Британският премиер настоява за украински удари в тила на Русия

Сунак иска доставка на оръжия с голям обсег за Киев
24 фев 2023 07:50, Анисия Иванова
233
Британският премиер настоява за украински удари в тила на Русия
Снимка: БГНЕС

Британският премиер Риши Сунак ще призове Групата на седемте (G7) да помогне на Украйна да удари руските сили в тила, за което той ще настоява за спешно увеличаване на доставките на оръжие за Киев. Това се казва в съобщение, разпространено от премиерския кабинет в навечерието на разговора му с лидерите на Германия, Италия, Канада, САЩ, Франция и Япония, който е насрочен за днес, 24 февруари.

„Премиерът ще призове международните партньори да помогнат на Украйна да нанесе щети на руските сили зад фронтовите линии на конфликта по време на днешната среща на Г-7“, каза Даунинг стрийт 10, обяснявайки, че комуникацията ще се проведе чрез видеоконференция. По-специално, както отбелязват в канцеларията на Сунак, той възнамерява "да представи убедителни аргументи в полза на доставката на оръжия с голям обсег” на украински сили, казва се в изявлението, цитирано от местни и чужди медии.

Освен това британският премиер ще „повтори предложението си за британска подкрепа на страните“, които ще изразят готовността си да прехвърлят изтребители на Киев. /БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
55
 
23
 
! Отговори
хаха преди 1 година
долу русия, дайте на Украйна високотехнологични оръжия. Руската мечка трябва да бъде изкормена. СЛАВА НА УКРАЙНА И ГРОИТЕ БОРЕЩИ СЕ ЗА СВОБОДАТА И
130
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тоя са го капали в Ганг,когато се е родил.Бравос на ингилизите,намерили са точния човек, които ще им закрие кралството.Да го пратят в Северна Ирландия да им обясни.Те и шотландците вече са му дигна ли мерник,но чакат да коронясан Чарлз,че да не падне грехът върху тях.Едно време,Ганди казваше за индийците,че колкото и много да помага Светът на Индия с провизии, те все не дистигат(до бедните имаше напредвид)Та тоя вероятно ще превърне кралството в Индийски щат.Вече липсват много хранителни стоки
129
13
 
30
 
! Отговори
Името преди 1 година
Етати ромът! Гледай какво става като се видиш с власт! Той питал ли е кралицата?
128
9
 
20
 
! Отговори
З преди 1 година
Ром,пали ром!
127
14
 
45
 
! Отговори
Пламен Иванов преди 1 година
Британският премиер, като че ли иска да потъне острова... като Атлантида.
126
16
 
19
 
! Отговори
загрижен преди 1 година
До Жжээф 143 "Много сме близо до ядрен армагедон заради *** като този" Не, страх ги е джуджетата и могат само да плашат.Те започнаха точно като Сев.Корея да показват тестове на ракети по телевизията като нещо не им хареса. СТРАХ и бункерни плъхове
125
11
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Риши да знаеш и ние настояваме *** да ви думнат с няколко ракети превантивно, че вече ни омръзнахте с глупoстите си
124
10
 
18
 
! Отговори
ДЖУДЖЕМРАЗ преди 1 година
Иска,, отечествена война,, дори във умопомрачението си е води----Нека я получи найстина нека си спомнят как е !!!
123
15
 
9
 
! Отговори
загрижен преди 1 година
Крайно време - те така не могат да си снабдяват затворниците, ще ги изпратят на още 100км по назад, т.нар. "тактическо прегрупиране" ;-))))
122
49
 
20
 
! Отговори
Freedom преди 1 година
Подкрепям! Руските варвари разбират само от оръжие ! Трбва да бъдат изгонени обратно в жалката има държава.
121
5
 
8
 
! Отговори
дъждовна вода преди 1 година
Крим /137/, и Судак и Коктебель и Феодосия и Фанагория и Таманският полуостров са били земете на Кубрат, преди Хазарският каганат да разбие и победи България на Кубрат и да завладее тези земи. Няколко века по-късно руснаците княз Игор и княз Светослав разбиват и побеждават Хазарския каганат и споменатите от теб земи стават руски. Ако искаш да си върнеш Судак, Коктебель, Феодосия, Фанагория и Таманският полуостров, търси си ги от Хазарския каганат.
120
10
 
34
 
! Отговори
Жжээф преди 1 година
Много сме близо до ядрен армагедон заради *** като този.
119
6
 
22
 
! Отговори
Слонът преди 1 година
Не съм му Мой Приятел на тоя БСунак!
118
5
 
40
 
! Отговори
дъждовна вода преди 1 година
Риши иска доставка на оръжия с голям обсег за бендеро-нацисткия режим в Киев, а Президентът Путин каза, че западната доставка на оръжия с голям обсег за бендеро-нацисткия режим в Киев, ще принуди Русия да отхвърли отановските войски от руските граници на разстояние = или > от обхвата на западните оръжия с голям обсег.
117
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДЪГЛАС МАКГРЕГЪР,-А ние продължаваме да настояваме за политика, която досега е довела до смъртта на много украинци, загубата на значителна част от украинската територия, но със сигурност няма да доведе до победа. Хората се чудят колко време още ще следваме този курс, преди НАТО напълно да се разпадне.
116
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДЪГЛАС МАКГРЕГЪР, полковник в оставка от американската армия: Визитата на президента Байдън до Киев имаше за цел да обедини НАТО, да повдигне морала на Запада, защото НАТО е дълбоко разделен зад кулисите. Ние сме разпокъсани, разделени наречете го както искате защото сред 31-32 члена много, много малко са заинтересованите да бъдат въвлечени във война с Русия.
115
12
 
1
 
! Отговори
Някой руски слуга преди 1 година
До Някой.. Като Курск ли например?
114
10
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи и Русия може да удари в тила на Украйна т.е. Англия. Където се обучават укри, както и се доставят оръжия на Украйна, с което става законна цел на Русия.
113
49
 
13
 
! Отговори
12345 преди 1 година
Долу имперските амбиции на Русия. Русия е окупатор в Сибир и Кавказ. Слава на Украйна.
112
15
 
3
 
! Отговори
Крим преди 1 година
Сунак ще върне Судак на Българите и земете на Кубрат и Аспарух