Огромни опашки за напускане на територията на Донецка и Луганска област

Колаборационистите масово бягат в Русия
Обновена: 12 мар 2023 20:31 | 12 мар 2023 20:23, Нели Христова
225
Огромни опашки за напускане на територията на Донецка и Луганска област
Снимка: БГНЕС

Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна Олексий Данилов заяви, че колаборационистите масово бягат в Русия от временно окупираните територии на Донецка и Луганска област, предаде агенция УНИАН.

„Има информация за огромни опашки днес за напускане на територията на Донецка и Луганска област към Руската федерация. Тези колаборационисти, които бяха там и помагаха (на руските окупатори – УНИАН), стоят на опашки, за да напуснат тези територии... Те чувстват, че в близко бъдеще там може да е „горещо“ и да има различни събития“, каза Данилов в ефира на информационния телемарафон.

Според него това се дължи на факта, че сътрудниците следят ситуацията на фронта и виждат значителен брой ликвидирани руски военни. "Всички го усещат. И повярвайте ми, в близко бъдеще ще го усещат още по-силно", подчерта Данилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
18
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хаха,лъжите на урките нямат край
83
14
 
7
 
! Отговори
колаборационистите преди 1 година
ще ги измъкнат ако ще в миша дупка да се скрият
82
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хохла като ти каже добър ден, погледни къде се намира слънцито, та и с Данилов така, мечтите са безплатни
81
22
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ви ли е срам от следния текст в тази пасквил статия: "Олексий Данилов заяви, че колаборационистите масово бягат в Русия от временно окупираните територии"??? Имате ли представа с какви американски бомби и ракети любимите ви укро-фашисти бомбардират с помощта на гадното НАТО в мирните квартали на тези територии ежедневно от 2008 година? Знаете ли, че на тези хора там украинците им спряха достъпа до вода вече от 1 година? Вие колко време бихте живяли там при тези условия, та ги упреквате?
80
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак не може на определени коментари да се натиска на минус...манипулатори!Много ясно,че ще се изнесат цивилните,защото запада даде оръжие да ги избият.Те не желаят киевския режим,защото са ги репресирали.Там има някакви укри с нашивки на Райха.
79
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Грозната истина.Първо Бахмут е 70000 град и не е само той,а са 10-12 села около не го включително и Соледар и никой не си е давал зор да го превзема,защото той самия беше атакуван доскоро само с артилерия.Второ там се прехвърляха постоянно резерви и се стигна до 14 бригади,една бригада е около 8000 души,това без да се броят наемници и батальони като Кракен и Днепър 1.Сега кажи ти на неразбрал ли се правиш.А това за Берлин си е ваша опорка никой не е тръгнал на там.
78
10
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това показва, че хората там искат да са с Русия, а не при укрофашистите.
77
25
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чакаме независим източник .не надрусаните клакьори на клоуна!Слюнете си се тука ,пускайте щастливи лиги русофоби,ще поживеем-ще видим!
76
4
 
29
 
! Отговори
Адолфо преди 1 година
За да се махат,значи знаят нещо,нещо което вие май не знаете...
75
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Грозната истина - Лесно е да си глупав...!
74
11
 
23
 
! Отговори
С Херсон беше преди 1 година
абсолютно същото... Предателите се изнасят първи...
73
16
 
22
 
! Отговори
Грозната истина преди 1 година
До Анонимен 76 Ти усещаш ли колко жалка изглежда Челвената армия от това което си написал. "Великата" Червена армия за 400 дни може и да превземе Бахмут. Пич Бахмут е някакво мизерно градче и е на 20км от позициите на Русия от преди войната. Демек безаналоговната армия е превзела 20 км за 400 дни. Да ти припомня ли русофилските легенди за това как Червената армия взема Берлин за 3дни. Опрадвание по кремълски "Ако не беше Бахмут да три дни щяхме да сме в Берлин"
72
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Странно.какво ли са чакали до сега?Фронтът се движи в обратна посока...поредният бълвоч!
71
15
 
6
 
! Отговори
Айше Алиева преди 1 година
От отказан да бъда назован, и не съвсем уточнен, но проверен и достоверен източник, мога да ви кажа, че хайли лайкли ситуацията е баш като прогнозата за времето - 50 на 50: или ще вали, или няма да вали.
70
6
 
8
 
! Отговори
todor преди 1 година
Ако има нещо ново,не вярвалте,щото всеки лъже как си иска!!
69
10
 
4
 
! Отговори
Защо може да -- преди 1 година
--натисне копчето Путин ? Него народи не го интересуват ,Интересуват го оцеляването на някакъв кръг хора . Да кажем че за този кръг хора има два варианта или унищожение по различни начини или оцеляване във бункери-тогава ако имат избор МОЖЕ БИ Биха ударили със атом ,НО не виждам как този кръг примерно би го подкрепил да натисне копчето ,А не би го обвинил и изоставил и другото е колко е сигурен бункера и дали изобщо бункера е вариант . И третото е не се знаят козовете на НАТО иначе при равн
68
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 77 Те са си на земята още когато тая грешка като държава Украйна не е имало,а това за жертвите стана банално щото не били руснаци,с украинци.
67
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Краят е ясен, в Кремъл не са без мозъци, по-добре да се изтеглят сега . Най-големият проблем е как и колко време ще протече РАЗЗОМБИРАНЕТО на крепостните вътре в Русия .
66
20
 
7
 
! Отговори
информиран преди 1 година
Чух - от достоверен източник, че от предишното изявление на Зеленски за ликвидирани 2000 руски войници за денонощие, са ликвидирани още най-малко 5000, като вече ги броят на минута, както и към 165 км колона такове и бронеатранспортьори и най-малко 15 000 самолета и хеликоптери. Достоверният източник ще покаже и снимки - сега ги сглобява.
65
20
 
11
 
! Отговори
абе преди 1 година
едно е сигурно - от тая голяма руска област, наречена у-крайнина, вече държава не става!