За какво ще говори Путин в речта си на 21 февруари?

Дмтрий Песков коментира възможността да среща с Джо Байдън в Беларус
19 фев 2023 16:18, Нели Христова
110
За какво ще говори Путин в речта си на 21 февруари?
Снимка: БГНЕС

В предстоящото си на 21 февруари послание до руския парламент президентът Владимир Путин ще обърне специално внимание на теми, свързани с военната операция на страната в Украйна. Това заяви днес Дмитрий Песков, прессекретарят на Путин, в предаване на телевизия "Русия-1", предаде ТАСС.

"Специалната военна операция" в Украйна "по един или друг начин влияе върху целия ни живот, влияе върху живота на континента", отбеляза Песков. Той изтъкна, че годишното президентско послание на руския президент до парламента "винаги е гръмка новина" - "една от най­-важните прояви по линия на държавния глава през годината".

"Всички очакват посланието с надеждата да чуят оценка на това, което става, оценка на специалната военна операция, оценка на международната ситуация и визията на президента как се справяме с това и как ще се развиваме занапред", подчерта прессекретарят на Путин.

Идеята на беларуския президент Александър Лукашенко за преговори между неговия руски и американски колега, Владимир Путин и Джо Байдън, едва ли ще намери подкрепа на Запад. Там не се демонстрира готовност за мирни инициативи, коментира Песков по молба на журналист предложението на Лукашенко за преговори между Путин и Байдън в Минск.

Вашингтон каза, че президентът на САЩ не планира други спирки (по маршрута си), освен в Полша, напомни Песков свое изявление от петък.

От 20 до 22 февруари Байдън ще бъде на посещение в Полша. Президентът на САЩ ще има срещи с полския си колега Анджей Дуда и с лидерите на страните от "Букурещката девятка" (България, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Словакия, Чехия и Естония), пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин ще се запомни само с едно,че анексира територии, които не са под негов контрол и тази анексия я прие само Северна Корея и Южна Сомалия. Това е тотален социопат, който червеите чакат в захлас! Фашист
45
2
 
18
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
До Анонимен 43 - Да, но за сметка на това бягат към гнилий Запад с пълна газ. Не случайно дяцата и любовниците карашик с другите дяца са се накачурили из Швейцария, САЩ, Канада, Великобритания и други гнили капиталистическо-империалистически държави, които гният и се разпадат още от 1917 гадина. Давайте русофили, бедеЩЕто не е ваше.
44
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да говори с часове, а Бйдън ое на второто изечение се разпенва от стимулантите с които са му дали за да не заспи.
43
0
 
16
 
! Отговори
До 44 преди 1 година
Не село, махала от Бахмут с 42 жители!
42
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да би ще говори за грандиозните успехи на руската армия в Украйна,който се вихрят във фейсбук и по форумите от родни русофили.
41
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще говори за това че вече са почти превзели едно село в Украйна.За има нема една година.
40
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един путинофил не се пресели в Раша, та да напише " Здрасвуйте от Владивасток"
39
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За каквото си иска и няма да чете от екранчето предварително напсан текст, като някои други.
38
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Русия се надига антивоенна вълна, която ще избухне някой ден по някакъв начин въпреки репресиите на властите. Хоарата не разбират защо беше нужно 100 хил. руснаци да умират и още 100 хил. да са ранени в следствие на това безумие на Путин. Дядката има нужда от доктор.
37
2
 
10
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
До Анонимен 34 --- Лошото е, че между теорията на путинските думи и практиката на реалната война, има сериозни разминавания. Останалото е дрънкане на оръжия и празна политически пропаганда за промиване мозъците на нашего брата, русофила.
36
3
 
22
 
! Отговори
До 34 преди 1 година
Ще стане, ще стане даже хемероидите ще му пукат. Парата определя играта, а САЩ и ЕС са 40 пъти по-богати от Раша! С ватенягите е свършено, щото са извор на мизерия и деградация
35
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако някой друг искаше да навреди на Русия, нямаше да може да й навреди повече Путин. Загубена война, най-големите международни санкции въобще в историята, конфискация на половината от златните резерви на Русия, конфискация на половината от валутните резерви на Русия, конфискация на имоти и имущество на руски граждани в чужбина, Забрана за много руски граждани да пътуват в чужбина. Анти-руски митинги навсякъде по света. Анти-руски настроения навсякъде по света. "Русия" се превърна в обидна дума.
34
2
 
6
 
! Отговори
Чугунолеяр преди 1 година
До Анонимен 28 --- Вече съм заложил 2000 швейцарски франка в букмейкърската къщурка до HSBC баш на центъра на Женева (намира се в Швейцария), че войната ще приключи с тотална руска капитулация, ще последва мир или рашките ще се опитат да хвърлят повредени атомни боНби, за да се самозатрият. Няма друго продължение. Срещу 2000 суис франка ще получа 20 000 от същата валута.
33
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За болките от хемороиди, защото спряха дори вноса на Цикатридина в Масква
32
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами той си го каз2007г,няма да стане тази ,която зщса я замислили САЩ.И го доказа,това да не ви е пияница та Елцин.
31
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин в речта си на 2 февруари поздрави всички близки на него хора с празника им, като специални поздрави имаше за Киркоров, Басков и сина на Соловьов...
30
11
 
8
 
! Отговори
Ядрен русофилZ преди 1 година
Ако Путин беше превзел Украйна набързо щеше да се сблъска с партизанска война и трябваше да храни милиони укри.Сега те сами си заминават от Украйна да ги храни Запада.Освен това я разрушава бавно докато Русия си е цяла.Това че така бавно измъчва Украйна си има своите причини през годините.
29
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще даде една термоядрена пура на психясалия джо.
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин е ясно какво ще каже,ама Скот Ритър кво каза пред Карбовси,чуйте атлантиците.
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Парабелум. Войната няма да спре скоро. Една велика сила трябва да предаде богу дух. Да видим коя..