Путин помилва убиец от сатанинска секта, оцелял на фронта

22 ное 2023 13:17, Александър Попов
261

Осъден сериен убиец от сатанистка секта в Русия се озова на свобода след като воюва половин година на фронта в Украйна.

33-годишният Николай Оголобяк - Графа, който е признат за виновен и осъден на 20 години затвор за убийство на четирима тийнейджъри, е на свобода. Новината шокира голяма част от хората в Русия, Графа бил освободен, след като оцелял половин година на фронта в Украйна.

Историята

През 2010 година случаят на бандата сатанисти от Ярославъл предизвика истински шок. Осем тийнейджъри получават присъди, като Николай е с най-голямата, защото е единствения пълнолетен.

Сатанистката секта е създадена през 2006 г. от 15-годишния жител на Ярославъл Константин Баранов-Fang. Той намира шестима приятели за мрачното си хоби и няколко години компанията се забавлява с оскверняване на гробове и кървави ритуали с животински жертви. 17-годишният Оголобяк става един от първите членове на бандата, въпреки че преди това обича спорта и помага в православна църква.

Всичко се променя, когато в компанията се появява Ксения Ковалева. Тарторът Баранов се влюбва в нея и за да я впечатли организира първото двойно убийство. Жертвите са двама студенти от местен колеж, които след тежък запой са заведени до гробищата и там са убити и разчленени. Оголобяк лично отрязва главата на една от жертвите. Общо експертизата ще установи над 150 рани по телата на студентите.

Този път са примамени момче и момиче, които също са поканени да посетят Оголобяк. По доказана схема гостите са били напоени, изведени на празен терен, убити и разчленени. Според членове на сектата Оголобяк е намушкал 666 пъти момчето, докато го убива.

Изравяне на пресен гроб на момиче, гавра с трупа и последвалото му разчленяване, както и убийство на четирима тийнейджъри са сред разкритите престъпления на сектата.

Оголобяк е осъден на 20 години затвор с максимално строг режим, но се възползва от амнистията да се бие на фронта в Украйна половин година. Той е бил част от отряда Storm Z, воювал на първа линия. Той е бил тежко ранен, което му е позволило да се върне вече свободен в Ярославъл, където живее с майка си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това е нечовешко! При нас такива стават депутати и министри. Колко изостанало!
117
19
 
8
 
! Отговори
Реконтра преди 5 месеца
А в Кравария сатанистите са уважавани и са на власт. Няма нужда някой да ги помилва, защото никога не са влизали в затвора.
116
5
 
29
 
! Отговори
Алекс преди 5 месеца
Блатото пропада всекидневно.Подобен изверг е на свобода.Жителите на Ярославъл ще са в постоянен страх и ужас.Голям пропуск на ВСУ.Можеше да наторява плодородния украински чернозем.
115
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пропуснали сте да напишете, че е излежал 10 години и се е върнал инвалид от войната. Съжалявам, ама Максим Стависки колко лежа в България?
114
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Впрочем, как ли Путин е помилвал някой си? Съзнавате ли каква щуротия сте написали? Тоя сигурно е някой татуиран ***, който се мисли за сатанист, а Путин с него ще се занимава.
113
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аааааа, чак сега разбрах защо са само 13 00 жертвите на ЗСУ. Ми то руските сатанисти са ги изяли, затова няма тела и ги броят, че се бият още под синьо-жълтия ***.
112
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Буожее, вече и любител на сатанизма го изкараха. Какво още? А как ще преговаряте с Путин като много ви се иска? Откачалки.
111
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен "Такива истории няма дори в Индонезия," Хе хе, явно си запознат с всички истории :) :) :) Разкажи ни, да се ограмотим и ние :)
110
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
То кво ли не прави човек от любов... Особено ако е руснак.
109
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Там килърите и мъртвата природа са на почит.
108
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да живее Русия :) Такива истории няма дори в Индонезия, мамка му. Невероятни сте, братушки! Културен и социален феномен сте хахахахаа
107
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До аз ".въпрос към нормалните хора..не към копе.йките и увре.дените бг рашистанци" А сега дефинирай "нормалните хора" да се ограмотим и ние. Под копейките кого имаш предвид? Тук пишат тр..олове заработващи гривни и копейки, за тях ли пишеш, че не ти се разбира.
106
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И за Милей Путин е виновен, избра го да отклони вниманието от Украйна!
105
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До пияница мистик"Всички в Пyтлepистан са православни християни, носители на семейни ценности и славяни" Да, такива са, но и в тяхното стадо има ***, като навсякъде. Зеленски като шмърка, дай да обявим всички украинци за наркомани, по твоята логика.
104
3
 
17
 
! Отговори
аз преди 5 месеца
Някой очаквал ли е нещо различно от тоя миш.ок...въпрос към нормалните хора..не към копе.йките и увре.дените бг рашистанци
103
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Сандо"алелееее не искам да знам тоя кви ги е вършил на фронта. И сега като нов човек обратно в цивилизацията, чиста работа" Убивал е войници от ЗСУ, какво друго да върши на фронта. И много сгафи с "цивилизацията", нали руснаците са диваци, Бе! Ще ти дърпат ушите в Посолството, и ще останеш без гривни и копейки.
102
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
У Запада проблема на сорвавшегося с цепи Зеленского надо надеть намордник. Он разрушает глобальные геополитические замыслы коллективного Запада, запуская центробежные процессы. Многие недовольны своей ролью, недовольны тем, что они истощаются, формируются внутренние протестные настроения внутри стран. Собственно говоря, теряется большой куш, который Запад привык зарабатывать на слабых странах.
101
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Питащ "Само питам-кога нормалния свят ще уважава подобна държава?" Дефинирай "нормалния свят", че да се ограмотим и ние.
100
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Премьер Венгрии Орбан - о крахе Европы: Брюссельская модель Европы ведет к хаосу. Все меньше людей работают, все больше людей хотят жить без работы, общественный порядок исчезает. Последствия миграции неуправляемы. Долговая яма растет и растет, а инвесторы переводят свои деньги из Европы в Америку и Азию. Вместо того чтобы торговать и налаживать отношения, брюссельские бюрократы предпочитают запереть нас.
99
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен "ова го "чух" от руските генерали..." А теб защо не те лови Цензурата в ЕС. Много си съмителен, да знаеш. Как така имаш достъп до руска дезинформация? Ммм?