Бежанец разкрива бруталните убийства, поръчани от Ким Чен Ун

Лидерът на Северна Корея премахвал неудобни с огнехвъргачка
Обновена: 27 фев 2019 16:34 | 27 фев 2019 16:30, Нели Христова
68
 Бежанец разкрива бруталните убийства, поръчани от Ким Чен Ун
Снимки: Reuters

Бронираният влак на Ким Чен Ун пристигна в Ханой за срещата между лидера на Северна Корея и Доналд Тръмп.

Залозите са големи – макар показната демонстрация между комунистическата държава и останалия свят да спря, напрежение със съседките й все още има. Въпреки това, бъдещето на  Северна Корея изглежда слънчево – Ким Чен Ун се превърна от сърдитко, в усмихнат лидер, който малко по малко допуска западния свят в страната си, сприятелява се с Тръмп,  стопля отношенията си с Южна Корея и е готов да се отърве от ядрените си оръжия. 

Още по темата

Но сякаш за да ни припомни, че не трябва толкова бързо да вярваме на хората, бежанецът от Северна Корея Кан Чхолхван се появи по CNN и разказа за ужасяващите дела на иначе вече усмихнатия Ким Чен Ун.

По думите му, преди да екзекутира чичо си Джан Сон Тхек, лидерът на Северна Корея го принудил да гледа как убива колегите му. А гледката била потресаваща – двамата мъже били поставени пред стена, но към телата им не били насочени обикновени пушки, а противосамолетни оръжия.

"Те стреляха срещу тях и телата им на секундата изчезнаха. Цялата кръв се стовари върху  Джан Сон Тхек, който бе принуден да гледа и след това, разбира се, припадна“ , разказва  Кан Чхолхван пред CNN.

Няколко месеца по-късно, по подобен зверски начин, Ким Чен Ун убива и чичо си, а после насочва омразата си към негов близък приятел – началник на полицията.

"За неговата екзекуция Ким поръча да се използва огнехвъргачка. Дори не са използвали оръжия, просто са го изгорили жив“, твърди бежанецът. А след това, овъгленото му тяло било премазано от танкове.

Още един от приближените му е застигнат от брутална смърт – той и любовницата му са съблечени чисто голи и хвърлени на глутница настървени кучета. Животните ги разкъсват и изяждат, а Ким поръчва тази екзекуция, защото мисли, че телата им не са достойни да бъдат погребани в корейската почва.

"Всичко това се е случило по желание на Ким Чен Ун“, категоричен е  Кан Чхолхван. Той е на мнение, че Тръмп не трябва да възхвалява този "безмилостен диктатор“, когато се срещне с него във Виетнам.

"Президентът на САЩ не трябва да хваща кървавите му ръце. Не трябва да говори и хубави неща по негов адрес, защото този човек е убиец. А това изпраща много лошо послание на света“, обяснява бежанецът.

Всички тези обвинения са част и от доклада на организация в защита на човешките права. Според него, единствената причина поради която Ким не иска ядрена война, е заради бъдещето на собствените му деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
2
 
! Отговори
ОСТАП преди 5 години
До dmxЛИЧИ СИ ЧЕ СИ МНОГО МЛАД И НЕ СИ ЖИВЯЛ ПО ВРЕМЕ НА СОЦА ЗА ДА МИ ГОВОРИШ ЗА КОМУНИЗМА.ПРЕДИ ДА МИ ПРАВИШ *** КОНСТАТАЦИИ *** ПОГОВОРИ С ДЯДО СИ НА СЕЛО ЗА ДА ТИ СТАНАТ ЯСНИ НЕЩАТА.
59
3
 
3
 
! Отговори
dmx преди 5 години
А вие какво искате да кажете за това комунитическо свинче, че е цялото в бяло ли? Ами не, канибал е. Знаем какво е комунизмът, и всички тия маймунщини с припадането по вожда, партия, милиция и извращения. Горките идиотии. Като им гледам чукундурските комплексирани комунистически мутри, озъбени от мизерия, лошо ми става. И при нас бяха такива.
58
8
 
