Откровено от Путин: Руснаците и украинците са една нация

Двете страни трябвало да намерят път за интеграция
Обновена: 20 юли 2019 16:40 | 20 юли 2019 16:30, Камелия Цветанова
163
Откровено от Путин: Руснаците и украинците са една нация
Снимка: Reuters, архив

Руският президент Владимир Путин казва в интервю за американския филмов режисьор Оливър Стоун, че според него руснаците и украинците са една нация и че двете страни трябва да намерят път към интеграция, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата


Путин е дал интервюто на Стоун на 19 юни и части от него са използвани във филм на режисьора за Украйна. Пълният текст на интервюто е публикуван днес от Кремъл, предава БТА.

"Мисля, че руснаците и украинците са един народ, една нация фактически. Когато земите, които са сега в сърцето на Украйна, са се присъединили към Русия, всички са мислели за тях единствено като за руснаци", казва руският президент и добавя: "Ние можем да използваме това като полезно предимство при някаква форма на интеграция".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още по темата: УкрайнаРусияпутин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дърт е деменцията не прощава
51
6
 
8
 
! Отговори
Мен преди 4 години
До истината повечето неща които изброи са така но ако не беше руско турската освободителна воина може би сега щяхме да сме със съдбата на кюрдите без държава. А ми припомни кои от сегашните ни приятели ни е помагал
50
5
 
7
 
! Отговори
Менто преди 4 години
Голяма част от украинци и руснаци са един народ, но Путин има общо с този народ колкото и Тръмп.!.
49
4
 
14
 
! Отговори
Истината 4 преди 4 години
13. Поне още 500 000 души, несъгласни с новия режим, емигрират. Сред тях е и Илия Вълков, създател на Брауновият газ. 14. Създаване на т.нар. "македонска" нация и хвърлянето им в ръцете на Югославия. С други думи се изплюват върху цялата ни македонска мечта, заради която поколения българи са проливали кръвта си. 15. Изземат златният ни резерв. 16. Техните слуги три пъти фалират държавата в периода 44-89.
48
4
 
13
 
! Отговори
Истината 3 преди 4 години
9. Спонсорират БКП и индиректно атентатът в църквата "Св. Неделя", най-големият терористичен акт в българската история, и сред най-големите в Европа за 20 век. 10. Спонсорират партизаните и тяхната партизанска война срещу България и българския народ. 11. Окупират българската държава след края на ВСВ по договорка между Сталин, Чърчил и Рузвелт. 12. Провеждат "Народният" съд, който води до смъртта на над 300 000 българи, предимно от интелигенцията, убити без съд и присъда.
47
6
 
3
 
! Отговори
Мен преди 4 години
До привет от Германия от коя част на Украйна имаш предвид украински език и паруби говори украински и порошенко изеленски достатъчно е да разбираш руски език и полски език и откриваш че разбираш и украински
46
4
 
12
 
! Отговори
Истината 2 преди 4 години
4. Първоначално не приемат Съединението и не оказват никаква подкрепа на България във войната й срещу Сърбия. 5. Намесват се във вътрешните работи на България, което води до абдикацията на Александър Първи Батенберг. 6. Скъсват дипломатически отношения с нас. 7. В ролята си на "арбитър" след края на Балканските войни руският император застава на страната на Сърбия и Гърция, забивайки нож в гърба на българите. 8. По време на ПСВ нахлуват в Добруджа, където са бити унизително от ген. Иван Колев.
45
7
 
13
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Какво сме получили от Русия? 1. Нашествията на киевския княз Светослав, които помагат на византийците да ни завладеят 2. При Иван Грозни избиването на хиляди волжки българи и превръщането им в татари и башкирци. 3. "Братски" ни освобождават от турците чак след 12-та руско-турска война, избухнала три десетилетия след неуспешната за Русия Кримска война, след която губят влиянието си в Черно море.
44
2
 
9
 
! Отговори
Пиздин обаче преди 4 години
Успя да раздели тоз народ на двеПо-просто парче от него не е било в Кремлин Мдааа
43
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Безспорен факт!
42
11
 
8
 
! Отговори
Мелничаря Кунц преди 4 години
Не мога да разбера защо има анонимни драскачи. Толкова ли не може едно име да измислите. Това първо. Второ: Украински език няма , както няма и такава нация. Украинският език е смесица между полски , руски и староруски (български). Тая земя е била полска и руска. Четете история бе драскачи нещастни.Къде се говори за украинци в 19 век и преди това????Също като македонците. Ама поне има такава област Македония та а се захванат за нещо.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз си мислех че повечето украинци са българи
40
4
 
13
 
! Отговори
русофил преди 4 години
Внимаваите да не дойдат пак руснаците да ни освободат от ес
39
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КАКТО Е ИЗВЕСТНО, СЛЕД 25-30 ГОДИНИ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ БЪДАТ МАЛЦИНСТВО В БЪЛГАРИЯ.ТАКА ЧЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ЗАМИСЛИТЕ ПО ТОЗИ ВЪПРЛОС, ОТКОЛКОТО ЗА РУСКИТЕ ПРОБЛЕМИ.
38
8
 
15
 
! Отговори
Сата Н. преди 4 години
Щом така смята, да закрие Просия и да се присъединят към Украйна.
37
9
 
11
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 4 години
Наглец....................
36
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Мелничаря КунцВъв всеки случай Укройна не тръгва от Русия. По скоро е точно обратното!
35
6
 
6
 
! Отговори
А бе преди 4 години
Източна Украйна-да.Но Западна не.
34
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Следващата стъпка на *** - окупира Варна със зелени човечЕта. Обявява ,че българите и руснаците са една нация и ни натриса и тук руската мизерия.
33
18
 
21
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Някой от тук коментиращите дето твърдят ,че руснаци и украинци са един народ , чували ли сте някога украинска реч ?! Коренна разлика от руския език ! Украинците са си отделна нация ,отделе народ с отделна писмеснност и отделе език ! Това ,че има някакми минимални прилики не означава ,че са един народ ! В българският и сръбският езици също има прилики , един народ ли сте ?!