Фекалии, превръзки и гъбички. Добър апетит!

Един рекламен блок за приятна семейна вечеря
98
Фекалии, превръзки и гъбички. Добър апетит!
Снимка: YouTube

За всяко работещо семейство вечерята е единственото време, когато всички сядат около масата, обсъждат изминалия ден, похапват. Но ако имате телевизор пред вас вечерята може да се превърне в един безкраен кошмар от фекалии, вагинални болести, сърбене, диарии и каквото още се сетите.

За Бога, братя и сестри, изключвайте телевизора, особено на рекламните блокове. Ще заздрави семейния ви живот, ще намали кошмарите нощем и най-важното - ако имате деца ще им спестите 5-минутна простотия.

Не че всички реклами са такива, но ако пропуснете да натиснете дистанционното ще се видите в приключение.

Някак си преживяхме докато вечеряме или замезваме от екрана да ни изплюят зъб. И нали знаете, дойдат ли реклами и звукът става един друг, по-силен и впечатляващ. Така че внимавайте, особено когато сте наболи нещо на кокал, да не чуете нежно плюене на кръв в мивката и страхотната гледка на усмивка без зъб. Ако ястието е по-блажничко може и да притичате до тоалетната.

Е, на тази реклама и поотмина ротацията, но заместителите са достойни.

Сега е лято и са модерни плажните реклами. Но стискайте палци да нямате чиния пред себе си, докато мъж е отправил тъжен поглед към морето. Човекът е с разстройство и по всичко личи, че отпуската му минава в напъни да изцеди всичко де що има в червата му. Тази реклама е задължителна по време на вечеря, няма как да я пропуснете.

Но авторите явно не са се усетили, че с нея правят антиреклама на нашето черноморие, защото курортът се разпознава лесно. И ако отдавна не си ходил на родното море оставаш с впечатлението, че в куфара трябва да сложиш и допълнително тоалетна хартия, защото хотелската ще се окаже малко. После искаме повече туристи... За радост на рекламодателя явно Бойко Борисов не вечeря по това време, защото неговите призиви да опъваме плажните кърпи у нас ще остане напразен. 

Ако ви се размине с фекалиите, можете да замезите с всякакви гъбички под ноктите. И всичко е нагледно показано, за по-добро преглъщане. А ако това не ви е достатъчно - бон апети с напукани пети! То падащата мъртва кожа от краката си изглежда като добавяне на подправка върху някой специалитет.

Имате сърбеж, парене и неприятна миризма? Не е от сервираната чиния пред вас, просто вагинална или чревна инфекция. Тези реклами обаче имат и обучителен характер за децата, защото онагледяват женското тяло, къде се намира вагината, къде пари, къде сърби. Чудесен начин да се подготвят за уроците по биология или да затвърдят вече придобитите знания.

Рекламистите се гъбаркат и с еротичните фантазии на мъжете. Тъкмо заковеш поглед към красиви и стройни женски крака, които се поклащат предизвикателно, и те връщат в реалността с въпроса "Често ли уринирате?". Абе, хора, нямате ли поне малко съвест? С урината ли да свързваме еротичните гледки? От този стрес бързо ще стигнем до момента да се чудим вдигаме ли самолета или просто простатата алармира.

Каква ви е първата асоциация като видите жена в латекс? Мнозина мъже биха прекъснали вечеря или да оставят въпрос без отговор на своята половинка (това е голям риск) и да вперят поглед в екрана. Но тогава идва и разочарованието - дамски превръзки, дами и господа. При това от бъдещето. Една дамска превръзка от настоящето сигурно ще бъде онагледена от румънска тетка в пеньоар.

Може да се наречете късметлии, ако докато похапвате попаднете само на микробите, които се завъждат под ръба на тоалетната чиния. То на фона на останалите това си изглежда като 30-секундно филмче за домашни любимци. Ето защо може да оставите вилицата и да си запеете "Усмихниии се...".

И ако имате здрав стомах, не забравяйте да благодарите на Господ и майката природа, късметлии сте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: реклами
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
6
 
! Отговори
пфф преди 8 години
До По ТВ-гледам само:Дискавъри добре, ама турските сериали защо?
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
E oniq v reklamata, kadeto si diga rakata i pres stotna kazva nq, nq nq nq nq nq.......Hem tapo i smeshno hem otvratitelno....nq
43
0
 