2
 
! Отговори
ОСТАП преди 5 години
АКО ПОВЯРВАТЕ НА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ЗНАЧИ СТЕ МНОГО, АМА МНОГО ГЛУПАВИ. КОРЕЙЧЕТАТА НАПРАВИХА НА ЛУДИ КРАВАРИТЕ ОНЯ ДЕН В ХАНОЙ И *** НЕ ЗАКЪСНЯХА ДА ПОКАЖАТ КАКЪВ ИЗВЕРГ Е КИМЧО ЗА ДА НЕ ВЗЕМЕМ НЕЩО ДА ГО ХАРЕСАМЕ. ПРЕСТАВЯШ ЛИ СИ КАКВО УНИЖЕНИЕ Е БИЛО ЗА ТРЪМПЧО КОГАТО ПО СРЕДАТА НА РАЗГОВОРИТЕ КОРЕЙЦИТЕ СА СТАНАЛИ И СА СИ ТРЪГНАЛИ.ГОРКИТЕ "ВЕЛИКИ ДЕМОКРАТИЗАТОРИ".
57
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
брей колко защитници имал у нас този сатрап.
56
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мадурко ги убива с глад, а *** с почистващи препарати за вана! Особености на диктаторите
55
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А този "бежанец" как са го допуснали да ешафода, за да гледа и свидетелства. Нещо май не е както трябва.
54
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я направо го обявете за канибал!
53
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леко да не взема да ви повярвам на пропагандата.
52
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Внимание! Фалшива новина!
51
11
 
16
 
! Отговори
Аз бе аз преди 5 години
И аз се изсмях нервно, само като прочетох заглавието. Няма да си направя труда да прочета статията със "свидетелствата" на тоя "бежанец" от "режима" в КНДР.Ало, журналистите, хайде стига с тея *** вече! Няма кой да се върже на това в България. Вижте глобалните хегемони - за техните безобразия пишете. Ким Чен Ун, колкото и да е диктатор, ще ни е симпатичен, докато се бори с действителното зло на света!
50
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая дъфка, дъфкана преди година, пак ли я извадихте от ***? Ставате смешни!
49
11
 
20
 
! Отговори
Додо преди 5 години
бежанецът от Северна Корея Кан Чхолхван се появи по CNN==========Ясно, поредната опорна точка, спусната от Шорош Гьорги към пионките му от СиЕнЕн. #fake_news! Посланието към едноклетъчните консуматори - вижте колко лош е Тръмп, само с какви хора се среща!
48
8
 
22
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Информацията е много силно оръжие! Още по-силно оръжие е фалшивата информация! Една група хора, които представляват 2% от населението на планетата, но владее над 90% от финансовите институции, 95% от шоу-бизнеса и над 99% от медиите, много добре е осъзнала това и ползва фалшивата информация като могъщ инструмент. Всички войни през 20 и 21 век са запалени с фитила фалшива информация - fake news. Потопена подводница въвлича Америка в ПСВ, Пърл Харбър във ВСВ, Оръжия за Масово Разрушаване - Ирак.
47
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп към Ким: Вие сте великолепен лидер!и сега какво ще го правим това новинарско изхвърляне?
46
10
 
16
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
Колкото една държава е затворена мистерията около нея е огромна. Защото няма как да си купиш самолетен билет и да отидеш да провериш. Специално Северна Корея е забранена за посещения от държавния департамент на ФАЩ.А CNN още по-измислена телевизия. Първата война в Залива бг журналисти отиват, виждат някакви престрелки спират колата и започват да снимат. След 2-3 минути при тях отива някакъв от CNN и ги гони - Ние сме си платили тук вие нямате право да снимате.
45
8
 
20
 
! Отговори
Кондю преди 5 години
CNN една лъжлива телевизия пусксша измислени и фалшиви новини. Този е хоноруван разказвач мечтаещ да бъде сценарист на фентъзи филми.
44
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОВАРНИ СА И ДВАМАТА !!! ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ , ТЯХНОТО ПРИЯТЕЛСТВО !!!!!
43
11
 
14
 
! Отговори
моите уважения преди 5 години
Абе пишете срещу Северна Корея, ама забравяте че тя водеше самостоятелна политика и не се подлагаше на Русия. Сега водят отново самостоятелна политика и ако искат може да си дойдат на думата с Америка. И няма да питат Русия какво да правят.
42
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аз мисля че вас ви чака великолепно бъдеще защото вие сте великолепен ръководител- това каза доналд тръмп преди няколоко часа на ким чен унчакаме реакцията на външно мивистерство и банкянското мекереутре ще излижат плочките пред посолството на КНДРурааа- да жевее ким
41
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудно ми е, докога ще тиражирате лъжливи новини... На темата със Северна корея само малките дечица вярват още.