За да избегне санкциите, кръщелница на Путин продава имоти

Ксения Собчак е руска журналистка, политик, актриса...
10 апр 2022 10:35, Петя Славова
61
За да избегне санкциите, кръщелница на Путин продава имоти
Снимка: БГНЕС


Руската журналистка, политик, актриса, сценаристка, продуцентка, телевизионна и радио водеща, общественичка и писателка, член на политическия съвет на партия "Гражданска инициатива" Ксения Собчак, която е и приближена до руския президент Владимир Путин и се води за негова кръщелница, трескаво продава имотите си, за да избегне западните санкции. това пише британският в. Мирър.

Още по темата

40-годишната Собчак има дългогодишни семейни връзки с президента Владимир Путин, като руският лидер дори присъства на кръщенето й, предава БГНЕС.

Смята се, че кръщелницата на Путин е получила чуждо гражданство веднага след войната в Украйна, като вероятно то е в Израел.

Перлата в короната на скъпите имоти на Собчак е апартамент в Москва на стойност над 10 милиона долара.

Въпреки че Собчак публично се противопоставя на политиката му през последните години, Путин има тесни и дългогодишни връзки със семейството й. Нейният баща е университетски професор и основен мотиватор на Путин от времето му на зам.-кмет на Санкт Петербург. Путин му връща услугата като лично му помага да получи лечение в чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
13
 
! Отговори
Ром"с преди 2 години
Собчак отдавна е почнал(баща й ),тя вече е получила израедско гражданство и Путин е имал връзки преди 20-25 години със семейство Собчак,но нямат никакви врзки между нея и Путин.Отново се пише фантасмагории без провереност и достовереност..но това е навсякъде в последните години за Русия.
24
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демократите в САЩ са върли войнолюбци. Бидона едва се настани в белия дом и войната започна. Предизвика я с все сили. А Бидона е педо фил и това е документирано в кадро. Ето такъв ни поучава. Адренохромен старчок. Ама и хормони не помагат за него.
23
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо по времето на Тръмп не започна нито една война? Питате ли се? Ако тогава Хилари беше спечелила, вече 10 години щеше да е война. Тя нямаше търпение.
22
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То ако погледнеш световния елит, все се е замогнал незаконно. Или америкосите са все почтени и честни? Я Бидона само погледнете. Може би само за Тръмп се знае какво и как. Той няма от какво да се страхува и точно затова беше адски неудобен. Не случайно американците му викат "най-добрия ни президент" и "нашия президент" Но световното зло не спи и го премахнаха.
21
4
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Браво! Умна жена. Усеща как кораба потъва и се спасява както може :)))
20
4
 
6
 
! Отговори
Джедаи Джендъри преди 2 години
А стига с това "Най - Вероятно"... Дайте един факт поне, вие или вашите англо-сакски господари
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 8 Веселина Изказването ти прилича наантисемитизъм.
18
1
 
2
 
! Отговори
ПорЦелан преди 2 години
За да ни накажат!
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПорЦелан, защо да го връщат на България? За това семейство България е междинна спирка. Да го върнат в родния град на Бедрос Киркоров Баку.
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Веднага става ясно каква рускиня е Ксения Собчак, след като е избягала през глaвa и е получила чуждо гражданство в Израел. Тази стерва действително е кръщелница на Президента Путин, но в никакъв случай не е негов съмишленик.
15
0
 
5
 
! Отговори
ПорЦелан преди 2 години
До "Веселинъ 7112136860" - най-страшната санкция от която треперят всички, на Русия срещу България е да върнат Киркоров!
14
2
 
0
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 2 години
До До Джедай МастърОт книгата на Кристина Курчаб - Редлих "Вова, Володя, Владимир путин"
13
1
 
0
 
! Отговори
До Джедай Мастър преди 2 години
Откъде ги знаеш тия неща , бре???
12
9
 
11
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 2 години
Баща й Анатолий Собчак е крадливият и корумпиран кмет на Санкт Петербург, който изстрелва пyтлep към високите етажи на властта. В последствие отношенията между Собчак и пyтлep се влошават, главно защото Собчак знае много за престъпленията на пyтлep в кметството на Петербург, и което води до внезапната смърт на Собчак най-вероятно по заповед на пyтлep.
11
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тая се смята че е много красива тя си загуби уважението врусия скоро време ще я махнат от телевизията от всички шоу бизнеса собчак ксуша ксуша кому нужна ты от тебя ничего не получается да и за ......й.от тебя не получится
10
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 7 вече става богата ес и то много богата всички магазини са празни скоро време ще ви спрат и предприятията ще умрете отглад иначе сте богати в ес то много богати гледаи да не се пали те живи от недостатък на средства бг вече с а го праили и пак ще го правят
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На снимката виждам една много хубава и лъчезарна жена...........предполагам, че е и доста умна!!
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ксения Собчак е руска журналистка, политик, актриса..." ееее, довършете де " И противник на Путин". Тогава, каквото и да кажат относна "статийчето" ви - винаги имате изход - "санкциите я принуждават"/"Путин я принуждава". А истината е много по-проста - продава, защото Русия спря кранчетата за финансиране от чужди НПО! Такива, като АзБ, ОО и т.н. То затова и прилкючи радио "Ехото на Москва", RTVI полекичка обръща палачинката (не че има смисъл де)
7
6
 
7
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Не е приближена на Путин. Еврейките винаги се приближават до известни хора,за да саботират личностните им стойности,за да съблазняват,за да грабят и прочее . Той и Киркоров е като еврейка-все се доближава до Путин. Друга еврейка от арменски произход е лъже българката Софи Вартан,заради която Джони Холидей направи опит да се самоубие преди години. Това са евреите.
6
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия не е Путин и кликата му. Когато пукне джуджето, Русия може и да стане нормална държава. А ако започне да си партнира с Европа, може и да стане най-богатата държава в света.