Руски десантни кораби влязоха в Черно море

През Босфора е преминал и плавателен съд с оборудване за силите на НАТО
18 апр 2021 16:15, Петя Славова
177

Руски военни плавателни съдове влязоха в Черно море през Босфора, предава Bulgaria ON AIR.

Това се случва на фона на напрежението по границата с Украйна. Два големи десантни кораба и 15 по-малки плавателни съда също са влезли в рамките на военно учение.

През Босфора късно снощи е преминал и плавателен съд с оборудване за силите на НАТО в Румъния. Москва засилва военноморското си присъствие в момент на високо напрежение със Запада и Украйна.

Подкреплението съвпадна с дислоциране на руски войски до Украйна и ескалиралите боеве в Източна Украйна между проруските сепаратисти и украинската армия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия започва война. Путин ке падне! Баа Ванга
114
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТикволандияСЪГЛАСЕН ама да ида на Благоевград требе да мина две граници на долно и горно церово. требе ли да си вада извънземен паспорт. ХИПОТЕТИЧНО, ЧЕ СИ НАПРАВЯТ ДЪРЖАВА,, нема лошо,, И КОЙ КЕ Е МИТНИЧАР Мая манолова или Нинова МИ НА ТИЯ 2 ЛЕВА НЕМА ДА ДАМ. и БСП умре.
113
19
 
3
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 119Донецк и Луганск са украинска територия. Ако Русия се опита да направи нещо там ще има ужасяващи за нея последствия!
112
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Показват мускили и двете страни. За това и пострада Украйна-изгуби Крим, който и исторически не е неин, и некво? опълчение завзе Донбас... А по принцип има и негласно споразумение за неразширяването на НАТО в близост до Русия. Е, ама пивния Елцин си замина отдавна. Като нищо да до отнесем с Румъния. Случайно и Навално е болен.
111
10
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Дрънкането на оръжия не е спасило нито едно диктаторче с болни амбиции да завладее света, от неизбежния му край.
110
5
 
9
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 112Рускоезично население има по целия свят, включително и в САЩ.Нямаш си сигурно ни най-малка представа за това нали?Бил съм в САЩ. Там е пълно с руснаци, имат си и руски църкви, навсякъде се чува руска реч.Това значи ли по твоята странна логика, че Русия ще бъде готова да нападне и САЩ, за да защити рускоговорящите американски граждани???Рускоговорящи има и в прибалтийските Литва, Латвия и Естония.Русия обаче не смее да "защитава" руснаците там, защото са част от НАТО!!!
109
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз не мога да разбера какви са тези глупости,за какво им е на руснаците Украйна та те имат най-голямата по площ държава 1/8 от целия свят им е територията,второ за какво са им на руснаците тези пияници и безделници украинците.
108
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брех много кухи тез кравари бре ! Не си научиха урока искат Украйна и Аляска да станат пак руски като Крим.
107
4
 
5
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Янков: Тогава, когато се нарушават личната свобода и гражданските права на голяма етническа група, както това става в Украйна, тези хора трябва да имат право най-малкото на автономия, а когато не им се дава, трябва да имат право да се отделят. Така Косово се отдели от Сърбия. Турско и т.н. говорящите в България имат всички граждански права както всички останали. Нямат причина да искат нито автономия нито отделяне.
106
3
 
7
 
! Отговори
Малко за политика преди 3 години
До Анонимен: Русия няма намерение да воюва на украинска земя. Но на територията на Донецк и Луганск (ако се наложи) - да. Но е малко вероятно да се стигне дотам. Лошото е, че от тези престрелки страда мирното население. И за да става това, САЩ винаги са готови да помогнат.
105
5
 
4
 
! Отговори
Янков преди 3 години
До 112.Ако Турция почне да защитава Турско говорящите в България? Пак ли тази песен ще пееш?
104
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 112Украинците ще воюват за собствените си интереси ,защото те са потърпевши от руската агресия!САЩ помагат на украинците ,тази война не тяхна.Русия няма шанс да подчини Украйна ,украинците ще се бият на собствена земя.Още преди години руснаците се опитаха да свържат Донбас с Крим за да имат сухоземна връзка Крим заради водният канал спрян от Киев,но украинците удържаха на натискаМного по мощният СССР без ядове в 20милионен изостанал Афганистан
103
4
 
3
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До Ужасена: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?
102
0
 
8
 
! Отговори
до113Ужасена преди 3 години
Да бе със съвременното ядрено оръжие тази разлика ще бъде изпепелена за няколко часа. Останлите малко живи нещастници ще трябва да откриват пак колелото.
101
20
 
5
 
! Отговори
Ужасена преди 3 години
Трябва да се ликвидира русия. Не може русия да отнема правото на съществуване на Украйна. НАТО е 900 милиона а русия е само 150 милиона.
100
3
 
15
 
! Отговори
Малко за политика преди 3 години
До Анонимен 106: Русия може да спечели война с Украйна, но няма причина да я води. Путин го каза ясно: "Русия е самодостатъчна. Не и трябват други територии". Но Русия не може да изостави рускоезичното население в Донецк и Луганск. САЩ го знаят, ще се опитат да го използват.Както вече писах, да се надяваме, че в Киев не са токлова г'лупави, че да воюват за американските интереси.
99
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руsофилистициte си мислят,че 45милионна Украйна е 4милионна Грузия!Другаре ,украинците имат ВПК за който могат да завидят повечето държави членки на НАТО.Произвеждат от патрони до ракетни комплекси ,танкове и самолети,кораби!Да не говорим ,че и НАТО им помага с оръжие и технологии!
98
3
 
7
 
! Отговори
Лекар преди 3 години
НАТО завинаги и после ответният удар къде ще падне бебоклук
97
10
 
5
 
! Отговори
русия чао преди 3 години
Путинофилите са психично болни
96
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клавиатурните бойци представете си, че първо ви спира интернета, след това телевизията, след това и тока. Става трудно или направо невъзможно да си купите бензин, храна, вода. Стоите по-голямата част от денонощието в мазето на свещи, а отгоре се срутват сгради. Войната не е Габриела Наплатанова да прави режисирани репортажи от Майдана. Дори няма да имате възможност да напишете в Туитър колко е зле положението.