8
 
! Отговори
А преди 8 години
Аааааааааа , пропуснахте да ви питам имате ли развалени венци , гледайте по тв как ще си изплюят кръвта в бялата мивка или в мензис ли сте - обърнете внимание на тези дамски превръзки , имате разстройство -оооо, лесна работа -има ре-комфорт , лакта рей стоп..... -ох отщя ми се да вечерям, отивам на въздух.
42
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди време четох статия, в която някаква комплексарка философстваше колко лошо място е фитнеса и колко неприятни са тренировките щом има толкова телевизори в залите, за да те разсейват от усилията . Още тогава се зачудих какво би казала за масата хора, които всеки ден се хранят пред телевизора, дали и плюскането е толкова ужасно. Тази статия(и някои коментари) са своеобразен отговор
41
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А новините да не са по-добре, докато си хапнал вечерята, си залят с трагедии от всички краища на света, убийства, природни бедствия, тероризъм, болести, мизерии и накрая задължително някой ужасяващ репортаж от нашата мила родина, от който изпадаш в дълбок потрес и в депресия????
40
0
 
25
 
! Отговори
БЕЗ ТЕЛЕВИЗОР преди 8 години
Точно така 42! Аз си подарих и двата телевизора преди повече от 4 години и определено от тогава живота ми се изпълни със смисъл, ако мога така да се изразя. Сега чета заглавията на новините и което ме интересува, поглеждам и статията.
39
0
 
13
 
! Отговори
Имаш ли парички преди 8 години
рекламират те всички.Нека сме справедливи-описаните реклами се въртят ДЕНОНОЩНО,а не само когато се храните.В този часови пояс телевизиите печелят повече.В света зрителите се облъчват на квотен принцип-колкото е по-голямо населението (купувачите), толкова по-голям бюджет се отделя за рекламо-посредниците(клон сме на Румъния).Не случайно този бизнес е в ръцете на партийни функционери. Съвет-след обилна вечеря, когато след реклама ви се "приходи" или ви се пов...ща,задръжте,и в двора на посредника
38
0
 
22
 
! Отговори
НАУКА преди 8 години
Не е тайна, че по време на хранене човек е най-възприемчив (в лошия смисъл на думата) към подаваната информация. Тогава критичната оценка и филтрирането на инфирмацията по пътя й към съзнаноето (и подсъзнанието) рязко пада. По този начин в главата ни се заковават стериотипи, който през почетето останало време, съзнанателно щяхме да филтрираме. НАЙ-ДОБРОТО ВРЕМЕ ЗА ВНИШАВАНЕ НА ВЪНШНИ ИДЕИ Е ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ. НИКОГА НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТЕЛЕВИЗИЯ ПО ТОВА ВРЕМЕ!!!
37
0
 
29
 
! Отговори
Некъф там преди 8 години
Най ми е приятно като седна да ям и да чуя ,,Плюете ли кръв когато си миете зъбите,, и една супер мазна храчка се изплющи в мивката. А и оня *** със няняняняняяняняняняня. Включително рекламите на Загорка и на онея дъвки Ксилитол със малките олигофренчета в даскалото дето всяко носи един буркан дъвки.
36
68
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз пък, като прочетох заглавието, реших че става въпрос за нашето черноморие.
35
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И за такива *** реклами учат по 5години
34
0
 
41
 
! Отговори
SOLUTION преди 8 години
Недейте изобщо гледа телевизия! Опитайте за 2 седмици и ще видите, че нищо не губите.
33
0
 
42
 
! Отговори
25г. преди 8 години
Браво! Седнем на вечеря и почнат рекламите''чувствам дискомфорт, вагинална миризма ...'' и поглеждам към рибата си и си мисля, що за реклама е това, точно в часовете когато вечерям или обядвам? ''Не пропускайте лятото'' и някой на тоалетната, гъбички ... как да гледам телевизия докато ям? Не съм гнуслив ама това е тотална простотия.
32
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз като видя реклама на нещо, не го купувам. Това значи да си платя и за рекламата му.Купувам само най-необходимото и си налагам да не подменям нищо, което все още върши работа. Много хора в Испания и Италия го правят. Явно им е ясно, че не трябва да се постъпва така, че да правим богатите още по-богати, а в същото време се лишаваме от много стойностни неща, заради лелеяната джаджа, неефикасен медикамент и...
31
0
 
43
 
! Отговори
хаха преди 8 години
Наистина добра статия и много точно попадение - нищо не ме дразни в телевизиите колкото излъчването точно на тия реклами в неподходящо време.
30
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че аз си мислех, че с телевизия измъчват затворниците
29
22
 
9
 
! Отговори
По ТВ-гледам само: преди 8 години
НОВИНИТЕ , ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ и ДИСКАВЪРИ!!Другото е абсолютна помия!
28
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"С урината ли да свързваме еротичните гледки?". Сашо, малко си поизостанал в тази сфера. Някои мъже, респективно жени си правят така наречения "златен дъжд". Такива са сега европейските и атлантическите ценности.
27
0
 
28
 
! Отговори
XIS преди 8 години
Би било добре ако можеше да сваляме реклами от ефира с "гласуване" - 100 или 1000 протестни сигнала за някоя реклама и да пада по закон. А че ще има и нелоялна конкуренция - да се оправят.
26
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има си една поговорка: Когато ям съм глух и ням. Затова никакви разговори и със семейството, защото като се яде, не се говори.