Путин помилва убиец от сатанинска секта, оцелял на фронта

22 ное 2023 13:17, Александър Попов
261

Осъден сериен убиец от сатанистка секта в Русия се озова на свобода след като воюва половин година на фронта в Украйна.

33-годишният Николай Оголобяк - Графа, който е признат за виновен и осъден на 20 години затвор за убийство на четирима тийнейджъри, е на свобода. Новината шокира голяма част от хората в Русия, Графа бил освободен, след като оцелял половин година на фронта в Украйна.

Историята

През 2010 година случаят на бандата сатанисти от Ярославъл предизвика истински шок. Осем тийнейджъри получават присъди, като Николай е с най-голямата, защото е единствения пълнолетен.

Сатанистката секта е създадена през 2006 г. от 15-годишния жител на Ярославъл Константин Баранов-Fang. Той намира шестима приятели за мрачното си хоби и няколко години компанията се забавлява с оскверняване на гробове и кървави ритуали с животински жертви. 17-годишният Оголобяк става един от първите членове на бандата, въпреки че преди това обича спорта и помага в православна църква.

Всичко се променя, когато в компанията се появява Ксения Ковалева. Тарторът Баранов се влюбва в нея и за да я впечатли организира първото двойно убийство. Жертвите са двама студенти от местен колеж, които след тежък запой са заведени до гробищата и там са убити и разчленени. Оголобяк лично отрязва главата на една от жертвите. Общо експертизата ще установи над 150 рани по телата на студентите.

Този път са примамени момче и момиче, които също са поканени да посетят Оголобяк. По доказана схема гостите са били напоени, изведени на празен терен, убити и разчленени. Според членове на сектата Оголобяк е намушкал 666 пъти момчето, докато го убива.

Изравяне на пресен гроб на момиче, гавра с трупа и последвалото му разчленяване, както и убийство на четирима тийнейджъри са сред разкритите престъпления на сектата.

Оголобяк е осъден на 20 години затвор с максимално строг режим, но се възползва от амнистията да се бие на фронта в Украйна половин година. Той е бил част от отряда Storm Z, воювал на първа линия. Той е бил тежко ранен, което му е позволило да се върне вече свободен в Ярославъл, където живее с майка си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
1
 
13
 
! Отговори
Йосиф Висарионович преди 5 месеца
Духовете на всички руски сатрапи са се вселили в късият фюрер и му говорят непрекъснато.
157
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Каквито са управляващите,такава е и сатанинската територия,така наречена Рассия
156
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Рептилът Вова не се насмука на православна кръв!
155
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А зеления смъркач такива дори не ги съдеше, Ами ги награждаваше - "героите от Азовстал", кракеновци .... И прочее украинска ***
154
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Чудесен Путинчо! Православен младеж го праща на Кадиров, защото е изгорил Корана и сега го принуждават да приеме исляма, а сектант-убиец бива помиолван.Чудесна Русия, в тая *** още десетилетия ще копая дъното! Досега едини милион млади военни и десетки хиляди цивилни са загинали в безсмислената сатанинската война на Путин
153
1
 
16
 
! Отговори
Неучуден преди 5 месеца
Московлука винаги е било сатанинско блато. Още от времето на монголското робство,Чингиз и Грозни.
152
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Много се разработи Путин откакто температурата му падна на минус 40 градуса.
151
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Търновград "Не ги искаме в България рускофашистките ви сатанински ценности !" И де ги видя в България тези ценности, че да не ги искаш?
150
2
 
19
 
! Отговори
Търновград преди 5 месеца
Не ги искаме в България рускофашистките ви сатанински ценности !
149
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Много промити мозъци от гледане на Freedom tv и четене на киевска пропаганда. Тр..оловете поне заработват гривни и копейки. А Пан Зеленски аплодира един оцелял Нацист в канадския парламент, с което показа какви са киевските власти, които реабилитираха есесовците от СС Галичина като Герои. Нацистът убивал евреи през ВСВ е аплодиран от един Евреин. И трябва да им вЕрваме на киевската пропаганда, налЕ :) :) :)
148
0
 
7
 
! Отговори
Костя преди 5 месеца
Значи и мен ще помилва един ден.
147
4
 
3
 
! Отговори
Весел Патиланец преди 5 месеца
Православни сатанисти - те са изпратени там от Сорос и прогнилия запад, които даже са им говорили само на руски за да не си личи!!!
146
6
 
6
 
! Отговори
ПУТИН преди 5 месеца
УКРИ МЕ ДРАХА,ИМЕНЦЕТО МИ РАЗПРАХА
145
3
 
8
 
! Отговори
до 145 преди 5 месеца
Явно някой руснак те е мандрисал Батковото, защото нищо хубаво от комунистическа Русия не сме видели. Избиха нашите освободители като кучета през 1917 г. и техните семейства. Тъпчеха ни като роби 45г. и досега ни имат за хора втора ръка, ти ако искаш бъди ***, ние не искаме ново робство за нас.
144
4
 
7
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
Чумата руска налази Европа и носи само разрушения и мъка.Всички руски рептили,които нападнаха православна държава,да горят в Гейената ВоВеки !
143
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен "русофилите не са Българския народ." Русофилите са част от Българският народ. Киевските тр..олове НЕ са.
142
2
 
8
 
! Отговори
Руската Армия преди 5 месеца
Ред буряти,два чечени,трибреда пандизчии и сатанисти! Главнокомандващ монгол!
141
1
 
8
 
! Отговори
ПУТИН преди 5 месеца
Е АНТИХРИСТА
140
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
до 145, русофилите не са Българския народ.
139
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 53...объркал си адреса...п забудени и плюещи от проруските тролейбуси...и най мощният телескоп няма да намери в Галактиката....