Финална програма на Loud Festival 2012

Организаторите пускат специални мото пасове за събитието
Обновена: 23 мар 2012 12:02 | 23 мар 2012 12:02,
0
Финална програма на Loud Festival 2012
Том Арая и Slayer ще закрият първото издание на фестивала. Снимка: Reuters

Вече станаха ясни всички участници и реда на излизане на групите на предстоящия на 2 и 3 юни  Loud Festival 2012.

Началото на метъл събитието ще бъде поставено със сет на Tristania, след което ще "падат" глави с Lacuna Coil, Behemoth и Symphony X. Финалът ще бъде поставен от легендите W.A.S.P.

Истинска лудница очаква феновете и през втория ден, на 3 юни. Първи на сцената ще се качат Asphyx, а след тях Meshuggah, Макс Кавалера и Soulfly, Annihilator и накрая хедлайнерите от Slayer.

За радост на феновете на моторите, организаторите от Loud Concerts предлагат специален пропуск за моторджиите. Мото пасът ще включва двудневен фестивален билет, безплатен къмпинг и място за мотор в допълнителен паркинг в непосредствена близост до къмпинг зоната.

Пропуските за рокерите са на цена от 99 лева и ще могат да бъдат закупени ексклузивно на сайта www.moto.bg. Продажбата им онлайн ще започне в понеделник, 26 март.

Освен тежка музика са предвидени и още разнообразни атракции. В специално обособената Парти Зона ще присъства задължителния кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, джаги, кетъринг зона и др.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Loud Festival 2012
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари