Спътницата на Путин - Алина Кабаева, скрита в хижа в Швейцария?

Президентът на Русия никога не е признавал връзката си с нея
8 мар 2022 12:48, Нели Христова
153
Спътницата на Путин - Алина Кабаева, скрита в хижа в Швейцария?
Снимка: БГНЕС

Докато войната продължава в Украйна, Владимир Путин е намерил място където да приюти спътничката си Алина Кабаева, с която имали четири деца. Смята се, че в момента всички са на много сигурно място в Европа.

Руската армия продължава инвазията си. На тринадесетия ден от нахлуването в Украйна град Мариупол е обсаден, а Харков е бомбардиран. Москва обаче обяви, че от днес 8 март, ще бъдат въведени „местни примирия“, за да се позволи евакуацията на цивилни. Украинският президент обвинява Русия, че е провалила своите хуманитарни коридори, когато най-малко 406 цивилни са убити от началото на войната.

От своя страна Владимир Путин се е погрижил да настани близките си на сигурно място. Дори войната да не стане на негова територия, 69-годишният президент е взел всички мерки, за да не изложи на риск тази, която медиите представят като негова партньорка, гимнастичката Алина Кабаева. Заедно имали две дъщери, седемгодишни близнаци, но и двама сина. Информация, която никога не е била официализирана от бившата съпруга на Путин Людмила.

Според достоверен източник от списание Page Six целият този красив малък свят на Путин е бил напуснал Русия, за да намери убежище в Европа. „Докато Путин ръководи атаката си срещу Украйна, атакувайки невинни граждани и предизвиквайки бежанска криза, семейството му е скрито в частна и много обезопасена хижа някъде в Швейцария – поне засега“, твърди източникът. Той уточни, че децата на Владимир Путин и Алина Кабаева имали швейцарски паспорт, защото са родени там.

38-годишната Алина Кабаева е една от най-награждаваните гимнастички в историята на художествената гимнастика. Общо тя има два олимпийски медала, 14 медала от световни първенства и 21 медала от европейско първенство. Рекорд, който й носи прякор „най-гъвкавата жена в Русия“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
3
 
! Отговори
Мъдреца преди 2 години
Защо обсъждате бившият президент на БИВШАТА РОСИЯ СКОРО ЩЕ ИМА КИТАЙСКА РААСИЯ А ЗА ПОКОЙНИЦИ НЕ СЕ ГОВОРИ ЛОШО... СТИГА СТЕ СЕ ГАВРИЛИ С ПОЛИТИЧЕСКИ И РЕАЛЕН ТРУП!!!
92
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брей, тая "велика" "магучая" Русия така и не можах да й рабера какво й е великото. Уж велика, пък лИбовницата на джуджето Ботокс се мъчи в швейцарски курорт. Щерката на външния министър - нея пък са пратили да се мъчи в огромен апаратмент в "краварския" гард Ню Йорк. Медведев пък не носи руски ***, а "краварските" "Келвин Клайн", а синът му слуша "краварската" група Линкин Парк и има и слухове, че е станал и "краварски" гражданин.
91
2
 
3
 
! Отговори
Екзекутор преди 2 години
Във Велинград на спа процедури е,кухи ***
90
5
 
4
 
! Отговори
Жириновски преди 2 години
Какво точно ви боли къде е спътницата на Путин,да не би да и завиждате.
89
3
 
5
 
! Отговори
Докурджум преди 2 години
Нищо лошо. Това доказва, че Путин не е пееразд.
88
4
 
4
 
! Отговори
Shark преди 2 години
То бива фейк да пишете, ама това вече е прекалено. И що мислите, че някой ви се връзва?
87
16
 
10
 
! Отговори
Дедо Либен преди 2 години
Откакто Путин е с Кабаева, Русия е във възход, а САЩ е в регресия откакто Моника Люински направи сФика на Клинтън !
86
8
 
14
 
! Отговори
не може да бъде! преди 2 години
И аз така разбрах тя е затворена в една пещера с Али баба и 40 разбойника ,и я охраняват Снежанка и седемте джуджета!А на входа стои Аладин с вълшебната лампа!паролата за влизане е секретна но има предположение че е Open Cezami!
85
8
 
14
 
! Отговори
ddddd преди 2 години
Класическа фалшива новина. Нали ония ден писахте, че е скрита в подземен град в Русия-
84
8
 
6
 
! Отговори
Ха!!!!! преди 2 години
A сега и малко сочни клюки и за Зеленски, а? Мразя путинова русия,- но то не по-малко от такива статии.
83
7
 
10
 
! Отговори
НАПОМНЯМ преди 2 години
До Анонимен Един много приятен спомен ,ГЕРБ И ТЪРТЕЛА ОТ БАНКЯ ,ДАВАХА БЪЛГАРСКА ТЕХНИКА ,ОРЪЖИЕ ,БОЕПРИПАСИ ,МЕДИКАМЕНТИ ,ЦИГАРИ ОТ ПЕЕВСКИ НА ИДИЛ ,брадатите борци за демокрация ,режещи глави и пеещи Аллаху ...МИНАЛО НЕЗАБРАВИМО
82
3
 
23
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Тази Кабаева какво прави толкова далеч от мъжо си? Веднага да се изпрати самолет и да ходи да си свърши работата, че на всички ни ни писна от любовника й. Да се стегне малко. Света пропищя заради нескопосаната й работа.
81
5
 
19
 
! Отговори
Handel преди 2 години
"Спътницата на Путин"? Двамата са пътували в трамвая заедно или в метрото?
80
4
 
7
 
! Отговори
Иванчо преди 2 години
***, ***, май много е тихо в спалнята ти, щом стигна до там, да пишеш такива глупости!
79
1
 
30
 
! Отговори
Sgt. Pepper преди 2 години
Е, Кабаева е в Швейцария, Медведевият син е бил в Калифорния, но пък Байдъновия син беше в Украина, Шрьодер е в Москва... Важното е алъш-веришът да върви.
78
13
 
10
 
! Отговори
Росен преди 2 години
Путин е разведен и има достатъчно работа. Стига глупости.
77
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега как политическия елит на Русия и Олигархията, ще пращат пари на роднините и любовниците, който живеят в прогнилия и джендърски запад.
76
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в момента ми е на гости информацията ви не е вярна
75
8
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кабаева е в Щвейцария, синът на Медведев е в Калифорния... изобщо всичко най-скъпо е в прогнилия капиталистически запад, в матушка Русь са само 18-годишните войничета, които умират във войната на Путин.
74
6
 
22
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
Сега всеки руснак по нашето черноморие и швейцарските алпи , ще е жива мишена за украинците!..А и в Турция , нема да им е спокойно....ха,ха..