Якето на Путин - колкото една годишна заплата

Якето е на западна компания
22 мар 2022 13:51, Росен Стойчев
245
Якето на Путин - колкото една годишна заплата
Снимка: БГНЕС/EPA

Руският президент Владимир Путин е носил марково яке на митинга на стадион Лужники, съобщи Индипендънт.

Оказва се, че той е носил модно яке на западна компания. Експерти обявиха, че неговата търговска цена е от 13 000 евро. Якето е произведено от италианската компания Loro Piana. Допълва се, че повечето руснаци не могат да изкарат сумата за якето с годишната си заплата.
Още по темата
 
Припомня се, че много модни компании се изтеглиха от Русия през последните седмици. Руската валута продължава да се срива. Това допълнително затруднява условията за живот на руските граждани.
 
Самият Путин отправи критики към Запада по време на речта си в Москва. Западни медии твърдят, че има много въпросителни, относно това как е била събрана публиката на стадиона и дали не е имало предварителна подготовка, за да може той да бъде напълнен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
2
 
7
 
! Отговори
До 172: преди 2 години
Хайде не ми се правете на компютърни специалисти. Никой от вас тук няма достъп до таблицата за IP адресите в сървъра на този сайт.
165
3
 
6
 
! Отговори
Супер реклама преди 2 години
От утре на пазара якето на Путин.
164
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що за хора сте, що за жени и майки сте? Една сълза не проронихте за убитите сръбски, руски, сирийски, либийски, иракчански деца! Нямате съвест! Единият страх за хляба ви държи да пишете такива "новини".
163
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно автора на статията му завижда
162
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А нашия *** оня ден видяхте ли го мязаше на клошар като излезе от ареста
161
4
 
14
 
! Отговори
До 164 преди 2 години
Да, да си богат в Блатная е престъпление, когато народът е на прага на Голодомора.
160
9
 
5
 
! Отговори
ЛАКМУС преди 2 години
Вече Европа не гарантира права и свободи! Върви по пътя на нацизма и забраняване на алтернативните възгледи. Погледнете мейнстрим новините в каква нвкачествена словесна каша са се обърнали. Погледнете коментарите на немислещите зомбита - какъв радикален характер са приели. ЧАКА НИ ГОЛЯМА КАТАСТОФА !- историята го пази като причинно-следствена последователност.
159
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бибко кара кола за 80К+. Повечето българи не могат да изкарат толкова пари за 10 години
158
11
 
9
 
! Отговори
аз преди 2 години
толкова сте прости журналистите, че нямам думи..............
157
10
 
11
 
! Отговори
Това Яке преди 2 години
е Китайската Марка "Ли Нинг" - срува 300 юана, около 70 лева! ако твърдите друго - дайте връзка в Интернет матазин!!
156
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Индипендънт ... За едно яке ли го захванахте Путин, бе? Вие на Марс няма ли да ходите скоро всички? Търговска цена --- цената по 3 в някой МОЛ, за такива журналисти. На британската кралица що никой не и брои диамантите по кораната, колието, брошката, патъците, чантичката, каляската, спрямо доходите на средните британци.
155
3
 
7
 
! Отговори
До 142 преди 2 години
Двама трола го правят с Тор браузър, като променят дестинацията си, но става и с VPN, а също и с прокси верига, но има и по-тарикатски начини - с Линукс операционните системи. Всъщност когато ползваш Tor целият свят те вижда. Така и с троловете.
154
4
 
11
 
! Отговори
Защото.. преди 2 години
..тук отричаме лошия Запад. Мразим Запада, но се възползваме от всичките му блага. И за ушанките, които не могат да търсят в нета - пишеш името на марката, влизаш в якетата в сайта им и гледаш. Ама то за масовото айкю си е трудно занимание, тавариш.
153
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Макроновица пазарува изцяло от небезизвестна марка, на която чантето струва наистина годишната заплата на един среден българин. Дайте сега за копчетата на сакото на Байгън и за чорапогащите на наш Кирчо.
152
5
 
12
 
! Отговори
Насмъркан украинец преди 2 години
Дозите на Зеленски колко струват
151
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дали можете да измислите още по-нескопосана пропаганда? Тук за днес ударихте дъното. Но талантливи сте. И по-ниско можете да паднете. Вижте гащите колко струват. И най-вече шевът.
150
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Якето го има в Илиянци.Цената му е 35 лева.
149
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно ми е защо не коментирате например костюма на Байдън или балтона на Макрон...? Дали те са от "Дрехи на килограм?" Сега ако някой писне "Ама ти защищаваш Путин!..." - не, не го правя, нали за якета говорим. Просто се чудя как такова нещо може да е тема на новина и защо в нашите "свободни" медии се трупат новини от определен тип и в определена посока. Нали уж демокрация, плурализъм? А последното масово изчезна тези седмици, пък демокрацията така и не я видяхме.
148
5
 
6
 
! Отговори
Онзи с якето преди 2 години
Мале верно тука има много спрели хора. Ако в тези времена не знаете как да проверите нещо в интернет.. къде сте тръгнали да се газирате бе другари?
147
2
 
13
 
! Отговори
Никой преди 2 години
Докога ще пишете глупости