Киркоров към Зеленски: Зайче мое, имам късмет, че забранихте само песните ми

Твърде много се вживя в ролята, написа още певецът
Обновена: 10 яну 2023 10:28 | 10 яну 2023 10:05, Нели Христова
266
Киркоров към Зеленски: Зайче мое, имам късмет, че забранихте само песните ми
Снимка: БГНЕС

Певецът Филип Киркоров написа пост в Instagram по повод на наложените му санкции от Володимир Зеленски. Той влезе в списъка заедно с режисьора Никита Михалков и още 117 руски знаменитости.

"Приемам поздравления от всички мои приятели и познати за влизането в санкционирания списък", започва поста си Киркоров. "Благодаря ви, че разпознахте моя талант, че разпознахте моята значимост и популярност. Историята вече е преминала през подобни "лидери" и през 45 г., които отидоха в друг свят, но срещнаха своите последователи след 80 години."

"Културата, песните, литературните произведения, както тогава, а още повече сега, не могат да бъдат отменени, време е да го разберете и приемете. Разбира се, ценностите на културата под украинския протекторат отдавна са изчезнали в западноукраинските страни, които като деца се подчиняват на звуците на флейтата на Гамелнския хрисолов. За съжаление, този феномен на културата на отмяната, както от произведението "Кралството на кривите огледала", изкривява реалността и, подобно на отмяната на Салман Рушди, до смъртните санкции на братските територии на родината му, се възхвалява на Запад", допълва още музикантът.

"Моят стар другар и партньор на снимачната площадка твърде много влезе в ролята. Сценарият, който му беше изпратен отвъд океана, изпепели и него, и страната, която му беше поверена. Съжалявам го и близките ми хора от Украйна, за съжаление, фанатизирани хора, които са превзели пропагандата и новинарския дневен ред, като не позволяват на хората да чуят техните роднини, приятели и други алтернативни мнения и новини. Имах късмет, че забраниха  само песните ми -  - да, зайче мое, Зеленски", написа пиперливо Киркоров.

Публикацията на Киркоров е придружена от видеоклип към песента "Просто подари", където една от ролите е изиграна от самия Зеленски. На фона звучат думите на песента: "Ще предизвикам целия свят на война. И ще се върна с победа"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
3
 
10
 
! Отговори
gergi преди 1 година
До Това Аха сигурно ..... те в русия измислиха лгбтцфкр обществото .... де ва копат ?
95
16
 
32
 
! Отговори
Киркорчо! преди 1 година
Ще ти кажа само едно - Ако беше такъв "велик" певец за какъвто се мислиш песните ти щяха да се пеят по целия свят, а не само в Русия,където може и с административни мерки да напълниш една зала.И друго - ако Зеленски се е твърде вживял в ролята си според теб,то най-малко на теб прилича да го споделяш.Все пак сте от една черга - хора на изкуството,нали....И ако Зеленски е "зайче",то ти в никакъв случай не си "лошия вълк".Ну погоди!
94
8
 
5
 
! Отговори
До 115 преди 1 година
Очевидно проста..те не ходят на опера, иначе щеше да знаят, че там сценичният грим при мъжете е нещо нормално. Повсичко личи, по представленията, които той изнася на сцената, по визията му, че Киркоров е повлиян от това изкуство
93
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Това 115 - Азис, Кончита Вурст, Бой Джордж, Елтън Джон.... да продължавам ли???
92
6
 
24
 
! Отговори
ПЕТКО преди 1 година
Ако Киркоров и Азис влязат в руската армия ще изтощят Кадировци за нула време
91
12
 
10
 
! Отговори
ЗеленСки преди 1 година
Да, гнусен е ,но не и повече от бай Байдън . А аз както знаете обслужвам дъртия ,напикаващ се дедик. Парите не миришат както и органите на тези ,които са ми клиенти. Аз съм просто Еди актьор ,а защо съм издигнат в политиката самият не знам
90
22
 
14
 
! Отговори
Това преди 1 година
само в Русия може да се види: "мъж" с грим около очите.
89
19
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изключително гнусен и меркантилен гейзър - трябва и в България да го забранят и да му наложат санкции
88
14
 
18
 
! Отговори
прилика/разлика преди 1 година
Писанията на този ми напомнят много писанията на Слави. Двамата много си приличат по пошлост и некъдърност. Разликата е само в това, че единият е много космат а другият е много гологлав.
87
4
 
2
 
! Отговори
12664 преди 1 година
До неудобно ми е........... Хахааа, пиши си каквото ти душа сака, ама това с певеца в кавички наистина е комично. И говОри за твоето собствено ниво (за подморското става дума).
86
11
 
26
 
! Отговори
зер преди 1 година
Киркорката винаги е бил карикатура. Руската поп сцена прилича на кичозен цирк с нулев талант.
85
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само на мен ли ми се повръща от тази снимка?
84
25
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наш'та Поли Генова си пусна селфи с тоя путинистичен шут в Инстаграм - социална мрежа, създадена в "загнилия Запад", в разгара на рашистката агресия. Какви са тия хора, как заспиват спокойно!
83
29
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скрийсе бе Киркоре! Я излез извън любимата ти к0чина да видиш народната любов как ще те посрещне!!!
82
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фанатизирани....пропаганда за Украйна? Хахахахаха, не че няма, ама да го каже няква 0рка, където държавата му има ЕДНА медия....90% от Интернета им е резнат и си имат министерство на Мисълта, което измисля какво да пише по ЕДИНСТВЕНАТА им медия.....Тия са паталогичен случай! Айде да хванеш някъв *** човек на пазара дето не знае какво е Интернет и да ти ги говори тези небивалици...ама тооооззз, користни цели имаш Киркорчооооооо и последно, ти в УКРАЙНА нямаш приятели мой човек!
81
13
 
33
 
! Отговори
Сандю преди 1 година
Филипе , след като Азис възмъжа , крайно време е и ти да оправиш шайбата .
80
16
 
36
 
! Отговори
неудобно ми е преди 1 година
че този "певец" е роден в България.......колко тъжно е това да прославяш война, смърттта и омразата, само и само да те допускат до огризките на путиновата трапеза. Децата му ще се срамуват от това.....ако има такива.
79
21
 
23
 
! Отговори
Неразбрал преди 1 година
Ама това не са ли хубави демократични забрани? Тоест, когато Путин забранява певци и изпълнители - това е лошо и тоталитарно? Но когато Зеленски ги забранява - това е добро и демократично?
78
16
 
24
 
! Отговори
Please преди 1 година
Руска марионетка!!!
77
13
 
8
 
! Отговори
Зелен Демократ преди 1 година
Преди какви вечеринки правихме всички заедно със Зеления, с Арменчето, а сега се жулим поотделно:( Путин, ти си виновен!