Киркоров към Зеленски: Зайче мое, имам късмет, че забранихте само песните ми

Твърде много се вживя в ролята, написа още певецът
Обновена: 10 яну 2023 10:28 | 10 яну 2023 10:05, Нели Христова
266
Киркоров към Зеленски: Зайче мое, имам късмет, че забранихте само песните ми
Снимка: БГНЕС

Певецът Филип Киркоров написа пост в Instagram по повод на наложените му санкции от Володимир Зеленски. Той влезе в списъка заедно с режисьора Никита Михалков и още 117 руски знаменитости.

"Приемам поздравления от всички мои приятели и познати за влизането в санкционирания списък", започва поста си Киркоров. "Благодаря ви, че разпознахте моя талант, че разпознахте моята значимост и популярност. Историята вече е преминала през подобни "лидери" и през 45 г., които отидоха в друг свят, но срещнаха своите последователи след 80 години."

"Културата, песните, литературните произведения, както тогава, а още повече сега, не могат да бъдат отменени, време е да го разберете и приемете. Разбира се, ценностите на културата под украинския протекторат отдавна са изчезнали в западноукраинските страни, които като деца се подчиняват на звуците на флейтата на Гамелнския хрисолов. За съжаление, този феномен на културата на отмяната, както от произведението "Кралството на кривите огледала", изкривява реалността и, подобно на отмяната на Салман Рушди, до смъртните санкции на братските територии на родината му, се възхвалява на Запад", допълва още музикантът.

"Моят стар другар и партньор на снимачната площадка твърде много влезе в ролята. Сценарият, който му беше изпратен отвъд океана, изпепели и него, и страната, която му беше поверена. Съжалявам го и близките ми хора от Украйна, за съжаление, фанатизирани хора, които са превзели пропагандата и новинарския дневен ред, като не позволяват на хората да чуят техните роднини, приятели и други алтернативни мнения и новини. Имах късмет, че забраниха  само песните ми -  - да, зайче мое, Зеленски", написа пиперливо Киркоров.

Публикацията на Киркоров е придружена от видеоклип към песента "Просто подари", където една от ролите е изиграна от самия Зеленски. На фона звучат думите на песента: "Ще предизвикам целия свят на война. И ще се върна с победа"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Песните на Кирков са плагиатствани от българските песни на нашите попизпълнители, в голямата си част. Той никога не заплати на авторите.
115
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На този няма ли да му връчат една призовка, че да се спре малко?
114
8
 
31
 
! Отговори
Див Петел преди 1 година
Този Киркоров е толкова певец, колкото е и мъж. А ако в русия възприемат пеенето му като културно събитие, това си е техен проблем, а не на останалия свят.
113
5
 
29
 
! Отговори
Off преди 1 година
Единият е бил артист-комик и е разсмивал хората. Сега е президент. Другия се е мислел за артист, и сега разсмива хората с гримирания си боткосов вид. Хайде да не си мерят талантите.
112
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Няма да оценявам таланта на Киркоров, но в едно е прав. Зеленски следва неотлъчно сценария на САЩ. " --------------------------------------------------------------------------------------- Хммм, интересно е, че КОЙ друг сценарии да следи??? На тези, дето казват, че НЕ съществуват украинци и извършван ГЕНОЦИД в Украйна ли???? Трудно ви е мисленето нещо напоследък....
111
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е трагедията на войната. Два близки народа, чието изкуство е почти еднакво и творят на кажи-речи един език, взаимно забраняват творците си...
110
28
 
32
 
! Отговори
Тоя преди 1 година
Окончателно ми падна в очите ! Да "помни" какво е ставало през 45-та, а да "не вижда" това, което правят неговите сънародници в момента, е твърде далеч от здравия морал и почтеност ! А и като певец никога не ми е харесал особено !
109
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз па... айде по-крото там! Като разбираш толкова от тия неща, що не влезеш и ти в политиката, като Зеленски? Ша са нАгласиш много б'ръже!
108
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз па... айде по-крото там! Като разбираш толкова от тия неща, що не влезеш и ти в политиката, като Зеленски? Ша са нàгласиш много б'ръже!
107
12
 
23
 
! Отговори
абе преди 1 година
коя е тая ?!
106
7
 
5
 
! Отговори
до 123 преди 1 година
Кой сценарии? Да не става украйна руска губерния?
105
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До анонимката - явно някой /явно не един, предвид двата минуса/ има затруднение в мисленето и възприятята, след като смята, че изкуството, издържало проверката на времето и надживяло много политици следва да подлежи на санкции... демократи, сър! демократи, които оплюват комунизЪма, но стриктно следват стъпките му - забрана на прогнилата империалистична музика, филми, дрехи, коли..ДЕМОКРАТИ, ЛИЦЕМЕРИ, СЪР!
104
18
 
39
 
! Отговори
хахахаха преди 1 година
Тоз па, клоун. Кой го интересуват неговите измислени песенчици, освен крепостниците там. Плагиат и измислена звезда. Зеленски ще остане в историята с усилията, които полагат и той и цяла Украйна. Тоя ще бъде забравен 3 дена след житото.
103
20
 
25
 
! Отговори
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХ преди 1 година
Тая Зелка и шамари зад връта от Киркоров е яла .
102
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя плагиат даже Алла Пугачова го натири.
101
26
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да оценявам таланта на Киркоров, но в едно е прав. Зеленски следва неотлъчно сценария на САЩ.
100
6
 
22
 
! Отговори
поглед преди 1 година
Тебе ако нападнат дали няма да се браниш.. ще изнасяш концерти на склеротичните баби ли... Зад завесите- пълна отврат.
99
12
 
14
 
! Отговори
анонимката преди 1 година
дали е *** или не, дали е гримиран или не, все тая, вжендъри като него много, но не може да се отрече, че е прав за едно - признак на някаква душевна болест или други отклонения е да забраняваш класики или каквото и да било произведение на литература, музика, изобщо на изкуството, защото някакви изкукали политически лидери решили да се бомбят, вимето на определени интереси... да припомня и за Агата Кристи с 10 малки негърчета, статуите на генерали от Юга в Щатите...
98
7
 
18
 
! Отговори
Нуриев преди 1 година
До До 115 Прав си. В московската опера 95% от "мъжете" са доказани женски момчета.
97
12
 
19
 
! Отговори
Къш преди 1 година
Банвайте го от България този фрийк