За какво ще говори Путин в речта си на 21 февруари?

Дмтрий Песков коментира възможността да среща с Джо Байдън в Беларус
19 фев 2023 16:18, Нели Христова
110
За какво ще говори Путин в речта си на 21 февруари?
Снимка: БГНЕС

В предстоящото си на 21 февруари послание до руския парламент президентът Владимир Путин ще обърне специално внимание на теми, свързани с военната операция на страната в Украйна. Това заяви днес Дмитрий Песков, прессекретарят на Путин, в предаване на телевизия "Русия-1", предаде ТАСС.

"Специалната военна операция" в Украйна "по един или друг начин влияе върху целия ни живот, влияе върху живота на континента", отбеляза Песков. Той изтъкна, че годишното президентско послание на руския президент до парламента "винаги е гръмка новина" - "една от най­-важните прояви по линия на държавния глава през годината".

"Всички очакват посланието с надеждата да чуят оценка на това, което става, оценка на специалната военна операция, оценка на международната ситуация и визията на президента как се справяме с това и как ще се развиваме занапред", подчерта прессекретарят на Путин.

Идеята на беларуския президент Александър Лукашенко за преговори между неговия руски и американски колега, Владимир Путин и Джо Байдън, едва ли ще намери подкрепа на Запад. Там не се демонстрира готовност за мирни инициативи, коментира Песков по молба на журналист предложението на Лукашенко за преговори между Путин и Байдън в Минск.

Вашингтон каза, че президентът на САЩ не планира други спирки (по маршрута си), освен в Полша, напомни Песков свое изявление от петък.

От 20 до 22 февруари Байдън ще бъде на посещение в Полша. Президентът на САЩ ще има срещи с полския си колега Анджей Дуда и с лидерите на страните от "Букурещката девятка" (България, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Словакия, Чехия и Естония), пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То колкото и оръжия да проси, нема файда като не ставаш :))) Ние млатихме сърбите до откат когато ни напанаха с австро-унгарски генерали, докато нашите беха само лейтинанти :)))
25
4
 
7
 
! Отговори
Я па ти.. преди 1 година
До Анонимен 11 Ами то много хубава игра им е разказал. Уби над 200 000 руснаци , украинци и деца , и съсипа две държави. И това наричаш игра... Браво .
24
7
 
9
 
! Отговори
Zеленски преди 1 година
До ядрен русофил. Ха-ха-ха, тези офанзиви, които ги започвате от една година край нямат. Като тръгнем от това, че щяхте да превземате Киев за два дни, до походът до Ламанша. Толкова сте жалки вече, че дори не сте ни интересни с коментарите си.
23
3
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
До Европеец....... Много са смешни робите на психото. От години обясняват за фалита на САЩ, разпадане на ЕС, фалит на Еврозоната и други небивалици. Единствено фалира родината им СССР :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
22
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Райхсфюрера Зеленски сигурно пак е просил оръжия и боеприпаси, НАТО остана без боеприпаси заради него.
21
6
 
9
 
! Отговори
Чугунолеяр преди 1 година
Ботоскният джуджак е много умърлушен и речта му ще е такава. След цяла година пабеди не е лесно да спреш победния щурм и да се заринеш из окопите, където те проследяват дори от космоса и бомбят ребятата-смелчаци. Рассия ЩЕ победи, ЩЕ разгроми мръсните укри, ЩЕ превземе цяла Украйна, ЩЕ напредне към Берлин, ЩЕ провъзгласи нейните интернационални мераци, ЩЕ-ЩЕ-ЩЕ, но неЩЕ. Как е другаре, още ли си вярвате в пабедата?
20
7
 
6
 
! Отговори
Отговор преди 1 година
Ще говори за предстоящето поражение и репарациите.Да подготви руския народ.
19
5
 
5
 
! Отговори
Сибирстан преди 1 година
До 11, 16 и други подобни. Ей, страшно е, ама и много жалко, да си зомбиран тотално увреден путински мозък. Сибирските ушшанки тотално са закъсали и затънали във всичко, ама кремълските олигоффрени едно си знаят, едно си баят. Ако ще просията да изчезне, те ще кажат, че е завладяла космоса.
18
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украйна е настояла пред конгрес на САЩ самолети Ф16 сега САЩ са длъжни да им дадат.
17
2
 
7
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
До абе --- Що ми се струва, че една задокеанска дэржава я подкарахте към отиване преди повече от 100 години и още не си е отишла. Изпращачите отидоха на майната си, или точно там където пращаха САЩ. (За вечните и НЕпобедими СеСеСеРета думам!)
16
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пуснете си речта на Путин от Мюнхен 2007 година.
15
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да секара на руснаците както Байдън виаше на американците в речта си в конгреса за състоянието на съюза.
14
8
 
13
 
! Отговори
Европеец преди 1 година
А ве, русофилчета жалки, нали уж зимата Украйна щеше да клекне без ток, вода и храна? Европа щяла да студува и гладува. Нито едното, нито другото се случи. Зимата си отива, а рушля ците затъват все повече в безсмислената си война.
13
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Урките са по зле и от нашите макета, те са неспособни да воюват, нещо като сърбетата....:)))
12
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Санкциите правят Русия по-силна, икономиката й укрепна вместо да се срине, а ЕС е напът да се катурне.
11
3
 
7
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
До Ядрен русофилZ --- То и аз съм соглясен, но блицкрига на руZнаZZите зацикли, като производството на съветско-руски кампутери и подвижни телефони. Съвременна армия в 21 век ще помели Украйна за рекордно кратък срок, но рашистите се бият с оружия от ВСВ и затова цикълът ще е дотогава, докато измрат вси млади момчета, русначета.
10
8
 
5
 
! Отговори
абе преди 1 година
речи, призиви, помощи, санкции, срещи - дрън-дрън.....просто украйната земя си отива като измислена държава!
9
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин направо им разказа играта на слабите урки, остана им само западната пропаганда, която издиша отвсякъде :)))
8
9
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Сигурно ще мрънка, че са до никъде с операцията и трябва да мобилизират още 10000000 крепостни :))))))))))))))))))))))
7
9
 
10
 
! Отговори
Ядрен русофилZ преди 1 година
Време е да даде началото на настъплението в Украйна.Мощна офанзива която да сложи край на бандеровщината.Ненапразно всеки ден пристигат ешалони с танкове и войски.