето семейство и измислих няколко парчета", сподели той.
 
Групата усилено подготвя новия си албум. По думите на Жоро от "Остава" идеята е албумът да е готов до края на тази година, най-късно в началото на следващата. Той се надява албумът да носи много силно емоционално послание. 

8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
8
 
! Отговори
Дърт до 4 преди 1 година
Преди десетилетие и нещо, редиохед пусна албума си за свободно сваляне с опция - кой колкото реши, толкова да плати. Ако не иска, има си албума, но не дължи нищо. За протокола, на мен не ми хареса, съответно не платих. Любопитно ми е, тези дали биха събрали и 20 стотинки при подобна инициатива. В момента имам някакви много бегли спомени за едно "кафе" като тяхна песен и само това е.
6
0
 
9
 
! Отговори
? преди 1 година
По една песен на година и то слушана от 20-30 човека рода.Тези кой ги храни?
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ох, и на тези ли КОВИД-19 им е виновен, че не ги слушат.
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е банда заслужаваща внимание колкото всяка успяла западна група!!! За съжаление, точно сега е възможно най неподходящия момент за издаването на албум и особено представянето му на живо, но желая от цялото си сърце УСПЕХ!!!
3
2
 
10
 
! Отговори
Въпрос преди 1 година
Някой изобщо слуша ли изобщо скимтящите музикални извpъщения и повърни на тез индивиди?Аз нямам нерви да търпя подобно нещо!
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бандата баво отново репетира и прави музика.===Или редакторите са внос от Китай, или авторите са нигъри. Така говорят хората от Конго на български.
1
2
 
14
 
! Отговори
Оле майчице преди 1 година
Всеки ден нови и нови групи и "гениални музиканти". Тия хора какво всъщност работят?