Огромни опашки за напускане на територията на Донецка и Луганска област

Колаборационистите масово бягат в Русия
Обновена: 12 мар 2023 20:31 | 12 мар 2023 20:23, Нели Христова
225
Огромни опашки за напускане на територията на Донецка и Луганска област
Снимка: БГНЕС

Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна Олексий Данилов заяви, че колаборационистите масово бягат в Русия от временно окупираните територии на Донецка и Луганска област, предаде агенция УНИАН.

„Има информация за огромни опашки днес за напускане на територията на Донецка и Луганска област към Руската федерация. Тези колаборационисти, които бяха там и помагаха (на руските окупатори – УНИАН), стоят на опашки, за да напуснат тези територии... Те чувстват, че в близко бъдеще там може да е „горещо“ и да има различни събития“, каза Данилов в ефира на информационния телемарафон.

Според него това се дължи на факта, че сътрудниците следят ситуацията на фронта и виждат значителен брой ликвидирани руски военни. "Всички го усещат. И повярвайте ми, в близко бъдеще ще го усещат още по-силно", подчерта Данилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
9
 
26
 
! Отговори
до 137 преди 1 година
Които бранят земята си, семействата си, децата си, не са "Корабонaциcти". И те се борят за живота им с оръжие отдавна. Който не може да носи оръжие като жени, деца и старци преместването временно от фронтовата линия, не е бягство! А грижа за тях!
103
6
 
21
 
! Отговори
Източника преди 1 година
е украинското разузнаване:):):) Там журналистически отметки като "без да представят доказателства" или "непотвърдено от независим източник като DW или британското разузнаване", не са нужни:):)
102
24
 
11
 
! Отговори
dsasdadsa преди 1 година
Само пропадналият *** и разни други треторазрядни държави подкрепят тия руски маймуни....а оня ден един некролог щеше да ревне по национална телевизия за тая купчина скрап в центъра на ганьовската тъй наречена столица. Смятай, после защо не можем да отлепим дъното и вече се сравняваме с разни африкански "държави"...
101
9
 
14
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Същото нещо мога да кажа и аз. Това статия ли е? Това е чиста проба пропаганден материал, понеже явно няма с какво друго да се похвали украинското командване, освен със заплахи. Но ние знаем тия заплахи за вземане на Крим...още преди половин година Зеленски трябваше да си топи *** в морето...
100
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаха, кремълските плъхове напускат потъващия кораб !
99
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези хора които прокарваха отровния руски свят в Украйна сега бягат при господарите си. В Русия ги чака нерадостната съдба на роби които до края на живота си ще изплащат репарации на Украйна. И защо беше всичко? Заради лудостта на едно кремълско джудже.
98
3
 
7
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
Поне разбрахме накъде отиват танковете от САЩ. Определено не е към Бахмут.
97
9
 
5
 
! Отговори
хъх преди 1 година
ае ко стана, нали уж... такоа... туй де, Киев... за 3 дена ли, за 1 седмица ли беше...
96
14
 
14
 
! Отговори
до 114 преди 1 година
Обиколил съм света.От повече от 20г живея много далеч от България и мога да те уверя,че по-прости хора от нас българите няма.Черни,индиянци,латиноси...всички са в пъти по-умни,честни и свестни хора от нас.Срам ме е,че съм българин и всячески го прикривам.
95
8
 
5
 
! Отговори
Гацински преди 1 година
Обичам разни здрави черни момчета некъпани от седмици да ме бримчат в руския пърдялник и да съхранявам там белите им човечета щъкащи наволя!
94
9
 
15
 
! Отговори
Гацински преди 1 година
Това са абсолютни глупости от страна на хохлите, с цел за да отклонятобщественото мнение от техните неуспехи във войната.Те много добре знаят че вече бандеровски крак повече няма НИКОГА да стъпи в тези руски исконни земи . . .Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон: https://disk.yandex.ru/i/YLuo4KvwYjd8yw
93
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредната платена пропаганда от Не Ли Гьобелс. Какви колаборационисти те гонят продажна кукло ? Това си е местното население, което азовците тероризираха и убиваха. И никой не бяга - украйна е размазана и без постоянното вливане на оръжие от САЩ отдавна нямаше да съществува
92
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Решението е взето в Бялата къща, точка . Че тук си играем на ЦСКА и Левски никой не ни пита .Рашка ако продължава да се инати ще отиде в канала завинаги .
91
12
 
15
 
! Отговори
Слава на Русия! преди 1 година
Смърт на фашизма!
90
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Откровено - всички тия събития се разиграват само във въображението ти, в реалноста украинците са размазани и нямат никакъв ресурс.
89
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Това е някакъв телемарафон тв игра.
88
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бягат от леонардите, но като ликвидират леонардите пак ще се върнат за да ги приберат за скрап
87
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тез пак са в някаква паралелна вселена. Руснаците ги смляха от бой, Бахмут е почти превзет, ама тоя си говори някви неща. Да се смееш ли, да плачеш ли....
86
26
 
19
 
! Отговори
Откровено преди 1 година
Хич не са лъжи, а реалност. Украинците подготвят мощен удар по всички фронтове и изтласкване на руските фашисти в *** им. В момента се извършва невероятна концентрация на Западна военна техника и стартът ще бъде даден скоро. Дръжте се русофили, че България ще ви се види тясна.
85
14
 
13
 
! Отговори
Мунчо преди 1 година
Като започна войната, украинците тръгнаха да бягат на запад. Интересно защо не се "завърнаха в майка раша" :) отговорът е ***, никой не иска да живее в ***